SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Ipswich vil til Premier League

Ipswich-manager Mick McCarthygjør et nytt forsøk denne sesongen på å få Ipswich opp i Premier League.

Ipswich-manager Mick McCarthygjør et nytt forsøk denne sesongen på å få Ipswich opp i Premier League. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er tirsdagens oddstips!

DEL

OddstipsRåtipset vårt på uavgjort mellom Blackburn og Nottingham Forest gikk inn. Det ga 3,05 i odds, og det sikret oss også et fint overskudd.

På langoddsprogrammet tirsdag er det blant annet nesten full runde i Mesterskapsserien i England, i tillegg er det tysk, fransk og spansk cup. Det er også diverse ishockey og håndball på menyen. 

Spillsenter: Lik Spillsenteret på Facebook, og vinn reisegavekort!

Fulham - Ipswich Town B

Engelsk, Mesterskapsserie. Fulham har fortsatt ikke funnet en ny permanent manager. Førstevalget Steve Clarke takket nei til jobben, og nå må London-klubben gå lenger ned på listen over kandidater. Det er selvsagt en vanskelig situasjon for klubben.

Nå kommer kampene tett som hagl fremover, og det er den delen av sesongen hvor lagene kan gjøre store byks oppover på tabellen eller bli dratt ned i nedrykkssonen.

Fulham ligger på 17.-plass med 23 poeng. Det er syv poeng ned til MK Dons som ligger under nedrykksstreken, og åtte poeng opp til Ipswich som innehar den siste playoffplassen.

De har vært brukbare hjemme. Statistikken viser 3-4-3 og 18-18 i målforskjell, men flesteparten av hjemmepoengene kom i starten av sesongen.

Fulham har ikke vunnet i serien i november eller desember. De står uten seier i de siste seks kampene, og de har kun én hjemmeseier på de siste seks kampene på Craven Cottage.

Nå møter London-laget et Ipswich-mannskap som viser flott form. De har kun ett tap på de syv siste kampene. The Tractor Boys har ikke tapt mot Fulham siden 1963! Nå skal det samtidig sies at de kun har møtt hverandre syv ganger siden den gang, så denne statistikken har ikke så stor betydning.

Mick McCarthys menn har 31 poeng etter 20 kamper og ligger på den siste playoffplassen før tirsdagens kamper. Men de har en tøff jobb om de skal komme seg inn på direkteopprykksplass. De ligger ni poeng bak M'boro som innehar annenplassen før tirsdagens kamper.

Ipswich er et av de beste bortelagene i Mesterskapsserien. Det er kun to lag som har samlet flere poeng på bortebane enn The Tractor Boys. Bortestatistikken viser 5-2-3 og 16-16 i målforskjell. De har faktisk tatt flere poeng borte enn hjemme denne sesongen.

Det er flere grunner til å tro på borteseier her:

  • Ipswich har kun tapt én av de siste åtte kampene i ligaen. Etter å ha tapt hjemme mot Boro, slo de tilbake i lørdagens bortekamp mot MK Dons hvor de vant 1-0.
     
  • De er ubeseiret i de fire siste bortekampene, og de har vunnet de siste tre kampene.
     
  • Ipswich vant begge kampene mot Fulham sist sesong. Begge kampene ble vunnet med samme resultat: 2-1.
     
  • Fulham har ikke vunnet noen av de fem siste hjemmekampene mot Ipswich.

Jeg kan ikke konkludere med annet enn en borteseier i denne kampen. Jeg mener at Ipswich er et bedre lag enn Fulham denne sesongen, og det vil de vise i denne matchen.

2,40 i odds for borteseier er ok. Vår innsats blir 250 kroner. Spillestopp klokken 2040.

Her er vårt singeltips tirsdag 15. desember:

Fulham - Ipswich Town 2,50 - 3,10 - 2,40 B

Total odds: 2,40