SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Granada får en real omgang juling

Real Madrid og Cristiano Ronaldo banker Granda i dag.

Real Madrid og Cristiano Ronaldo banker Granda i dag. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Sjekk hvordan vi skal få tolv rette på søndagskupongen!

DEL

SøndagskupongenManchester United så knallbra ut da de banket Stoke 3-0 tirsdag. Ikke noe unormalt det, det som er unormalt er at det omtrent er første gang i denne Premier Lague-sesongen de røde djevlene imponerer! Chelsea våknet etter at Jose Mourinho fikk sparken, men fortsatt er de på 13. plass. Og Leicester leder tabellen, så det er sannelig en sesong utenom det vanlige i England!

Jeg tør ikke helt spå storkampen som starter søndagskupongen, men tror mest på United etter oppvisningen deres mot Stoke.

Tabeller her

Lykke til!

1. Chelsea - Manchester United  (H)B

Chelseas 0-0 borte mot Watford sist var ikke allverden, men det var en kamp de burde og kunne avgjort etter hvilen. Manchester United fikk skikkelig fyr på kjelen mot Stoke, men hjemme på Stamford Bridge må jeg ha med et kryss for Costa & Co.

2. Granada - Real Madrid  B

Real Madrid høvlet over stakkars Espanyol med 6-0 sist søndag. Vel var det på hjemmebane, men ingen vil bli veldig overrasket om også Granada blir slakt. De er under streken, og forskjellene er enorme i La Liga.

3. Celta Vigo - Sevilla  (U)B

Celta Vigo hadde en fantastisk høstsesong, men har nå klappet helt sammen. Tapt fem av de seks siste, blant annet mot middelmådige Las Palmas sist. Sevilla er i form, og med seier sist fikk de forbi Vigo på tabellen. Har ti poeng på de fire siste.

4. Osasuna - Almeria  H

Segunda division, der Osasuna ligger omtrent der de skal være, på playoff. Almeria er det verre stilt med, de ligger på nedrykk. Begge lagene har hatt sine turer opp i toppdivisjonen, men nå er Osasuna altså klart best av de to. Og spiller hjemme.

5. Girona - Gimnàstic de Tarragona  (HU)B

Middelhavsfarer mot et playoff-jagende bortelag. Tarragona her vært jevnt bra hele sesongen, uten å sette sammen de lange seiersrekkene. De tar også omtrent like mange poeng borte (14) som Girona tar hjemme (16). Begge i grei form. Bruker den hele.

6. Alaves - Llagostera  H

Deportivo Alaves topper spansk 2. divisjon, og du skal lete lenge etter en sikrere kamp på denne tippekupongen. For Llagostera har dratt ut bunnproppen, og synker mot 3. divisjon. To poeng på de åtte siste kampene, og på disse åtte har de scoret to (!) mål.

7. Lugo - Mirandes  B

Lugo skuffet enormt med bare 0-0 mot nevnte Llagostera (kamp 6) sist. Men det var borte, og der har Lugo spilt uavgjort i syv av elleve kamper denne sesongen! De er to poeng bak Mirandes, som har vunnet de to siste. Mirandes slo Osasuna 4-0 sist, og får min tillit.

8. Hoffenheim - Darmstadt 98  (U)B

Hoffenheim klarte å begrense det til et 0-2-tap for Bayern München sist. Greit det, for laget som ligger nest sist i 1. Bundesliga. De har vært brukbare i det siste, problemet er bare at Darmstadt – tross en plass like over streken – er et av ligaens beste bortelag.

9. Bordeaux - Saint-Etienne  H

Bordeaux tapte så det suste i midtuken, 0-3 borte for Lyon. Men Lyon er gode på sitt beste. Begge disse lagene er midt i ingenmannsland, men Bordeaux er et sterkt hjemmelag. 7-3-2 på eget gress gjør at jeg tar sjansen på en ugardert H, tross tapet sist.

10. Marseille - Paris Saint-Germain  (U)B

PSG er ustoppelige denne sesongen, i hvert fall i hjemlig serie. Der har de ikke tapt en eneste kamp, faktisk har de 21 seire og bare tre uavgjorte! Men siden vi ikke bare kan safe, og siden nettopp Marseille ikke har tapt på elleve kamper, tar jeg med en U.

11. Atalanta - Empoli  U(B)

I Serie A går det filleveien med Atalanta. Etter en absolutt godkjent høst, har de nå tre uavgjorte og fem tap på de åtte siste. Empoli har tre uavgjorte og ett tap på de fire siste, altså er ikke de heller i form. Men de er at bra bortelag, så jeg tar en liten sjanse her.

12. Roma - Sampdoria  H

Romas er endelig ut til å ha fått fart på sakene under Luciano Spalletti, som i januar kom tilbake til klubben han forlot i 2009. To strake seire nå, og mot formsvake Sampdoria – som bare såvidt er over nedrykksstreken – blir det nok enda en trepoenger.