SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Han er Liverpools nye fotballfrelser

Jurgen Klopp har hatt gode resultater etter at han overtok Liverpool.

Jurgen Klopp har hatt gode resultater etter at han overtok Liverpool. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Vi har fylt ut midtukekupongen for deg!

DEL

MidtukekupongenSpennende midtukekupong denne gangen med cupkamper fra England, Spania og Italia, i tillegg er det kamper fra fransk Ligue 1.

Bonuspotten er nå på 1,5 millioner kroner for å være alene vinner på tolv rette til full tid. På pausetippingen er bonuspotten nå 400 000 kroner.

Innleveringsfrist for midtukekupongen er torsdag klokken 1855.

1. Southampton – Liverpool B (U)

Southamptons formpil peker nedover. De har to tap på rad mot Stoke (0–1) og Manchester City (1-3). Liverpool har ikke overbevist spillemessig, men de har kun tapt én kamp etter at Jürgen Klopp overtok. Liverpool bør ha en god mulighet til å gå til semifinalen.

2. Monaco – Caen H (U)

Monaco spilte 3–3 mot Marseille på bortebane i helgen, mens Caen knuste Bordeaux på bortebane. Caen vant 4–1. De tok ett poeng på Stade Louis III sist sesong, og er kapable til å ta ett poeng her. Monaco har nemlig sluppet inn åtte mål på de sier fire kampene.

3. ESTAC Troyes – Toulouse B

Bunnoppgjør. Troyes har kun tatt fem poeng på 15 kamper, og de virker som de allerede kan forberede seg på å spille i Ligue 2 neste sesong. Toulouse viser tegn til bedring. De slo Nice 2–0 på hjemmebane i helgen. Står med svake 0-2-6 på bortebane. Bortelaget er best!

4. Guingamp – Reims H (U)

Guingamp har vært brukbare hjemme. Hjemmestatistikken viser 3-3-1. De vant begge kampene mot Reims sist sesong. Reims fikk en god start. De hadde kun ett tap på de åtte første kampene, men så var det bråstopp. Nå står de med syv kamper på rad uten seier.

5. SC Bastia – Bordeaux U (B)

Det er ikke lett å bli klok på Bastia hjemme. De har fire seire og tre tap. Bordeaux gikk på en smell mot Caen i helgen, og de er sikkert interessert i å slå tilbake på Korsika onsdag kveld. Men: Bordeaux har slitt på bortebane mot Bastia de siste sesongene. Vrien!

6. Montpellier – GFC Ajaccio H

Montpellier er i kjempeform. Etter en svak start, har er de ubeseiret i de seks site kampene. De står med tre strake seire, og det skal være unødvendig å gardere her. Ajaccio viser også fin form, men de liker seg best på hjemmebane. På bortebane har de svake 2-1-5.

7. Lille – Saint-Etienne B

Lille står i fare for å rykke ned. De har kun én seier på de siste elleve kampene, men de har spilt mye uavgjort. Saint-Étienne kjemper i toppen. De kan klatre opp til tredjeplass med seier, men de svinger i prestasjonene på bortebane. Står med 3-0-4 og 6–11 i målforskjell.

8. Almeria – Celta Vigo B

Almeria rykket ned fra La Liga sist sesong, og de ligger helt på bunn i Segunda etter 15 kamper. Celta Vigo ligger på fjerdeplass i La Liga, tre poeng bak Real Madrid som innehar tredjeplassen. Det skal være klasseforskjell her. Celta skal gå videre i Copa del Rey.

9. Real Betis – Sporting Gijón H

Real Betis har slitt på hjemmebane i serien. De står med 1-1-4 hjemme i Sevilla. Sporting på sin side står med 2-1-4 på bortebane. Betis vant bortekampen i serien tidligere denne sesongen. Det er lite som skiller lagene. Spørsmålet er hvem som prioriterer cupen.

10. Rayo Vallecano – Getafe H (U)

Madrid-derby i cupen. Lagene er tabellnaboer i La Liga. Begge lagene har 14 poeng. Da lagene møttes 23. november endte kampen 1-1, og det er ikke umulig at det står uavgjort etter 90 minutter her. Holder likevel en liten knapp på hjemmelaget denne gangen.

11. UD Llagostera – Deportiva La Coruna B

Vertene balanserer på nedrykksstreken i Segunda Division, mens Deportivo er helt oppe på femteplass i La Liga. Deportivo har også vært solide på bortebane så langt. De har tre seire, tre uavgjorte og kun ett tap. De viser glimrende form. Dette skal være en klar B!

12. Udinese – Atalanta H (UB)

Udinese viser flott form. De har to seire på rad, og har kun tapt én av de siste fem kampene. Atalanta har kun vunnet ett av de siste syv oppgjørene på Stadio Friuli. Bergamo-klubben slo Roma overraskende 2–0 på bortebane i forrige serierunde. Helt åpent!