SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

I dag håper vi loppe Norsk Tipping

Vår oddstipper tror at Eivind Tangen og Fyllingen spiller seg frem til sin tredje cupfinale på fire sesonger.

Vår oddstipper tror at Eivind Tangen og Fyllingen spiller seg frem til sin tredje cupfinale på fire sesonger. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er onsdagens singeltips!

DEL

OddstipsOnsdagens oddsprogram er variert. Det er blant annet ishockey fra Tsjekkia, Finland og NHL, i tillegg er det tennis, fotball fra lavere divisjoner i England og håndball. Det spilles blant annet semifinaler i håndball-NM, hvor Halden møter FyllingenBergen og Bodø spiller mot Runar.

Spillsenteret: Oldemor fra Bergen vant syv millioner i Lotto

Halden - FyllingenBergen B

Semifinale, cupen. Halden ligger en fin femteplass i eliteserien, ett poeng bak gjestene fra Bergen. FyllingenBergen innehar tredjeplassen.

Halden har hatt en tøff vei til semifinalen. De imponerte i kvartfinalen, hvor de eliminerte Elverum. De slo laget fra Hedmark 26-23. I kvartfinalen vant østfoldingene 34-30 mot Kolstad.

Det er ikke like overraskende at FyllingenBergen spiller semifinale i cupen. De har vært en cupspesialist de siste sesongene.

FyllingenBergen kan spille seg frem til sin tredje cupfinale på fire sesonger. På veien har de slått ut Haslum i åttendedelsfinalen. De slo bæringene 32-25 på bortebane. I kvartfinalen vant laget fra Dalen 30-23 mot Stavanger.

De blå-gule har faktisk spilt seg frem til fire cupfinaler de siste 21 årene, og de kan med seier mot Halden onsdag kveld være klar for sin femte cupfinale i historien.

Første gangen var i 1993 der laget var sjanseløs mot stormakten Sandefjord, ledet av bergenseren Oddvar Jakobsen. I 2008 var fyllingsdølene tilbake, denne gang mot Drammen. Det endte med en ny sølvmedalje, men i 2012 tok de blå-gule sin første kongepokalen. Den gangen slo de Elverum i finalen. Denne sesongen slo de ut Elverum i kvartfinalen. I 2013 spilte FyllingenBergen seg frem til nok en cupfinale, og denne gangen fikk Bækkelaget banket i finalen. 

Remmehallen er et sted Fyllingen trives godt. De har allerede vunnet der i seriespillet, og jeg har tro på at de skal være i stand til å gjenta den prestasjonen onsdag kveld.

Halden klarte å stoppe Eivind Tangen i den kampen, men det gjorde at Julius Anderson på midtback fikk rom. Han scoret ti ganger mot haldenserne. Også Gjeitrem på strek fikk plass til å boltre seg. FyllingenBergen vant kampen 29-26.

Østfoldingene får tilbake Rasmus Carlsen og Kristoffer Henriksen. De vil gjøre at de kan rullere mer på backplass, men om det er nok til å stoppe Fyllingen er jeg usikker på. Dersom Haldenm skal ha mulighet til å vinne denne kampen tror jeg kontringsspillet må fungere, men FyllingenBergen-trener Vidar Gjesdal vet godt hva Halden er gode på.

For Halden blir dette den største kampen klubben har spilt. Det vil være stinn brakke i Remmehallen. Den rommer snaut 500 mennesker, og det er ventet at den vil være utsolgt onsdag kveld.

Selv om Fyllingen er favoritter, så mener jeg at kampen er helt åpen. Det er umulig å spå utfallet. Jeg håper det blir ekstremt jevnt og at vi vinner i siste sekund i en fullstappa bunkers i Halden.

Oddsen fra Norsk Tipping på 1,95 på fyllingsdølene er langt bedre enn markedet forøvrig, som ligger rundt 1,76 på B. Denne borteseieren er det verdi i. Det mener i alle fall jeg. Jeg går for FyllingenBergen-seier til 1,95 i odds, og det tror jeg er en odds som kan komme til å synke i løpet av formiddagen. Vår innsats blir 250 kroner. Spillestopp klokken 1755.

Her er vårt singeltips onsdag 11. november:

Halden Topphåndball - FyllingenBergen 2,00 - 8,00 - 1,95 B

Total odds: 1,95