SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Italiensk mareritt for Rosenborg

SS Lazios Felipe Anderson jubler etter å ha scoret mot Rosenborg i Roma for to uker siden. Torsdag tror vår tipper av Italia-marerittet fortsetter for trønderne.

SS Lazios Felipe Anderson jubler etter å ha scoret mot Rosenborg i Roma for to uker siden. Torsdag tror vår tipper av Italia-marerittet fortsetter for trønderne. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Sjekk hvordan vi skal få tolv rette på midtukekupongen!

DEL

MidtukekupongenMidtukekupongen denne uken består avåtte kamper fra Mesterligaen og fire kamper fra Europaligaen. De åtte første kampene spilles onsdag kveld, mens resten spilles torsdag.

Bonuspotten er nå på 1,2 millioner kroner for å være alene vinner på tolv rette til full tid, og den er på 160 000 kroner for tolv rette til pause.

Innleveringsfrist onsdag klokken 2040.

1. Bayern München - Arsenal  H(UB)

Arsenal imponerte med å vinne 2-0 på hjemmebane mot Bayern i kampen de måtte vinne. De trenger også poeng på Allianz Arena, men det blir tøffere. Arsenal har imidlertid ikke tapt på de to siste besøkene i Bayern. De har én seier og én uavgjort.

2. Olympiakos -NK Dinamo Zagreb H

Olympiakos står med to borteseire på rad mot Arsenal og Zagreb, og de vil med seier mot Zagreb på hjemmebane ta et langt skritt mot avansement.  Grekerne viser solid form. De står med ni seire på rad i ligaen, og det er den beste starten siden 1979. 

3. Barcelona - BATE Borisov H

Barcelona kan med seier mot BATE Borisov allerede være klar for åttendedelsfinalen i Mesterligaen. Katalanerne har møtt BATE tre ganger tidligere, og de har vunnet samtlige oppgjør mot hviterusserne. Målforskjellen er 11-0! Dette bør være en grei hjemmeseier!

4. Roma - Bayer 04 Leverkusen U(H)

Det ble målfest da lagene møttes i Leverkusen. Den kampen endte 4-4. Tre av de siste fire oppgjørene mellom disse lagene har endt uavgjort. Ikke usannsynlig at denne også ender uavgjort. Begge lagene tapte i den hjemlige serien i helgen.  Dette blir jevnt!

5. Chelsea - Dynamo Kiev H

Dynamo er ubeseiret i gruppespillet, men sliter mot engelske lag. Chelsea har en elendig sesong i Premier League, og trenger en seier her. Chelsea var nærmest seieren i Kiev. De hadde to skudd i stolpene. Denne gangen blir ikke Dynamo reddet av treverket.

6. Maccabi Tel Aviv - FC Porto B

Bunn  mot topp. Maccabi har tre strake tap, mens Porto leder gruppen med syv poeng. Porto har vunnet begge hjemmekampene sine, men spilte 2-2 i Kiev mot Dynamo Porto slo Maccabi 2-0 hjemme og det er ingen grunn til å tro at de er blitt dårligere på to uker.

7. KAA Gent - Valencia B(U)

Valencia slo Gent 2-1 på Mestalla, og det ga dem en fem poengs ledelse på Hein Vanhaezebroucks menn. Det betyr samtidig at spanjolene kan sikre seg avansement i Mesterligaen med seier i Belgia om Lyon ikke klarer å slå Zenit.  Motivasjonen sier borteseier!

8. Lyon - Zenit St. Petersburg B

Med tre seire på de tre første kampene, har Zenit fått sin beste start i Mesterligaen noensinne, og de vil med seier i Frankrike være klar for åttendedelsfinalen. Lyon har fått sin verste start. De har aldri tidligere spilt tre kamper uten seier. De vinner ikke denne heller!

9. Celtic - Molde H(U)

Celtic og Ronny Deila fikk juling i Molde, og ingenting annet enn seier er godt nok for skottene i returmøtet i Glasgow. Celtic er et sterkt hjemmelag. De er ubeseiret i de fem siste hjemmekampene i Europa. Det er vanskelig å avskrive Molde. De kan overraske!

10. Rubin Kazan - Liverpool U(B)

Rubin har vunnet tre av tre kamper mot engelske lag hjemme i Russland. Liverpool er ubeseiret etter at Jürgen Klopp overtok som manger. De imponerte stort med å slå Chelsea hele 3-1 borte sist.I Europaligaen har de spilt uavgjort i alle tre kampene. U igjen?

11. Rosenborg - Lazio B(U)

RBK tapte 1-3 i Roma for to uker siden, men de viste tidvis bra spill. Men: Trønderne sliter mot italienske lag. Rosenborg har kun vunnet én av de siste 15 møtene med italienske lag. Lazio er ubeseiret i gruppe G, men de har ikke vunnet på bortebane så langt.

12. Tottenham - Anderlecht H

Anderlecht snudde 0-1 til 2-1 i Belgia, men på White Hart Lane blir det tøffere. Spurs har ikke tapt på de siste seks hjemme i Europa. Anderlecht på sin side har ikke vunnet på tolv bortekamper i Europa. De har tolv tap og to uavgjorte på de site 14 kampene i England.