SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Her håper vi å tjene litt penger i kveld

Brandywell stadium er hjemmebanen til Derry. Vår oddstipper tror at St. Patricks vinner på bortebane mot Derry i kveld.

Brandywell stadium er hjemmebanen til Derry. Vår oddstipper tror at St. Patricks vinner på bortebane mot Derry i kveld. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Her er fredagens dobbelttips!

DEL

ODDSTIPSFredagens oddsprogram består blant annet av kamper fra norsk 3. divisjon,  irsk Premier Division og noen privatlandskamper. Høydepunktet for de fleste her hjemme på bjerget er nok eliteserieoppgjøret mellom Tromsø og Molde på Alfheim.

Spillsenteret: Vinn reisegavekort for 10 000 kroner

Derry City - St. Patricks B

Irsk, Premier Division. Derry har fem kamper på rad uten seier i serien. De slo vesle Edenderry Town 3-0 på bortebane i cupen forrige helg.

Nå møter de betydelig tøffere motstand når St. Patricks kommer på besøk til Londonderry i Nord-Irland.

Derry St. Patricks har vunnet de fire siste kampene mot Derry.

City manglet kaptein Ryan McBride og Stephen Dooley i cupkampen, mens Patrick McEleney, Philip Lowry og Dean Jarvis var alle usikre.

St. Patricks gikk videre i cupen etter å ha slått tabellnabo Shamrock Rovers 2- 1 på hjemmebane. Dublin-klubben er ventet å kjempe i toppen denne sesongen, men med 6-4-4 så ligger de allerede 16 poeng bak serieleder Dundalk.

De er inne i en tung periode. St. Patricks har kun tatt ett poeng på de tre siste kampene, men det som er mest betenkelig er at de ikke har scoret i de tre siste kampene.

De har imidlertid likt seg godt på Brandywell Stadium, hvor de er ubeseiret i de fire siste kampene. De står med tre seire og én uavgjort, og målforskjellen er 4-0! Ja, de har faktisk ikke sluppet inn et eneste mål på bortebane mot Derry siden 19. oktober 2012!

Dublin-gjestene mangler Conan Byrne. Han mister sin første kamp for St. Patricks siden han kom til klubben i 2013. Kenny Browne er suspendert, men Saints får tilbake kaptein Ger O'Brien.

Jeg har troen på at St. Patricks, klubben til den tidligere keeperlegenden Gordon Banks, snur den negative trenden mot Derry fredag kveld. Borteseier til 1.80 i odds er godkjent. Jeg bruker den i en dobbel sammen med NY Red Bulls.

Houston Dynamo - NY Red Bulls B

Amerikansk, Major League Soccer. Begge klubbene vil forsøke å snu en negativ trend i denne kampen.

Houston tar imot Red Bulls hjemme på BBVA Compass Stadium etter å ha spilt to bortekamper på rad. De tok ett poeng av seks mulige. De spilte 1-1 mot New York City FC på Yankee Stadium.

Red Bulls har kun vunnet én av de siste seks kampene, og de sliter på bortebane denne sesongen. Statistikken viser at de bare har én borteseier på seks forsøk.

Red Bulls mangler Damian Perrinelle som er suspendert, og de må også klare seg uten Matt Miazga som er på landslagsoppdrag for USAs U20-landslag som spiller VM.

Men: De har Bradley Wright-Phillips. NY Red Bulls-spissen er den spilleren som har scoret mest i kampene mellom akkurat disse to lagene. Han har spilt mot dem seks ganger, og han har scoret syv mål. Badley, som er sønnen til den tidligere Arsenal-spissen Ian Wright og lillebroren til Saun Wright-Philips, har scoret fem mål mot Houston på de fire siste møtene mellom lagene.

NY Red Bulls har historisk sett hatt et godt tak på Houston. Disse lagene har møtt hverandre 21 ganger, og Red Bulls har vunnet ti ganger, mens Houston bare har vunnet tre. De øvrige åtte møtene har endt med poengdeling.

Newyorkerne har ikke tapt mot Dynamo på de syv siste ligaoppgjørene mot dem, og de har sterke 18-3 i målforskjell på de syv siste kampene mot Texas-laget.

Dynamo vant riktignok Eastern Conference -semifinaleserien mellom klubbene i 2013. De vant 2-1 etter ekstraomganger på Red Bull Arena i den andre kampen etter at de spilte 2-2 i oljebyen i Texas. Det er Dynamos eneste seier i Harrison.

Newyorkerne har et godt tak på olje-laget, og jeg synes 2.50 i odds for borteseier til NY Red Bulls er fristende. Denne kampen kan ikke spilles som singel så vi bruker den sammen med borteseier til St. Patricks i den irske toppserien.

Dobbelttipset gir 4.50 i odds. Vår innsats blir 100 kroner. Spillestopp er klokken 2045.

Her er vårt singeltips fredag 5. juni:

Derry City - St. Patricks 3,50 - 3,10 - 1,80 B

Houston Dynamo - New York Red Bulls 2,35 3,00 2,50 B

Total odds: 4.50