SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Buffalo er NHLs nest dårligste lag

Mar 10, 2016; Montreal, Quebec, CAN; Buffalo Sabres forward Jack Eichel (15) plays the puck as Montreal Canadiens forward Paul Byron (41) chases during the third period at the Bell Centre. Mandatory Credit: Eric Bolte-USA TODAY Sports

Mar 10, 2016; Montreal, Quebec, CAN; Buffalo Sabres forward Jack Eichel (15) plays the puck as Montreal Canadiens forward Paul Byron (41) chases during the third period at the Bell Centre. Mandatory Credit: Eric Bolte-USA TODAY Sports Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Her er onsdagens oddstips!

DEL

OddstipsBuffalo Sabres – Montreal Canadiens B

Ishockey, NHL. Et realt bunnoppgjør mellom to lag som har slitt denne sesongen når Sabres tar imot Canadiens.

Montreal er NHLs mestvinnende klubb med sine 24 Stanley Cup-titler, men har skuffet enormt denne sesong. Canadierne ligger på en 13.-plass i den østlige avdelingen, men har fremdeles en liten mulighet til å nå sluttspillet. Luken opp til Detroit på 8.-plass er på ni poeng med 12 kamper igjen å spille, men da må de begynne å vinne igjen.

Mange har prøvd å finne svar på hvorfor grunnspillets nest beste lag forrige sesong har falt fullstendig gjennom denne sesongen. Mye av årsaken legges på skadefraværet til stjernekeeper Carey Price, som var NHLs beste keeper forrige sesong. Han har ikke spilt siden i november, og har bare fått med seg 12 kamper. Price er derimot snart forventet tilbake på isen, men neppe i denne kampen.

Montreal har tapt to kamper på rad, men den forrige seieren kom mot nettopp Buffalo Sabres for fem dager siden. Buffalo har ikke vært i sluttspillet på fem år, og har vært et av de dårligste lagene i NHL denne sesongen. Bare Toronto Maple Leafs scorer færre mål, og bare 28 av 70 kamper har endt med seier. De har tapt tre av sine siste fem kamper, men vant etter forlengelse mot Carolina Hurricanes i helgen som var, et lag som heller ikke har imponert nevneverdig denne sesongen.

Her tror jeg Montreal stikker av med seieren. De har et bedre lag enn Sabres, og til tross for motgangen denne sesongen så bor det mange målpoeng i laget. Det samme kan ikke sies om Sabres. Poengkongen er Ryan O’Reilley med sine 49 målpoeng, men han er usikker til matchen. På mandagens trening ble han ikke drillet i en av rekkene. Det tyder på at han står over.

Til sammenligning har Montreal vunnet 13 kamper på borteis, det er like mange som Buffalo har vunnet på hjemmebane. hjemmelaget har i tillegg lite å spille for i avslutningen, da avstanden opp til sluttspill-plass er alt for lang. Da er det nesten bedre å havne lengre ned på tabellen ettersom de dårligste lagene får fordeler i draftingen. Jeg tror på borteseier med 100 kroner som innsats. Spillstopp 2350.

Vårt tips:

Buffalo – Montreal 2,15 – 3,65 – 2,45 B

Totalodds: 2,45