SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Hjemme bra, men borte best for Zürich

Vår oddstipåper tror at FC Zurich og Berat Djimsiti vinner kveldens bortekamp mot Sion.

Vår oddstipåper tror at FC Zurich og Berat Djimsiti vinner kveldens bortekamp mot Sion. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Her er torsdagens råtips!

DEL

ODDSTIPSTorsdagens oddsprogram byr blant annet på cupkamper og norsk 1. divisjon og 2. divisjon, i tillegg er det kamper fra Sveits, Brasil og amerikansk MSL.

Det er gode tider for BAs oddstips. Vi har gått med overskudd fem av de siste seks dagene. Gårsdagens singeltips på Viking gikk inn til 3,00 i odds. Det gjorde ikke tipset på uavgjort mellom Jerv og Hødd, men vi gikk likevel med 100 kroner i pluss.

Spillsenter: Vi gir vekk reisegavekort for 10 000 kroner

Sion - FC Zürich B

Sveitsisk, Super League. Sion ligger på åttendeplass med fem poeng på de fire første kampene, men tre av de fire første kampene er spilt på bortebane. Den eneste hjemmekampen de har spilt så langt har de vunnet. De slo St. Gallen 1-0.

Zürch røk ut av Europaliga-kvaliken i forrige uke etter å ha tapt mot hviterussiske Dinamo Minsk sammenlagt. De tapte 0-1 på hjemmebane i Sveits, men vant bortekampen 1-0. Dinamo Minsk gikk videre etter å ha scoret det eneste målet i ekstraomgangene.

Nå kan Zürich konsentere seg om seriespillet. Det virker som Europaliga-spillet har ødelagt for resultatene i den hjemlige ligaen. De hadde to uavgjorte og ett tap på de tre første kampene, men etter at de røk ut av Europaliga-kvaliken slo St. Gallen 2-0 på bortebane.

Pussig nok har altså begge lagenes eneste seier kommet mot St. Gallen. Det er ikke overraskende at Zürich gjør det bedre borte enn hjemme. Zürich var nemlig det nest beste bortelaget i den sveitsiske ligaen sist sesong, bare seriemester Basel tok flere poeng enn dem på bortebane.

Zürich, som havnet på tredjeplass i Super League sist sesong, tok 31 av 53 poeng på bortebane. De slo Sion 3-1 på Tourbillon forrige sesong.

Zürich har faktisk vunnet de to siste bortekampene mot Sion. Det var åtte poeng som skilte Zürich på tredjeplass og Sion på syvendeplass sist sesong. Sion har havnet på nedre halvdel av tabellen de siste fire sesongene.

Begge lagene har en del skader.

Jeg tror Zürich vil heve seg etter Europaliga-exiten. Samtidig viser resultatene de siste to sesongene at de liker seg bedre borte enn hjemme.

Jeg mener 3,10 i odds på borteseier er verdt et forsøk. Vår innsats blir 100 kroner. Spillestopp klokken 1940.

Her er vårt råtips torsdag 13. august:

Sion - FC Zürich 1,90 - 3,25 - 3,10 B

Total odds: 3,10