SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Hamburger SV snubler igjen!

Vår oddstipper tror at Hamburger SV og Lewis Holtby taper igjen.

Vår oddstipper tror at Hamburger SV og Lewis Holtby taper igjen. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er søndagens singeltips!

DEL

OddstipsPå søndagens oddsprogram er det flere spennende kamper. Det spilles toppoppgjør i Premier League mellom Arsenal og Leicester søndag formiddag, og senere på ettermiddagen skal Tottenham møte Manchester City. I tillegg er det kamper fra italiensk Serie A, spansk La Liga og tysk Bundesliga.

Midtukekupongen: Kan Spurs å ta poeng i Manchester?

Spillsenteret: – Kødder du, eller?

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Hamburger SV - Borussia Mönchengladbach B

Tysk, Bundesliga. Hamburger SV er i trøbbel. De har seks kamper på rad uten seier. De har tapt fire og spilt uavgjort i to av de siste seks Bundesliga-kampene.

I forrige serierunde spilte de uavgjort mot Köln. Da var lagets første poeng etter tre strake tap.

Men den kampen ble spilt på hjemmebane. På bortebane har de ikke vunnet på de tre siste kampene. De står med to tap og én uavgjort. De har tapt de to siste bortekampene uten å klare å score.

M'gladbachs kamper denne sesongen har vært underholdene, og det har ofte vært mange mål. De har vært scoret tre mål eller mer i syv av de åtte siste kampene.

M'gladbach har scoret 40 mål på 20 kamper så langt, og det er lenge siden laget har scoret så mye. Før søndagens kamp ligger laget på syvendeplass, men de kan klatre opp til fjerdeplass med seier over Hamburger SV.

Vertene nærmer seg faretruende nedrykksstreken. De har 23 poeng på 20 kamper, og ligger kun tre poeng over Werder Bremen som er på nedrykkskvalik.

HSV er i elendig form, og det virker som det endelig har løsnet for M'gladbach. Jeg tror ikke dette blir en enkel kamp for bortelaget, men jeg er ganske sikker på at dette en der med tre poeng til gjestene. Oddsen er 2,00, og jeg satser 250 kroner. Spillestopp klokken 1525.

Her er vårt singeltips søndag 14. februar:

Hamburger SV - Borussia Mönchengladbach 2,95 - 3,25 - 2,00 B

Total odds:  2,00