SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Hyggelig betalt for United-borteseier

Vår oddstipper tror United slår Watford på bortebane.

Vår oddstipper tror United slår Watford på bortebane. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er lørdagens dobbelttips!

DEL

OddstipsEndelig er Premier League tilbake på oddsprogrammet. Som vanlig på en lørdag er det massevis av kamper fra England på menyen. Det er oppgjør fra Premier League, Mesterskapsserien, League One og League Two, men det er også kamper fra de andre store ligaene i Europa. Høydepunktet for de fleste er nok likevel storoppgjøret mellom Manchester Ciy og Liverpool.

Spillsenter: Lik Spillsenteret på Facebook, og vinn reisegavekort!

Lørdagskupongen: Stjernesmell for Liverpool

Watford - Manchester United B

Engelsk, Premier League. Watford er nok sånn passe fornøyd med sesongen så langt. De ligger på ellevteplass med 16 poeng etter tolv kamper. Etter en svak start på sesongen var jeg sikker på at London-klubben ville rykke rett ned igjen i Mesterskapserien, men Watford har vist at de vil bite fra seg.

Men: Watford er fryktelig ustabile, og det er et vanskelig lag å bli klok på som tipper. Sist tapte de 1-2 mot et høytflygende Leicester-lag, men de hadde to seire på rad før det. Først slo de Stoke 2-0 borte, og deretter vant de 2-0 mot West Ham på hjemmebane. De resultatene viser at de har noe å fare med i Premier League denne sesongen.

Men: Lagets 3-0-tap på hjemmebane mot Arsenal for fire kamper siden viser at de får problemer defensivt mot de beste lagene. Nå kommer Manchester United på besøk til Vicarage Road, og jeg tror de vil vinne greit mot Watford.

De har i alle fall hatt et godt tak på Watford. De har vunnet de ni siste kampene mot Elton Johns gamle klubb. Man må helt tilbake til 1986 for å finne sist gang Watford slo Manchester United. Nærmere bestemt 16, september 1986. Da tapte United 0-1 mot Watford, men det kommer ikke til å skje i lørdagens kamp. Til det skal det være for stor forskjell i kvalitet på disse to lagene.

Manchester United innehar fjerdeplassen i Premier League, bare to poeng bak byrival Manchester City. Det skyldes først og fremst at de har vært solide defensivt. United har kun sluppet inn åtte mål på tolv kamper. Det gjør dem til det beste defensive laget i Premier League denne sesongen.

Fremover har de ennå ikke fått ut potensialet. United har problemer med å skape målsjanser- Lagets nederlandske manager Louis Van Gaal har prioritert det defensive fremfor angrepsfotball, og det er noe United-fansen er misfornøyd med. De vil se flere scoringer. Van Gaal har i alle fall spillermareriellet til å angripe. Depay og Martial har så langt bare sporadisk vist hvor gode de er i Manchester United-drakten.

Watford har slitt defensivt mot lag som er bedre enn dem, og jeg tror United vil bryte dem ned i denne kampen. Mata og Herrera er typer som vil utnytte London-klubbens svakheter og stikker gjennom baller til Rooney og Martial.

De røde djevlenes tålmodige spillestil vil passe godt mot Watford, og jeg tror bortelaget vinner denne kampen greit. Jeg satser på United-seier til 1,80 i odds. Vår innsats blir 250 kroner. Spillestopp klokken 1340.

Her er vårt dobbelttips lørdag 21. november:

Watford - Manchester United 3,95 - 3,25 - 1,80 B

Total odds: 1,80