SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Høgmos menn må vinne på Ullevaal

Norges landslagssjef Per-Mathias Høgmo vet at Norge har en forferdelig statistikk i november, men de har statistisk sett hatt et godt tak på Ungarn.

Norges landslagssjef Per-Mathias Høgmo vet at Norge har en forferdelig statistikk i november, men de har statistisk sett hatt et godt tak på Ungarn. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Vi har fylt ut midtukekupongen for deg!

DEL

OddstipsNorsk Tipping har holdt igjen midtukekupongen til torsdag. Det er to kamper fra EM-playoffen, to kamper fra VM-kvaliken i Sør-Amerika og åtte privatlandskamper fra Europa.  De første kampene på kupongen spilles torsdag kveld, mens de øvrige åtte kampene spilles fredag.

Bonuspotten er nå på 2 millioner kroner for å være alene vinner på tolv rette til full tid.

Innleveringsfrist for midtukekupongen er torsdag klokken 2040. 

Oddstips 1: I dag håper vi loppe Norsk Tipping

1. Norge – Ungarn H

Per-Mathias Høgmos menn bør ha en god mulighet til å komme seg til Frankrike. Iallfall ifølge statistikken. Norge har et godt tak på Ungarn. De har ikke tapt mot dem på de siste syv kampene, og Norge har vunnet de tre siste. Sist Ungarn vant var i VM-kvaliken i 1981!

2. Bosnia-Hercegovina – Irland H (U)

Etter en katastrofalt dårlig start på EM-kvaliken spilte Bosnia seg opp mot slutten, og de klatre å kapre en playoffplass. De er sterke hjemme på Balkan. Da lagene møttes til privatlandskamp i 2012 vant Irland. Dette blir en tett og jevn kamp. Vi garderer!

3. Bolivia – Venezuela H (U)

Begge lagene har tapt de to første kvalikkampene sine. Men: Det er aldri enkelt å spille mot Bolivia i La Paz som ligger 3600 meter over havet. De fleste lagene får problemer med høyden. Bolivia har kun tapt en av de siste åtte VM-kvalikene hjemme mot Venezuela.

4. Ecuador – Uruguay B

Begge lagene har vunnet de to første VM-kvalikkampene – uten å slippe inn mål. Ecuador har en sterk borteseier mot Argentina, og de vant hjemme mot Bolivia. Uruguay har slått Bolivia og Colombia. Ecuador har fordelen av å spille i 4759 meters høyde hjemme.

5. Tsjekkia – Serbia H(B)

Det er vanskelig å vite hvor mye lagene ligger i slike privatlandskamper. Tsjekkia vant tre av de fire siste kampene i EM-kvaliken. De bør vinne hjemme, men Serbia er litt uforutsigbare. De har mange gode spillere, men hadde en svak EM-kvalik. Overrasker de?

6. Nord-Irland – Latvia H

Nordirene imponerte i EM-kvaliken og har kvalifisert seg for sitt første mesterskap siden VM i Mexico i 1986. Nord-Irland er uten tap på de syv siste kampene, mens Latvia står uten seier på like mange kamper. Det skal være klasseforskjell her. Bør være en solid H!

7. Belgia – Italia U(HB)

Begge lagene har vunnet de fire siste kampene. Belgia har vunnet to siste hjemmekampene 3–1. De har et stjernespekket mannskap. Italia har vunnet de to siste kampene mot belgierne, men det blir jevnt her. Italia har ikke imponert spillemessig i kvaliken. U?

8. Polen – Island H

Begge lagene er klare for EM i Frankrike. Island har storspilt i kvaliken, men de har aldri vunnet mot Polen. Lagene har møttes fem ganger siden 1978, og islendingene står med fire tap og én uavgjort. Polakkene har vunnet alle tre hjemmekampene. De vinner igjen.

9. Wales – Nederland U(B)

Nederland gjorde en elendig EM-kvalik. VM-semifinalisten fra 2014 klarte ikke å kvalifisere seg til EM. Nå begynner jobben med å bygge opp et lag til VM-kvaliken, og da trenger de en seier i Wales. Vertene har tapt de syv siste kampene mot Nederland.

10. Slovakia – Sveits U

Begge lagene skal spille EM i Frankrike. Slovakene var solide i starten av kvaliken, men de vant kun én av de fire siste kvalikkampene. Sveits på sin side tapte kun én av de siste åtte kvalikkampene sine. Det er vanskelig å finne en favoritt. Tror mest på uavgjort!

11. Spania – England B

England kan overraske! De har riktignok ikke scoret i de tre siste bortekampene mot Spania, men Roy Hogdsons mannskap virker hvassere enn på lenge. Spania har ikke imponert meg, og jeg tror et ungt engelsk lag kan sjokkere på bortebane.

12. Frankrike–Tyskland B(U)

To fotball-stormakter. Tyskland har vunnet de to siste innbyrdes oppgjørene, og virker bunnsolide. Frankrike har vunnet de fire siste privatlandskampene. De kan fort få seg en på trynet her. Det er kun én av de siste tolv kampene mellom disse som har endt uavgjort.