SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Jablonec får trøbbel mot formsterke Ajax

Martin Pospisil og Jablonec jubler etter å ha slått ut FC København i Europaliga-kvaliken, men de får en tøffere oppgave mot Ajax.

Martin Pospisil og Jablonec jubler etter å ha slått ut FC København i Europaliga-kvaliken, men de får en tøffere oppgave mot Ajax. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Her er torsdagens oddstips!

DEL

ODDSTIPSTorsdagens oddsprogram består hovedsaklig av kamper fra Europaliga-playoffen, i tillegg er det blant annet KHL og Mesterligaen i ishockey. Det er også diverse kamper fra svensk, finsk og islandsk fotball.

Spillsenter: Kvinne ble årets tiende Lotto-millionær fra Hordaland

Spillsenter: Vi gir vekk reisegavekort for 10 000 kroner

FK Jablonec - Ajax B

Europaliga-playoff. Kamp 2 av 2. Tsjekkiske Jablonec spilte veldig defensivt i den første kampen i Amsterdam. Det gjorde at Ajax slet med å spille seg frem til målsjanser, men i det 54. minutt fikk Ajax straffe. Arkadiusz Milik plasserte straffesparket i mål. Det ble også kampens eneste scoring.

Ajax kan klare seg med 0-0. Det vil være nok for å spille seg inn i gruppespillet. Jablonec kan ikke spille like defensivt som de gjorde i bortekampen i Nederland. De må score for å gå videre til Europaliga-gruppespillet, og det vil gi Ajax muligheter.

Nederlenderne har spillertyper som kan utnytte de rommene som åpner seg. Anwar El Ghazi, Davy Klaassen og nykommeren Nemanja Gudelj, som kom fra AZ Alkmaar foran sesongen, er alle offensive spillere med fart og teknikk som tsjekkerne må passe opp for.

Jablonec tapte den forrige hjemmekampen i Europaliga-kvaliken. De tapte 0-1 mot Ståle Solbakkens FC København, men de vant bortekampen i København.

Ajax på sin side spilte 2-2 i Mesterliga-kvaliken på bortebane. De ledet 0-2 tidlig mot Rapid Wien, men østerrikerne kom tilbake i kampen og scoret to mål.

Jeg er overbevist om at Ajax vinner denne bortekampen. De har massevis av rutine fra denne typen kamper tidligere, og de vet hvordan de skal sikre avansementet. Samtidig gar Ajax kommet godt i gang i den hjemlige serien. De har vunnet de tre første kampen med 8-0 i målforskjell.

Det tsjekkiske serien holder ikke samme nivå som den nederlandske, og Jablonec ligger helt nede på en skuffende femteplass. De har ennå ikke vunnet på hjemmebane denne sesongen. Begge hjemmekampene har endt uavgjort. Det forteller meg at Ajax er et godt spill her.

Borteseier er greit betalt synes jeg. Den gir 2,50 i odds. Vår innsats blir 100 kroner. Spillestopp klokken 1755.

Jeg utelukker ikke at oddsen på denne vil gå ned i løpet av torsdagen.

Her er vårt singeltips torsdag 27. august:

FK Jablonec - Ajax 2,45 - 3,05 - 2,50 B

Total odds: 2,50