SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

I natt sikrer de seriemesterskapet

Jadson og Corinthians kan sikre seriemesterskapet med seier i nattens kamp i Rio.

Jadson og Corinthians kan sikre seriemesterskapet med seier i nattens kamp i Rio. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er torsdagens dobbelttips!

DEL

OddstipsEtter en nydelig dag på oddsen tirsdag, hadde vi ikke marginene med oss i går. Dobbelttipset vårt på Elverum og (Haslum med 0-3 i handikap) røk fordi Haslum kun vant med tre mål mot Stord. Den var sur. Og i natt tapte Detroit etter spilleforlengelse mot Washington.

Torsdagens oddsprogram byr på et bredere utvalg av spillobjekter enn onsdagen. Det er ishockey fra SHL og Hockeyallsvenskan i Sverige, norsk eliteserie, finsk eliteserie og KHL. Natt til fredag er det en rekke kamper fra NHL og fotball fra Brasil.

Maidenhead United - Port Vale B

Engelsk, FA-cup, 1. runde. Omspill. Den første kampen endte 1-1. Maidenhead-manager Alan Devonshire er ventet å stille med samme lag som sist mot Port Vale torsdag kveld.

Devonshire vant FA-cupen som spiller med West Ham i 1980, men torsdag kveld tror jeg FA-cup-eventyret tar slutt for amatørlaget som holder til i National League South. De ligger på sjetteplass i ligaen, men i helgen tapte de 1-3 borte mot Havant som ligger helt nede på 16.-plass. Selv om Maidenhead er amatørligaens beste hjemmelag, så tror jeg de taper torsdagens kamp mot Port Vale.

Port Vale, som holder til i League One, slo tilbake i helgen etter den flaue 1-1-kampen mot Maidenhead på hjemmebane. De vant 2-1 mot Barnsley på bortebane.

Port Vale-boss Rob Page vil muligens måtte spille kampen uten Ben Purkiss. Han sliter med ryggtrøbbel. Det er foreløpig usikker hvem som starter på topp for Port Vale. Ajay Leitch-Smith og Louis Dodds kan komme til å få sjansen igjen, men et annet alternativ er Uche Ikpeazu.

Jeg mener dette skal være en soleklar borteseier. Port Vale er et bedre lag, og de går ikke på en blemme igjen her. 1,60 i odds er ok når vi skal bruke den i en dobbel.

Vasco Da Gama - Corinthians B

Brasiliansk, Serie A. Vasco Da Gama ligger under nedrykksstreken. Rio de Janeiro-klubben har kun plukket 33 poeng på 34 kamper, og har før nattens kamp fem poeng opp til Figueirense som innehar den første plassen over nedrykkssonen.

Vertene har kun ett tap på de elleve siste kampene, men fem av kampene har endt uavgjort. Samtidig har de kun vunnet én av de siste seks kampene. Det begynner å haste for Vasco Da Gama å sanke trepoengere om de skal overleve. Det er nemlig kun fire serierunder igjen av sesongen i Brasil.

Men: Vasco Da Gama sliter foran mål. De har kun scoret ett mål på de tre siste hjemmekampene. De tre siste hjemmekampene har endt med to poengdelinger og ett tap.

Vasco-trener Jorginho mangler spissen Jorge Henrique.

Corinthians topper Serie A, og de vil sikre seriemesterskapet med seier mot Vasco Da Gama. Før nattens kamp har de elleve poengs forsprang på Atletico Mineiro med fire kamper igjen av sesongen.

De viser hysterisk god form. São Paulo-laget har vunnet de siste fem kampene, og de har kun sluppet inn to mål. De slo blant annet Atletico Mineiro hele 3-0 på bortebane for to og en halv uke siden.

Trener Tite må klare seg uten angriperne Luciano og Rildo, mens midtbanespilleren Rodriguinho er usikker.

Corinthians har statistikken på sin side før møtet med Vasco. De har ikke tapt på de ti siste kampene mot laget fra Rio. Sist de tapte mot Vasco var i 2010! På Estádio São Januário i Rio har de spilt uavgjort i de fire siste kampene, så det er en viss U-fare i natt.

Begge de to lagene trenger en seier her. Corinthians vil sikre tittelen, men de har tre sjanser etter denne til å skaffe poengene som skal til. Vasco kjemper desperat for å unngå nedrykk, og de bør ha tre poeng her. Det betyr antakeligvis at de vil satse offensivt. Samtidig vil de åpne for kontringer til bortelaget. Corinthians er det beste laget, og de viser best form. Jeg synes borteseier til 2,15 i odds er verdt en slant. Dessverre går det ikke an å bruke dette som singeltips, men jeg kombinerer det med Port Vale.

Vårt dobbelttips blir Port Vale + Corinthians. Oddsen blir 3,44, og vi satser 100 kroner.

Her er vårt dobbelttips torsdag 19. november:

Maidenhead United - Port Vale 4,45 - 3,50 - 1,60 B

Vasco da Gama - Corinthians 2,75 - 3,00 - 2,15 B

Total odds: 3,44