SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Hjemme bra, borte best for Haslum!

Bekkestua  20140326.
Haslum - Elverum 36-27 i Nadderudhallen.
Håvard Bjørnskau Berens skyter mot mål under håndballkampen i Postenligaen mellom Haslum og Elverum i Nadderudhallen onsdag kveld. 
Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix

Bekkestua 20140326. Haslum - Elverum 36-27 i Nadderudhallen. Håvard Bjørnskau Berens skyter mot mål under håndballkampen i Postenligaen mellom Haslum og Elverum i Nadderudhallen onsdag kveld. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er søndagens oddstips!

DEL

OddstipsSøndagens oddsprogram består blant annet av eliteseriekvaliken mellom Kristiansund og Jerv, full runde i Serie B i Italia og diverse kamper med ishockey og amerikansk fotball, men høydepunktet er nok likevel Norges playoffkamp mot Ungarn.

Søndagskupongen: Gi oss en ny spiss!

Haslum - Bodø HK

Eliteserien, håndball menn. Haslum ligger på en fin annenplass, tre poeng bak serieleder Arendal. Men Haslum har én kamp mer spilt.

Haslum har ikke imponert hjemme i Bærum så langt. Fasiten viser 1-1-1 på de tre første hjemmekampene. Den eneste hjemmeseieren kom mot bunnlaget Viking. Bæringene slo Stavanger-laget 36-30.

Den flotte tabellplasseringen til Haslum skyldes noe utypisk en solid bortestatistikk. De er nemlig ligaens beste bortelag. På bortebane har de fire seire og kun ett tap hittil.

I år har Haslum slått Runar, Drammen og FyllingenBergen på bortebane. Mot serieleder Arendal ble det tap med ett mål. Onsdag tok Haslum turen til Hedemark, hvor de møtte Elverum. Det endte med en ny knallsterk seier - 23-27.

Bodø spilte seg frem til cupfinalen tidligere denne uken, men i serien har de hatt en forferdelig start på sesongen. De har fem tap og kun to seire på de syv første serierundene. Nå kan det virke som laget er på bedringens vei.

Samtidig er Haslum et lag nordlendingene har hatt et godt tak på de siste par sesongene. Bodø har vunnet de to siste bortekampene mot Haslum i serien. Sist sesong vant de 29-26, og sesongen før vant de 26-24.

Men: BHK har slitt med å score denne sesongen. De har kun scoret 169 mål. Det er nest minst i eliteserien. Bare nyopprykkede Kolstad har færre scorede mål. Tabellen viser at de kun har klart å få ballen 162 ganger forbi motstandernes målvakter.

Skader må ta mye av skylden for at Bodø har kommet skjevt ut i sesongstarten, men i cupsemifinalen mot Runar var Vetle Eck Aga, Binai Aziz og Stig-Tore Moen Nilsen alle tilbake fra skade. Når sistnevnte setter inn hele ti mål, så gir det håp om at bodøværingene kan ta alle poengene i Nadderudhallen.

Ja, i alle fall når jeg vet at de har Børge Lund på banen og en fantastisk keeper i Joachim Søholm Christensen. Han har kjempegod i cupsemifinalen, og det er ingen grunn til at han ikke skal levere på samme nivå søndag kveld.

Jeg tror nettopp keeperspillet og forsvarsspillet er nøkkelen til suksess. I kampen mot Runar var forsvaret tidvis pottetett. Spiller de på samme måte mot Haslum tror jeg vertene skal få trøbbel.

Pussignok er det flest borteseire i eliteserien. Over 48 prosent av kampene denne sesongen har endt med borteseier.

Jeg mener Norsk Tipping har riktig favoritt. Det er helt opplagt, men jeg synes oddsen er for skjev. 2,55 i odds på BHK er ganske bra. Innsatsen blir 100 kroner. Spillestopp klokken 1755.

Her er vårt oddstips søndag 15. november:

Haslum - Bodø 1,58 - 8,75 - 2,55 B

Total odds: 2,55