SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Inzagi vil avslutte med stil i Milan

AC Milan's coach Filippo Inzaghi gestures during their Serie A soccer match against AS Roma at the San Siro stadium in Milan, Italy, May 9, 2015. REUTERS/Stringer

AC Milan's coach Filippo Inzaghi gestures during their Serie A soccer match against AS Roma at the San Siro stadium in Milan, Italy, May 9, 2015. REUTERS/Stringer Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Her er lørdagen singeltips!

DEL

ODDSTIPSOddsprogrammet lørdag domineres av kamper fra norsk 2. divisjon, men det er også kamper fra de største ligaene i Europa. I tillegg spilles FA-cupfinalen mellom Arsenal og Aston Villa på Wembley.

Lørdagskupongen: Sandefjord går på sitt åttende strake tap

Spillsenteret: Vinn reisegavekort for 10 000 kroner

Atalanta – AC Milan B

Italiensk, Serie A. Dette er siste serierunde i Italia. Atalanta ligger på plassen over nedrykksstreken. De har kjempet for å unngå nedrykk mesteparten av sesongen, men har klart å raske sammen nok poeng til å få spille i Serie A også neste sesong.

La Dea, som er kallenavnet på Atalanta, ligger fire poeng foran Cagliari før den siste serierunden. Sardinia-laget rykker ned sammen med Cesena og Parma.

AC Milan har hatt en skuffende sesong. De ligger på tiendeplass før siste serierunden, men de kan med tre poeng i Bergamo gå forbi byrival Inter på tabellen. Det er jo en slags motivasjon, selv om det ikke betyr noe som helst. Ingen av klubbene får spille i Europa neste sesong.

Filippo Inzaghi er nok ferdig som trener i AC Milan etter de svake resultatene denne sesongen, men jeg er sikker på at den tidligere toppspissen vil avslutte sesongen med stil på Stadio Atleti Azzurri.

Men det trenger ikke nødvendigvis å bli enkelt. Atalanta vant nemlig det omvendte oppgjøret på San Siro tidligere denne sesongen. Den argentinske spissen German Denis scoret kampens eneste mål i første omgang.

Cristian Raimondi og Marcelo Estigarribia er ute hos vertene. Det betyr at de sannsynligvis stiller med noenlunde samme lag som spilte 1–1 mot Chievo i forrige serierunde. Giulio Migliaccio, Carlos Carmona og Mauricio Pinilla er tilbake etter å ha vært suspendert i forrige kamp. German Denis er også skadefri.

Sannsynlig Atalanta-lag: Sportiello; Zappacosta, Benalouane, Masiello, Del Grosso; Carmona, Cigarini, Baselli; Moralez; Pinilla, A. Gomez.

Jeremy Menez er tilbake hos Milan etter å ha vært suspendert. Det vil forsterke laget offensivt. Han er lagets toppscorer denne sesongen med 16 nettkjenninger. Cristian Zaccardo fikk rødt kort mot Torino, og han må se kampen fra tribunen. Inzaghi vil antakeligvis fortsette med sitt 4-3-3-system med den japanske spissen Keisuke Honda på topp.

AC Milan stiller trolig med dette laget: Diego Lopez; Zapata, Mexes, Paletta, Bocchetti; Poli, De Jong, van Ginkel; Honda, Pazzini, Menez.

Milan har en grei statistikk i Bergamo. De har kun ett tap på de fem siste kampene. Det kom i fjor. Da tapte de 1-2. De har kun tapt tre av de siste 15 kampene mot Atalanta på bortebane. AC Milan har underprestert denne sesongen. Jeg går for borteseier til 2.30 i odds. Vår innsats blir 100 kroner. Spillestopp klokken 2040. 

Her er vårt singeltips lørdag 30. mai:

Atalanta–Milan 2,50–3,35–2,30 B

Total odds: 2.30