SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Hvem vinner London-derbyet?

Her gliser Andy Carroll i West Hams 2-0-seier over Tottenham i mai 2014. Søndag møtes de to London-rivalene i en meget åpen, og meget viktig kamp. I bakgrunnen Christian Eriksen.

Her gliser Andy Carroll i West Hams 2-0-seier over Tottenham i mai 2014. Søndag møtes de to London-rivalene i en meget åpen, og meget viktig kamp. I bakgrunnen Christian Eriksen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Hvem av London-rivalene skal henge med i toppen?

DEL

Søndagskupongen Søndagens møte mellom Spurs og Hammers på White Hart Lane kan fort være definerende for resten av sesongen! Hvem av disse formsterke outsiderne skal henge med helt i toppen av Premier League? Vanskelig å spå, jeg bruker en helgardering i kamp 1 på søndagskupongen, men holder Tottenham som liten favoritt hjemme.

I Spania tror jeg både Athletic og Atletico skal vinne borte mot svak motstand. Og i Danmark er Rodolph Austin og Brøndby i form!

Oddstips: Vi satser på Hertha til 1,95 i odds

1. Tottenham - West Ham  H(UB)

Spurs passerte Hammers på tabellen for to runder siden, men en kan ikke fastslå noen formsvikt for West Ham bare fordi de har to svakere kamper bak seg (tap og uavgjort). West Ham har vært oppsiktsvekkende gode borte, Tottenham er i form, denne er vrien!

2. Granada - Athletic Bilbao  B

Granada har bare vunnet én kamp i La Liga i høst. Har spilt fire uavgjorte, men ligger likevel nest sist. Bilbao er i form, har vunnet tre på rad, og jeg tror det skal holde til seier i Andalucia.

3. Real Betis - Atletico Madrid  B

Real Betis er merkelig nok mye bedre borte enn de er hjemme i Sevilla i høst. Nå skal de prøve seg mot et Atletico som ikke har tapt på fem kamper, og med det klatret til 3. plass. Det går neppe, skal være en grei B.

4. Tenerife - Córdoba  (H)U

Så var vi i Segunda, og der har Tenerife hatt en opptur med to strake seire. Har ikke vært veldig gode hjemme (2-2-2), men jeg skal gi dem en sjanse her, tross at Córdoba er oppe på 2. plass. For gjestene har falt litt av, bare ett poeng på de to siste. Kan fort bli U!

5. Girona - Albacete  (U)B

Disse ligger på de to plassene like over streken, og en pussighet her: Girona har ennå ikke vunnet hjemme, Alabcete har ikke vunnet borte! Men Girona har bare scoret ett mål på sine fire siste kamper...

6. Alcorcón - Real Zaragoza  B

Alcorcón er i fritt fall, med ett poeng og enda mer bekymringsfulle null scoringer på de tre siste. Zaragoza tapte for Valladolid sist, men ligger på 4. plass, og har ikke tapt borte i høst (1-5-0). Med den formen hjemmelaget viser, tror jeg dette er en B.

7. Ingolstadt - Darmstadt 98  H

1. Bundesliga. Ingolstadt har fått to poeng ut av ett mål på sine fire siste. Men to kjappe uavgjorte borte mot Mönchengladbach og Schalke er egentlig bra! Og dermed tar jeg sjansen på en H mot et Darmstadt som har ett poeng på sine tre siste.

8. AGF - Brøndby  B

I Danmark er ikke formen til AGF noe å skryte av, der i gården står en med 1-1-5 på sine syv siste. Det skal ikke holde mot Brøndby, som er i knallform. Laget til Rudy Austin og Daniel Agger har 4-2-0 på sine seks siste og begynner å ligne litt på gammel storhet.

9. Mechelen - Oostende  (H)B

I Belgia har Mechelen tapt åtte av sine 15 kamper i høst, og ligger på feil halvdel av tabellen. Oostende derimot, topper Eerste Klasse, som toppligaen heter nå. Men Mechelen klinker til innimellom, har 2-0-3 på de fem siste, så jeg setter en splitt. 

10. Rennes - Bordeaux  (H)U

To middelhavsfarere i fransk toppserie i høst. Bordeaux har ennå ikke vunnet borte, står med 0-3-3. Rennes er ikke noe stort hjemmelag, 2-2-2 på seks kamper, men det skulle uansett gjøre det greit å sette HU.

11. Saint-Etienne - Marseille  H(B)

Saint-Etienne er et bra hjemmelag, har 4-1-1 på Stade Geoffroy-Guichard. Ligger som vanlig i toppen, uten å være helt der oppe. Marseille har på en måte reist seg siden Marco Bielsa sa opp etter tap i sesongåpningen, men jeg tror i utgangspunktet dette er en H.

12. Inter - Frosinone  H

Inter er i fin form, har fulgt opp tre uavgjorte med tre seire. Det gir 2. plass i Serie A, med like mange poeng som Fiorentina på toppen. Frosinone er under streken, så dette er ikke noe annet enn en hjemmeseier.