SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Hødd klarer ikke å vinne i Grimstad

ULSTEINVIK  20150603.
3. runde i Norgesmesterskapet i fotball 2015: Hødd - Aalesund. Hødds Magnus Myklebust feirer 1-0 i cupkampen mellom Hødd og Aalesund på Høddvoll.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

ULSTEINVIK 20150603. 3. runde i Norgesmesterskapet i fotball 2015: Hødd - Aalesund. Hødds Magnus Myklebust feirer 1-0 i cupkampen mellom Hødd og Aalesund på Høddvoll. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Her er onsdagens oddstips!

DEL

ODDSTIPSOnsdagens oddsprogram byr på norske cupkamper og 1. divisjon, i tillegg er det blant annet kamper fra Sverige, Sveits og Østerrike.

Også i går gikk singeltipset vårt inn med gevinst. En sen scoring av Brighton sørget for det. Oddsen var 2,00 og vår innsats var 100 kroner.

Midtukekupongen: Klarer Brann å vinne byderbyet?

Spillsenter: Vi gir vekk reisegavekort for 10 000 kroner

Jerv - Hødd U

Norsk, 1. divisjon. Jerv har vært den store overraskelsen i 1. divisjon. Sørlendingene, som rykket opp før denne sesongen, har klatret opp på playoffplass.

Søndag knuste de Levanger hele 4-1 på bortebane i Trøndelag, men det er hjemme på Levermyr stadion de har tatt mest poeng. Jerv er det eneste laget i 1. divisjon som ikke har tapt på hjemmebane denne sesongen.

Jerv har tatt 17 av 27 poeng på hjemmebane. Det gjør dem til det tredje beste hjemmelaget i 1. divisjon, bare Sogndal og Sandnes har tatt flere poeng enn dem på hjemmebane så langt denne sesongen.

Spørsmålet er om de klarer å henge med i kampen om en playoff-plass utover høsten. Jeg tror de kan klare det. Steinar Pedersen har vist at han ikke bare er en god fotballspiller, men også en god trener, og han har en stall med flere spillere som har erfaring fra eliteserien. Blant andre Ohi Omoijuanfo, Alexander Lind og Glenn Andersen.

Jerv har spilt halvparten av kampene uavgjort så langt denne sesongen, og jeg tror uavgjortspesialisten kan komme til å spille uavgjort også i onsdagens kamp mot Hødd.

Hødd er ustabile. De kommer fra et 0-2-tap mot nedrykkstruede Åsane. Dette var den første målløse kampen til sunnmøringene siden 31. mai!

Hødd trives best på eget gress, men har greie 3-2-4 på tur. Det motsatte endte 0-0, og selv om Jerv er rettmessige favoritter blir odds under to-tallet uspillbart i mine øyne. De spiller tross alt veldig mye uavgjort, og Hødd har også forsterket angrepet sitt med forrige sesongs toppscorer Robin Shroot.

Eirik Ulland Andersen må stå over kampen mot Jerv. Han fikk sitt tredje gule kort i Bergen i forrige serierunde.

Jeg er garantert sikker på at Hødd-trener Sindre Eid vil forsøke å tette igjen bakover når de reiser til Grimstad.  Jeg tror denne kampen ender med poengdeling. 3,35 i odds for uavgjort er verdt å forsøke. Vår innsats blir 100 kroner. Spillestopp klokken 1855.

Her er vårt råtips onsdag 12. august:

Jerv - Hødd 1,75 - 3,35 - 3,70 U

Total odds: 3,35