SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Hvor smeller cupbomben i Europa?

Gonzalo Higuain og Napoli henger med i toppen av Serie A, og de skal være et bedre lag enn Hellas Verona. Men cup er cup....

Gonzalo Higuain og Napoli henger med i toppen av Serie A, og de skal være et bedre lag enn Hellas Verona. Men cup er cup.... Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Sjekk hvordan vi skal få tolv rette på midtukekupongen!

DEL

MidtukekupongenVanskelig midtukekupong denne uken med en kamp fra den engelske Mesterskapsserien og resten er cupkamper fra Tyskland, Spania, Italia og Nederland.

Bonuspotten er nå steget til hele tre millioner kroner for å være alene vinner på tolv rette til full tid.

Innleveringsfrist for midtukekupongen er onsdag klokken 1855.

1. Hull City – Reading FC H

Etter fire kamper på rad uten seier, vant Hull 1–0 hjemme mot Bolton i helgen. Det er vanskelig å slå Hull på hjemmebane. På KC Stadium står vertene med 7-2-1 og 17–5 i målforskjell. Nå møter det et Reading-lag som har tapt tre kamper på rad. Berkshire-laget virker helt ute av form. Bør være en grei H!

2. Stuttgart – Braunschweig H (U)

Stuttgart sliter i Bundesliga, men de er kommet seg til åttendedelsfinalen i cupen. De har fem kamper på rad uten seier, men de har vist tegn til bedring. De har spilt uavgjort i de to siste kampene. Nå kan de gi hjemmefansen en liten opptur med cupavansement, men det blir ikke lett. Braunschweig er blant de beste bortelagene i 2. Bundesliga.

3. FC Nürnberg – Hertha Berlin H (UB)

Hjemmelaget kjemper i toppen av 2. Bundesliga, mens Hertha ligger på en fin tredjeplass i Bundesliga. Nürnberg er ubeseiret på hjemmebane denne sesongen. Hertha svinger litt i prestasjonene på bortebane, men de knuste Darmstadt 4–0 på bortebane i helgen. Dette skal i utgangspunktet være en borteseier, men det er litt vanskelig å vite hvor mye lagene prioriterer cupen. Jeg helgarderer denne matchen.

4. Augsburg – Borussia Dortmund U(B)

Det virker som Augsburg endelig har våknet. De har klatret ut av bunnkampen i Bundesliga og gått videre i Europaligaen i løpet av den siste uken. Spørsmålet er om de prioriterer cupen. Dortmund har hatt et godt tak på Augsburg på bortebane. De står med tre seire og én uavgjort på de fire siste bortemøtene. Jeg holder en knapp på bortelaget.

5. TSV 1860 München – VfL Bochum B

Rent 2. Bundesliga-oppgjør. 1860 München ligger under nedrykksstreken i ligaen, og de vil muligens nedprioritere cupen. De viser svak form. De har kun tatt ett av de siste ni kampene. Bochum kjemper i toppen. De spiller god fotball denne sesongen, og vant hele 4–0 mot Paderborn i helgen. Stoler på bortelaget!

6. Napoli – Hellas Verona H

Topp mot bunn i Serie A som møtes i Coppa Italia. Det skal være klasseforskjell mellom disse lagene. Napoli har tatt 32 poeng på 16 kamper i ligaen, mens Hellas Verona er tabelljumbo med kun syv poeng. De har ennå ikke vunnet i ligaen denne sesongen. Cup er cup, men ikke alltid. Soleklar hjemmeseier!

7. Juventus – Torino H

Torino-derby i åttendedelsfinalen i Coppa Italia. Juventus er ubeseiret i de siste ti hjemmekampene mot Torino. De står med fem seire på rad. Lillebror i Torino står med tre strake seire: To i serien og én i cupen. Alle tre seirene har kommet på hjemmebane. På bortebane derimot har de ikke imponert denne sesongen. De har kun vunnet to av syv bortekamper.

8. Getafe – Rayo Vallecano  H(U)

Returoppgjør i Copa del Rey. Rayo vant 2–0 på hjemmebane. Getafe må vinne for å gå videre, men Madrid-laget er ute av form. De har kun én seier på de syv siste. Rayo er ikke stort bedre. De har to seire på de syv siste, men de har en bedre innbyrdes statistikk. Dette er et ganske åpent oppgjør.

9. Real Sociedad – Las Palmas  H

Returoppgjør i Copa del Rey. Sociedad tapte 1–2 på ferieøyen i Atlanterhavet, og de må vinne hjemme i Baskerland for å gå videre. Las Palmas ligger under nedrykksstreken i La Liga, og har ikke vunnet på bortebane denne sesongen. Sociedad trenger en seier her! Det har ikke gått så mye bedre med baskerne etter at David Moyes fikk fyken. Bør vinne her.

10. Lyon – Tours  H(U)

Fransk cup. Tours fra Ligue 2 møter Lyon fra Ligue 1. Tours møter laget fra den franske gastronomi-hovedstaden på et gunstig tidspunkt. Lyon har nemlug kun én seier på de siste syv kampene. Tours viser bedre form i Ligue 2, men de har vært svake på bortebane. Statistikken viser 1-7-2. Det kan bli ekstraomganger her!

11. Paris St. Germain – St. Etienne H

Fransk cup. PSG er suverene i Ligue 1. De har vunnet 15 av 18 kamper så langt, og de øvrige tre kampene har endt uavgjort. St. Etienne ligge oppe på syvendeplass, men de er dårlige på bortebane. De står med 3-0-6 og 6–13 i målforskjell. Bør være en sikker hjemmeseier!

12. Heracles Almelo – PSV Eindhoven B(U)

Nederlandsk cup. Vertene er ute å kjøre. De har ikke vunnet på de siste seks kampene, mens PSV viser kjempeform. De er uten tap på de ti siste ligakampene. Men: PSV tapte 1–2 her i september. Det er Eindhoven-klubbens eneste tap denne sesongen. Revansj?