SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Island er bankers

Her er Gunnleifur Gunnleifsson (t.h.) sjanseløs mot Brede Hangeland, som stanger inn 1-1 i EM-kvalik for fem år siden. Men mandag kveld stoler vi på at Gunnleifsson og Breidablik tar seg av Fjölnir, slik at vi kan fortsette den gode oddstrenden på Island i sommer!

Her er Gunnleifur Gunnleifsson (t.h.) sjanseløs mot Brede Hangeland, som stanger inn 1-1 i EM-kvalik for fem år siden. Men mandag kveld stoler vi på at Gunnleifsson og Breidablik tar seg av Fjölnir, slik at vi kan fortsette den gode oddstrenden på Island i sommer! Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Vi fortsetter suksessen på Island.

DEL

Oddstips mandagBA gikk i overskudd på oddsen forrige uke, ikke minst takket være to tips som gikk inn på Island. Derfor ser vi til sagaøyen igjen denne mandagen.

Breidablik - Fjölnir Reykjavik  1,60  3,35  3,95  H

Islandsk eliteserie, der Breidablik er meget hjemmesterke. 3-1-0 er fasiten deres på eget gress. De har falt til 4. plass etter bare ett poeng på de to siste, men begge var borte, og den ene var mot serieleder Fimleikafélag Hafnarfjardar, der de klarte 1-1.

Fjölnir er bare to poeng bak Breidablik, men er ute av form (to strake tap), og er dessuten ikke noe stort bortelag (1-1-2). I så måte er 1,60 for en H her bra betalt.

Spillestopp: 2155.

Selfoss - Throttur Reykjavik  3,50  3,30  1,70  B

Endre Brenne fra Os har vært innom hjemmelaget her, men er nå tilbake på Os. Om det går dårlig med gultrøyene til Hassan El Fakiri, går det heller ikke veldig bra med Brennes gamle lag. De ligger tredje sist i islandsk 1. divisjon, altså nivå 2.

Denne divisjonen er toppet av bortelaget her. Throttur har 9-0-1 på årets ti seriekamper. Tapet kom for fire runder siden, etter det har Throttur slått Fjarðabyggð på 2. plass, pluss to formsterke lag lengre ned (Haukar og Grotta).

Spillestopp: 2110.

Oddstips mandag:

Breidablik - Fjölnir Reykjavik  1,60  3,35  3,95  H

Selfoss - Throttur Reykjavik  3,50  3,30  1,70  B

Odds: 2,72

Anbefalt innsats: 100 kr.