SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Hull City styrer mot opprykk

Vår oddstipper satser på Hull City og Jake Livermore (t.v.) i torsdagens kamp mot Birmingham.

Vår oddstipper satser på Hull City og Jake Livermore (t.v.) i torsdagens kamp mot Birmingham. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er torsdagens dobbelttips!

DEL

OddstipsVi traff blink med begge oddstipsene våre onsdag. Singeltipsene på Liverpool og Hertha Berlin gikk inn til henholdsvis 2,40 i odds og 1,70 i odds. På midtukekupongen endte vi dessverre opp med den sure nieren. Dermed ble det ingen premie på oss.

Etter to festdager på oddsen med drøssevis av interessante fotballkamper fra de største ligaene i Europa, er utvalget mer magert på torsdagens oddsprogram. Det er likevel noen godbiter fra spansk La Liga, engelsk Mesterskapsserie og nederlandsk cup.

Spillsenteret: Mangemillionær ble Lotto-millionær

Spillsenteret: – Kødder du, eller?

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong!

Lillehammer IK - Lørenskog IK B

Norsk, eliteserie ishockey. Lørenskog vant seks av seks kamper i februar, og de fortsetter i samme spor når laget gjester Kristins hall i kveld.Det tror i alle fall jeg.

Laget fra Romerike ligger på annenplass med 89 poeng, fire poeng bak Stavanger. De har vunnet 13 av 20 bortekamper denne sesongen, hvorav elleve av dem er vunnet etter ordinær spilletid. Nå møter et av ligaens svakeste hjemmelag. LIK har kun vunnet åtte av 20 hjemmekamper.

Opplendingene ligger i øyeblikket på 9. plass på tabellen med 40 poeng, men er i full kamp om den siste sluttspillsplassen med Manglerud Star som ligger tre poeng foran. 

Lørenskog får ingen enkel oppgave. Laget fra OL-byen er inne i en svært god periode og har vunnet fire av deres siste fem kamper, og det eneste nederlaget i samme periode kom på borteis mot Stavanger Oilers etter en kamp som endte 2-1 til rogalendingene.

Disse lagene har møttes fire ganger allerede denne sesongen. Den første kampen vant LIK 3-2 etter spilleforlengelse, men de tre siste oppgjørene har Lørenskog vunnet. Sist lagene spilte på Lillehammer vant romerikingene 5-0.

Det viktigste for Lørenskog er å være best mulig forberedt til sluttspillet, som kun er ni dager unna. Etter søndagens 2-1-seier mot Manglerud Star sikret romerikingene nemlig 2. plassen i sammendraget.

Jeg tror likevel Lørenskog vinner her til 1,50 i odds. Spillestopp klokken 1825. Denne bruker jeg i en dobbel.

Birmingham City - Hull City B

Engelsk, Mesterskapsserien. Birmingham gikk på en ny smell i kampen om en playoffplass. Birmingham tapte 0-2 mot QPR på bortebane lørdag kveld.

De var rett og slett for dårlige i første omgang, og slapp inn to mål på fire minutter ti minutter, først i det 35. minutt fra Chery og deretter fire minutter senere på straffespark fra Hoilett. De spilte bedre i annen omgang. Birmingham hadde ballen mer, men vertene var farligere når de gikk i angrep.

Tapet mot QPR var lagets tredje bortekamp på rad uten seier. De har faktisk kun vunnet én av de siste fem kampene.

Til tross for den svake perioden, er de kun seks poeng bak Sheffield Wednesday på sjetteplass. De har fortsatt mulighet til å ta en playoffplass, men da må de etter hvert begynne å vinne kamper.

Vertene fra Englands nest største by vil antakeligvis starte i en 4-2-3-1-formasjon med Donaldson som spiss. Paul Caddis og Will Buckley vil trolig være tilbake til denne kampen.

Hull City har like stort behov for de tre poengene i denne kampen som Birmingham. I alle fall om de har tenkt å beholde den direkte opprykksplassen i Mesterskapserien.

De spilte uavgjort på hjemmebane mot Sheffield Wednesday i forrige serierunde. Det var ventet å bli en av rundens mest interessante kamper, men det ble ikke slik. Vertene var det beste laget, og de fortjente muligens mer enn ett poeng, men de var ikke skarpe nok foran mål.

Etter 0-0-kampen mot Sheffield Wednesday ligger Hull fortsatt på annenplass, men de har kun ett poeng opp til serieleder Burnley. De ligger á poeng med Middlesbrough. Det er disse tre lagene pluss Brighton som kommer til å slåss om de to direkte opprykksplassene denne sesongen.

Hull er et bra bortelag. Det er kun ett lag som er bedre enn dem på bortebane denne sesongen, og det er Middlesbrough. De har tatt ett poeng mer på bortebane så langt.

Steve Bruve vil sannsynligvis fortsette å spille i en 4-4-1-1-formasjon med Hernandez som spydspiss og Diame som offensiv midtbanespiller. Selv om Hull ikke vant sist, så gjør de neppe endringer på laget.

To lag som vanligvis er solide bakover på banen. Jeg tror derfor at dette blir et jevnt oppgjør, hvor det sannsynligvis ikke blir scoret så mange mål. Tigerne til Steve Bruce gjør det bra på bortebane. Jeg mener det er god verdi i å spille på borteseier til Hull til 1,95 i odds. Denne bruker jeg i en dobbel.

Vårt dobbelttips er Lørenskog + Hull City. Det gir oss 2,92 i odds, og vi klinker til med 250 kroner i innsats. Spillestopp er klokken 1825.

Klikk her for å spille på BAs dobbelttips!

Her er vårt dobbelttips torsdag 3. mars:

Lillehammer IK - Lørenskog IK 3,95 - 4,60 - 1,50 B

Birmingham City - Hull City 3,25 - 3,15 - 1,95 B

Total odds:  2,92