SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Har det snudd for FKH?

Christian Gytkjær etter sitt tredje mål mot Lillestrøm sist helg. Vi tror det blir verre mot Molde, og satser mot et FKH som har slitt lenge nå.

Christian Gytkjær etter sitt tredje mål mot Lillestrøm sist helg. Vi tror det blir verre mot Molde, og satser mot et FKH som har slitt lenge nå. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Jeg tror svaret på det er «nei»!

DEL

Oddstips fredagVi velger oss en norsk og en irsk kamp i fredagens oddstips.

Molde - Haugesund (0-1) 1,60 4,00 3,45 H

Det løsnet skikkelig for Ola Kamara mot Sarpsborg sist, tre mål scoret den gamle Strømsgodset-spissen i 4-1-seieren på bortebane.

Molde kan ha vært hemmet av den dårlig skjulte hemmeligheten om at Tor Ole Skullerud gir seg etter sesongen. Nå er den katten ute av sekken, og de sprudlet sist.

Det gjør ikke Haugesund. Vel klarte de 3-3 mot Lillestrøm, og vel kom endelig Christian Gytkjær igang, han scoret alle tre. Men flere av målene var fra to meter, og selv om det selvsagt er lov, så er de sjelden FKH har spilt seg helt inn i motstanderens femmeter i år.

Jeg tror ikke de kommer dit i Molde, derimot at de taper med minst to mål.

Innleveringsfrist 1855.

Cabinteely FC - Shelbourne 4,50 3,35 1,53 B

Her er vi i irsk 1. divisjon, og det som kan se ut som et godt spill. Shelbourne ligger midt på tabellen med 24 poeng, Cabinteely nest sist med 12.

Mulig grunnen til at vi får 1,53 i odds, er at Shelbourne bare har 1-1-1 på sine tre siste. Men poengtapene har kommet mot enten gode lag (University College Dublin), eller formsterke lag (Cobh Ramblers).

Cabinteely, derimot, har tatt sin eneste seier de siste ukene mot Athlone, et annet formsvakt lag. Og den seieren, for tre runder siden, er faktisk den eneste for hjemmelaget her på tolv seriekamper!

Innleveringsfrist 2040.

Oddstips fredag:

Molde - Haugesund (0-1) 1,60 4,00 3,45 H

Cabinteely FC - Shelbourne 4,50 3,35 1,53 B

Odds: 2,45

Anbefalt innsats: 100 kr.