SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Imponerende Odd

Frode Johnsen, Fredrik Nordkvelle og Odd kan få mer å juble for torsdag kveld, tror vi!

Frode Johnsen, Fredrik Nordkvelle og Odd kan få mer å juble for torsdag kveld, tror vi! Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Har gjort mer enn halve jobben.

DEL

Midtukekupongen torsdagReturkamper i europaliga-kvalik på midtukekupongen, som har innleveringsfrist torsdag 1855.

Odd gjorde som kjent en kjempekamp sist, og slo Sheriff Tiraspol 3-0 i Moldova. Dermed er neppe østeuropeerne overgiret før returmøtet. Jeg tror Odd vinner igjen!

Sjekk europeiske ligaer her

Lykke til!

1. Partizani Tirana - Strømsgodset  U(B)

Europaligakvalik, 1. runde, returkamper i alle tolv kamper her. Innleveringsfrist torsdag kl. 1855. Godset vant 3-1 hjemme over laget fra Albania, men hjemmelaget har neppe gitt opp. Jeg tror likevel drammenserne er i såpass flyt at de ikke taper, og går videre.

2. Odd - Sheriff Tiraspol  H

Odd gjorde en fantastisk kamp borte mot Sheriff, og vant 3-0 etter tre tidlige scoringer. Bentley var stor tross visumkrøll om overnatting på flyplass (!). Her er i realiteten spenningen over, og det vil overraske meg om bortelaget legger mye i dette.

3. Rosenborg - Vikingur Gøta  H

En av de sikreste H-ene på tippekupongen på lang tid! Ja, det tok en stund før trønderne scoret på Færøyene, men de vant til slutt 2-0. Og selv om de sikkert slipper til noen fra benken her, har de stolthet og kvalitet nok til å vinne denne enkelt.

4. AIK - VPS Vaasa  H

Vaasa klarte 2-2 i den første kampen, men det lever nok svenskene fint med. Rikard Norlings gamle klubb er nummer seks i Allsvenskan, og skal være noen hakk for store for finnene.

5. Runavik - Linfield  (HU)B

Linfield vant 2-0 i Belfast, men nå tar de turen ut i Nordsjøen. Der kan mye skje, og laget fra Færøyene føler seg nok ikke totalt underlegne nordirene. Siden det ellers blir mye favorittipping i denne type kamper, legger vi inn muligheten for en god skrell!

6. Slask Wroclaw - Celje  H(U)

Slaskene fra Wroclaw vant 1-0 på besøk i Slovenia. Det gjør polakkene til brukbare favoritter her. Men en skal ikke kimse av slovensk fotball, så jeg legger på en U. Men mer får ikke Celje.

7. Ferencvaros - Go Ahead Eagles  H(U)

Her endte det 1-1 i Nederland, og det er alt annet enn betryggende for Eagles. For Ferencevaros knuste fjorårets ungarske seriemester Videoton i supercup søndag, og begynner å bli klare for seriestart.

8. St. Johnstone - Alashkert  H(U)

Ikke hørt om Alashkert, sier du? Vel, de er fra Jerevan i Armenia, faktisk en av verdens eldste byer med kontinuerlig beboelse. Og de vant 1-0 hjemme. Skotsk fotball er en ujevn affære bak Celtic, så jeg gir armenerne en sjanse til å avansere!

9. Aberdeen - FK Skendija 79  H

Aberdeen tar her imot laget som ble nummer tre i Makedonia sist sesong. Første kamp endte 1-1, og da får vi tro at sølvvinnerne fra skotsk liga i fjor skal klare dette på hjemmebane.

10. St. Patricks - Skonto Riga  H(U)

Riga vant 2-1 på hjemmebane i Latvia, og vil selvsagt selge seg dyrt her. For irsk fotball er ikke fantastisk. Ikke lett å spå, men siden hjemmelaget står med fire strake i serien holder jeg dem som favoritter.

11. Hafnarfjördur - Seinäjoen H

Islendingene vant 1-0 i møtet i Finland. Ikke imponerende av Seinäjoen, men så er det heller ikke et vanlig topplag. Oppkomlingene sjokkerte med 2. plass i sin første sesong etter opprykket i fjor, men har ikke vært like gode i år.

12. KR Reykjavik - Cork City  H

KR Reykjavik er på 2. plass på Island, og spilte 1-1 på Irland. Island er ikke det letteste stedet å besøke når islendingene har noe å spille for, så jeg tror det er like greit å nøye seg med en H her.