SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Hamburger SV snubler på bortebane

Vår oddstipper tror at Hamburger SV og Lewis Holtby får trøbbel mot Stuttgart på bortebane.

Vår oddstipper tror at Hamburger SV og Lewis Holtby får trøbbel mot Stuttgart på bortebane. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er lørdagens oddstips!

DEL

OddstipsLørdagens oddsprogram er som vanlig preget av kamper fra de britiske øyene, men det er nok kampene i FA-cupen som vekker størst interesse hos de tippeinteresserte. Det er likevel flere godbiter på lørdagens meny. Det er blant annet flere spennede kamper i Bundesliga og spansk La Liga. I Spania møtes topplagene Barcelona og Atletico Madrid på Camp Nou.

Lørdagskupongen: Kan slitne Liverpool tape?

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

VFB Stuttgart - Hamburger SV H

Tysk, Bundesliga. Etter fire seriekamper på rad uten tap, har Stuttgart klatret over nedrykksstreken. De ligger på 15.-plass med 18 poeng. De avsluttet siste kampen før vinterpausen med en sterk 3-1-seier over Wolfsburg, og i den første kampen etter vinterpausen slo de til med 3-1-seier på bortebane mot FC Köln.

Det virker som Stuttgart-laget har spilt på seg en solid dose selvtillit før Hamburger SV kommer på besøk til Mercedes Benz Arena lørdag kveld.

De kan vinne tre kamper på rad for første gang denne sesongen om de klarer å slå Hamburger SV. Men det er verdt å merke seg at Bundesliga-dinosauren, som aldri har rykket ned fra Bundesliga etter oppstarten i i 1963, ikke har tapt tre kamper på rad med Bruno Labbadia som trener. Samtidig er storklubben fra Tysklands nest største by bedre på bortebane enn på hjemmebane denne sesongen. De har tatt 14 poeng på bortebane, men bare åtte hjemme så langt.

Formpilen peker nedover for Hamburger SV. De står uten seier i de fire siste kampene, hvorav tre av de fire siste kampene er tapt. De fikk en dårlig start på andre halvdel av sesongen da de tapte 1-2 mot Bayern Munchen på hjemmebane. Nå har Hamburger SV falt ned til ellevteplass på tabellen. De ligger fire poeng foran lørdagens motstander.

Stuttgart mangler Harnik og Ginczek, men viktige Gentner og Didavi spiller. De er sentrale hos vertene, og kan bli helt avgjørende i denne kampen. Didavi er lagets toppscorer med åtte nettkjenninger. Han har scoret tre mål på de to siste seriekampene.

Sannsynlig Stuttgart-lagoppstilling: Tyton - Großkreutz, Sunjic, Niedermeier, Insua - Serey Die - Rupp, Gentner, Didavi, Kostic - Werner.

Hamburg må klare seg uten Spahic og Ekdal. Det vil merkes at Spahic er ute av midtforsvaret. Han er en viktig spiller defensivt for laget fra den tyske havnebyen.

Hamburg stiller trolig med denne startellevern: Adler - Diekmeier, Djourou, Cleber, Ostrzolek - Kacar, Holtby - Müller, Hunt, Ilicevic - Lasogga. 

Hamburger SV og VfB Stuttgart er to av Bundesligas største klubber, men de sliter sportslig. Begge lagene ligger på nedre halvdel av tabellen. Det virker som Stuttgart er mest i dytten.

Jeg synes 1,90 i odds på hjemmelaget er spillbart, og jeg satser 250 kroner på Stuttgart. Spillestopp er klokken 1825.

Her er vårt singeltips lørdag 30. januar:

VfB Stuttgart - Hamburger SV 1,90 - 3,20 - 3,25 H

Total odds: 1,90