SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Inter Milan virker helt ute av form

Vår oddstipper tror at Inter Milan og trener Roberto Mancini går på en smell mot byrivalen AC Milan i kveld.

Vår oddstipper tror at Inter Milan og trener Roberto Mancini går på en smell mot byrivalen AC Milan i kveld. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Her er søndagens oddstips!

DEL

søndagens oddsprogram  er det blant annet kamper fra tysk Bundesliga, spansk La Liga og full serierunde i italiensk Serie A. For de fleste tipperne er det nok kampene fra FA-cupen som er mest interessante: MK Dons Møter Chelsea og Carlisle tar imot Everton.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

AC Milan - Inter H

Italiensk Serie A. Det er ingen tvil om hva som er den mest interessante kampen i Serie A i denne serierunden: Byderbyet i Milano mellom storklubbene AC Milan og Inter. Della Madonnina spilles alltid på samme stadion siden begge klubbene deler San Siro som hjemmebane.

Sinisa Mihajlovic og Roberto Mancini er gode venner. De har tidligere jobbet sammen. Begge trenerne er presset før byderbyet.

Etter en svak start på sesongen, så har serberen måttet endringer på måten de spiller og det har fungert. De er ubeseiret i de fem siste kampene, hvorav tre av kampene er vunnet. Det har gitt Mihajlovic litt pusterom, men de har fortsatt åtte poeng opp til Fiorentina som innehar den viktige tredjeplassen som gir Mesterliga-kvalifisering.

AC Milan gikk videre i Coppa Italia tidligere denne uken etter en sliteseier mot lille Alessandria. I forrige Serie A-kamp spilte AC Milan 2-2 på bortebane mot Empoli.

På hjemmebane har Mihajlovic sitt mannskap vært litt opp og ned.  På de fem siste hjemmekampene har de to seire, to uavgjorte og ett tap. Tapet kom mot svake Bologna (0-1). I forrige hjemmekamp tok de en viktig 2-0-seier mot Fiorentina. Nå trenger de tre poeng for ikke å holde liv i håpet om en plass i Mesterligaen neste sesong.

Med tre poeng vil Milan tette noe av gapet opp til byrivalene som ligger åtte poeng foran demn på tabellen.

Diego Lopez, Jeremy Menez og Rodrigo Ely er ute hos vertene.

Sannsynlig AC Milan-lagoppstilling: Donnarumma - Abate, Alex, Romagnoli, Antonelli - Kucka, Montolivo, Bonaventura, Bertolacci - Adriano, Bacca.

Inter sliter med formen. De har kun vunnet to kamper etter nyttår, en av dem var borteseieren i cupen mot Napoli. Den kampen viste at Inter holder et høyt nivå når de spiller på sitt beste.

De står uten seier på de tre siste Serie A-kampene, og de har falt ned til fjerdeplass på tabellen. De ledet Serie A i hele høst, og de virket å være en utfordrer til ligatittelen denne sesongen, men i de siste kampene er det lite som har minnet om en seriemester.

Roberto Mancini har kritisert angrepsspillerne sine åpenlyst og stemningen i laget skal visstnok ikke være så bra. Treneren er forbannet over spissenes elendige uttelling foran mål. Denne typen intern uro er sjelden godt nytt før en viktig kamp. At de tapte 0-3 mot Juventus i cupen er nok heller ikke særlig oppbyggende før byderbyet.

Ivan Perisic er eneste spilleren som er ute til denne kampe

Inter stiller trolig med denne startelleveren: Handanovic - Telles, Murillo, Miranda, D’Ambrosio - Kondogbia, Medel, Brozovic - Ljajic, Icardi, Biabiany.

Det hviler et stort press på begge trenerne før denne matchen, men det virker som Milan er mest i dytten i øyeblikket. Jeg tviler på at dette blir noe målkalas. Det er ingen av lagene som har scoret mer enn ett mål i derbyet siden may 2012! 

Jeg går for en knapp seier til hjemmelaget som gir 2,40 i odds.  Innsatsen blir 100 kroner. Spillestopp klokken 2040.

Her er vårt singeltips søndag 31. januar:

Milan - Inter 2,40 - 3,05 - 2,55 H

Total odds: 2,40