SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Hoffenheim får det tøft på bortebane

TSG 1899 Hoffenheim og Pirmin Schwegler har ennå ikke vunnet i Bundesliga denne sesongen, og vår oddstipper tror heller ikke at de gjør det fredag kveld.

TSG 1899 Hoffenheim og Pirmin Schwegler har ennå ikke vunnet i Bundesliga denne sesongen, og vår oddstipper tror heller ikke at de gjør det fredag kveld. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Her er fredagens singeltips!

DEL

OddstipsFredagens oddsprogram inneholder kamper fra blant annet tysk 2. Bundesliga, fransk Ligue 1 og Ligue 2, engelsk mesterskapserie, spansk La Liga, tysk Bundesliga og norsk eliteserie. Høydepunktet her hjemme på bjerget er nok oppgjøret mellom Viking og Strømsgodset.

Lørdagskupongen: Stabæk kvitter seg med TIL-komplekset

Spillsenter: Vi gir vekk reisegavekort for 10 000 kroner

FSV Mainz 05 - TSG 1899 Hoffenheim H

Tysk, Bundesliga. Mainz har fått en grei start på sesongen. De står med to seire og to tap på de fire første serierundene.

De gikk på et sjokktap mot nyopprykkede Ingolstadt (0-1) på hjemmebane i serieåpningen. Deretter imponerte Mainz med å slå Borussia Mönchengladbach 2-1 på bortebane, og de fortsatte med å knuse Hannover 3-0 hjemme på Coface Arena. I forrige serierunde ble Schalke 04 for sterke, og Mainz tapte 1-2 på bortebane.

Tapet kunne vært større om det ikke var for keeper Karius som reddet et straffespark i starten av kampen.

Mainz-trener Schmidt ville antakeligvis ikke gjort endringer på laget som slo Hanover om han ikke hadde hatt så store skadeproblemer på midtbanen. Både F.Freia og Jairo er ute med skader, så Latza er ventet å bekle ankerrollen på midtbanen, mens Brosinski inntar den offensive midtbanerollen.

Beister og Soto er ute til denne kampen, mens nysigneringene Bussmann på venstreback og spissen Cordoba kan komme til å gå rett inn i startoppstillingen.

Sannsynlig Mainz 05-lag: Karius – Balogun, Bell, Bungert, Bussmann – Baumgartlinger, Latza – Muto, Clemens, Malli – Cordoba.

Hoffenheim har fått en elendig start på sesongen. Etter fire serierunder har de fortsatt ikke vunnet. De har én uavgjort og tre tap så langt. De er også slått ut av den tyske cupen, hvor de tapte 0-2 mot 1860 Munchen. Det eneste poeng de har tatt kom mot nyopprykkede Darmstadt (0-0). Da klarte de ikke å score. Det har de imidlertid gjort i alle de tre kampene de har tapt.

Nå skal det i all sannhet sies at de har hatt en vanskelig start. De møtte Leverkusen på bortebane, og de har spilt mot Bayern Munchen hjemme. Det som likevel gir grunn til bekymring er den svake forestillingen mot Werder Bremen sist. Da tapte de hele 1-3 på hjemmebane og ble utspilt. Det var imidlertid noe positivt i kampen. Sommersigneringen E.Vargas, som kom på banen i annen omgang, scoret umiddelbart etter at han kom på bane, og han kommer nok til å starte dagens kamp.

1899 Hoffenheim stiller trolig med denne startelleveren: Baumann – Kaderabek, Schar, Sule, Kim – Schwegler, Polanski – Schmid, Uth, Voland – E.Vargas.

Det er flere grunner til å satse på hjemmeseier:

  • 47,1 prosent av kampene i Bundesliga denne sesongene har endt med hjemmeseier.
     
  • Mainz har kun tapt én av de siste syv hjemmekampene mot Hoffenheim. Statistikken viser 3-3-1.
     
  • Hoffenheim er vanligvis et svakt bortelag. Det var bare fem av 18 lag i Bundesliga som tok færre poeng enn dem på bortebane sist sesong. Bortestatistikken viste 3-5-9.

Mainz tar neppe poeng i de to neste kampene. Først møter de Leverkusen på bortebane, og deretter får de Bayern Munchen på besøk.  Dette vet Mainz. De kommer til å gi jernet på hjemmebane i kveld.

2,00 i odds på Mainz-seier er ok. Innsatsen blir 250 kroner. Spillestopp klokken 2025.

Her er vårt singeltips fredag 18. september:

FSV Mainz 05 - TSG 1899 Hoffenheim 2,00 - 3,25 - 3,00 H

Total odds: 2,00