SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Har Newcastle endelig våknet?

Newcastles Jonjo Shelvey feirer seieren mot West Ham sammen med manager Steve McClaren. Newcastle har underprestert denne sesongen. Spørsmålet er om laget fra Nord-England endelig har våknet. Ja, tror vår tippeekspert!

Newcastles Jonjo Shelvey feirer seieren mot West Ham sammen med manager Steve McClaren. Newcastle har underprestert denne sesongen. Spørsmålet er om laget fra Nord-England endelig har våknet. Ja, tror vår tippeekspert! Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Sjekk hvordan vi skal få tolv rette på lørdagskupongen!

DEL

LørdagskupongenManchester United og Louis van Gaal gleder ikke så mange fotballhjerter denne sesongen, ikke engang klubbens egne. Kjedelig fotball, men de har altså sluppet inn fire baklengs på ti hjemmekamper. Fire! Southampton famler, jeg tror det er en grei hjemmeseier i kamp 4 på lørdagsbongen.

Derimot tør jeg ikke stole på deres byrival og gullkandidat City borte mot West Ham, der blir det UB.

Engelske tabeller her

Lykke til!

Klikk her for å levere ukens lottokupong!

Klikk her for å levere lørdagskupongen!

1. West Ham - Man­ches­ter City  (U)B

Jeg had­de over­ho­det in­gen tro på at West Ham skul­le tape bor­te for New­cast­le for­ri­ge helg. Akk ja, så feil kan man ta! De fikk kjørt seg, og vil få kjørt seg igjen her. City er ikke vel­dig gode bor­te, men de har så­pass man­ge på vei mot for­men at jeg ikke tror de ta­per.

2. Lei­ces­ter - Stoke  H(U)

Lei­ces­ter bruk­te kref­ter på cup-om­kamp i midt­uken, tap­te gjor­de de også (0-2 for Spurs), men jeg har dem li­ke­vel som fa­vo­rit­ter. Og så tar jeg med en U for et Stoke som er usta­bi­le for ti­den, men på sitt bes­te i stand til hva som helst.

3. Crystal Palace - Tot­ten­ham  (H)B

Mye van­ske­lig i star­ten av den­ne bon­gen, og selv om en må gi Spurs fa­vo­ritt­stem­pe­let her, er det ikke bare å set­te B. Ikke i mitt hode, i hvert fall. For en gang må det snu for Palace, og hvor­for ikke i et London-opp­gjør mot et lag som spil­te mot Lei­ces­ter ons­dag?

4. Man­ches­ter United - Southampton  H

Her kom­mer en­de­lig en kamp med en so­le­klar fa­vo­ritt. Nå skal en ikke kim­se av det Ro­nald Koeman har fått til i Southampton, og de har også slått Watford og West Brom i de sis­te to. Men det er hjem­me, her skal de prø­ve seg på gjer­ri­ge ManU på Old Trafford! United har kun tapt én av de siste 20 hjemmekampene mot Southampton.

5. Watford - New­cast­le  B

Så har det stop­pet litt opp for Watford. Og her får de be­søk av et lag som fikk en gnist­ren­de «re-start» sist. Jonjo Shelvey gikk rett inn og her­jet på mid­ten for New­cast­le. Jeg tar en po­ker­sjan­se og sier at tren­den fort­set­ter. For beg­ge lag.

6. Sunderland - Bournemouth  H(UB)

Sunderland slo form­sva­ke Villa og Swan­sea, før de igjen måt­te ta et so­lid tap med 1-4 for Spurs sist. Bournemouth im­po­ner­te med 3-0 over Norwich sist, men det­te er uan­sett vel­dig åpent. Alt­så bru­ker jeg hel­gar­de­rin­gen.

7. West Brom­wich - As­ton Villa  H

Na­bo­fei­de i West Mid­lands her, og mer spen­nen­de enn det vil­le vært for noen uker si­den. For Villa har en­de­lig tatt seg litt i nak­ken. Et­ter alt å døm­me for seint til å red­de plas­sen, men li­ke­vel. Jeg set­ter uan­sett, og mot­vil­lig, kun ett kryss. Og det er en H.

8. Middlesbrough - Not­ting­ham Forest  H(U)

Så gikk til slutt Middlesbrough på en mine, ak­ku­rat da jeg had­de be­gynt å snak­ke om at de var blitt sta­bi­le. Jaja, en­kel­te ting for­and­rer seg ald­ri. Og den­ne er ikke en­kel for le­der­laget i Cham­pion­ship, Forest sine ti sis­te er 4-6-0. Så jeg tar med en U.

9. Fulham - Hull  B

Fulham er i skik­ke­lig trøb­bel, en sei­er på 13 kam­per gjør at de må se seg over skul­de­ren med tan­ke på ned­rykks­kam­pen. Jeg har in­gen tro på at de er gode nok til å stop­pe Hull, Ste­ve Bruce og gjen­gen hans har tenkt seg opp igjen i Pre­mi­er League!

10. Brigh­ton  - Hud­ders­field  H

Så vant en­de­lig Brigh­ton igjen, et­ter en trøs­tes­løs jul og start på det nye året. An­tho­ny Knockaert er hen­tet fra Bel­gia for å styr­ke en ska­de­pla­get midt­ba­ne, og kan vise se nyt­tig. Hud­ders­field har vært bra i det sis­te, men jeg tror li­ke­vel Brigh­ton vin­ner den­ne nå.

11. Birmingham - Ips­wich  U(B)

To lag i form, to lag som beg­ge ja­ger en play­off-plass. Beg­ge tar fle­re po­eng bor­te enn hjem­me, alt­så når de ikke nød­ven­dig­vis må sty­re kam­pe­ne. Jeg tar sjan­sen på at Championships bes­te bor­te­lag ikke ta­per.

12. Leeds - Bris­tol City  H

Da noen forvillete sje­ler be­gyn­te å sto­le på at Leeds en­de­lig var på gang, skuf­fet de igjen. To stra­ke tap nå, et­ter noen fine uker. Bris­tol City sto for sist run­des skrell, da de slo se­rie­le­der Middlesbrough. Den­ne er pok­ker så vri­en, men uten gar­de­rin­ger igjen sier jeg H.

Klikk her for å levere lørdagskupongen!