SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Jazzer det opp med Molde

Molde har vært variable i år, men vi tar sjansen på at de er såpass på hugget tirsdag at de tar seg av armenske Pyunik Yerevan.

Molde har vært variable i år, men vi tar sjansen på at de er såpass på hugget tirsdag at de tar seg av armenske Pyunik Yerevan. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Molde og Monaco, det må jo være god match!

DEL

Oddstips tirsdagMolde i Mesterliga-kvalik, og Monaco i privatkamp mot QPR er tirsdagens valg.

Molde - Pyunik Yerevan (0-1) 1,70  3,60  3,25  H

Da skal Molde igang med Mesterliga-kvaliken, og første hinder bør være overkommelig. Pyunik Yerevan vant den armenske toppserien greit sist sesong, men det er ennå et par uker til den nye sesongen starter opp der. Altså er dette et lag i oppkjøring, mot et Molde som på sitt beste viser glitrende angrepsfotball. Men som er altfor ustabile til å henge med i teten i eliteserien år.

Jeg tar rett og slett sjansen på at dette er en av de gode dagene. Og ikke minst så tror jeg kvalitetsforskjellen her er så stor at det er vel verdt å spille denne med handikap.

Innleveringsfrist kl. 1955.

Queens Park Rangers - Monaco 3,55  3,25  1,70  B

Oppkjøringskamp mot en ny sesongstart for begge lag her. QPR er jo, i tillegg til Newcastle, den mest kaotiske klubben i engelsk toppfotball. Det er ganske utrolig hva de har kjøpt av gamle avdankede spillere, hva de har sparket av trenere og hva diverse totalsprø folk i klubbledelsen her har sagt og gjort.

Uansett så rykket de ned med brask og bram i vår. Ikke rart, når de hadde brukt alle pengene i angrep, og satset på rene pensjonister i bakre rekker. Som Richard Dunne, en hedersmann av en ire, som var ypperlig for Manchester City. Inntil rundt 2008. Siden har han gjort seg mest bemerket med et seigt steg og spektakulære selvmål for Aston Villa, inntil altså QPR fant ut at dette var en mann å hive penger etter.

Nok om det, dette er uansett et lag som trenger total ombygging. Men så langt i sommer er det ikke noe som tyder på at fornuften har begynt å sive inn på Loftus Road.

Monaco, derimot, er laget som gikk fra å ha en nærmest utømmelig pengebinge hos eieren, den russiske oligarken Dmitry Rybolovlev, til å gå på en aldri så liten smell da russeren skilte seg. Da måtte han nemlig betale sin kone et skilsmisseoppgjør på 2,6 milliarder. Pund! I dagens kurs nærmere 33 milliarder norske kroner, som skulle være halve hans formue og eiendeler.

Det gjorde effektivt slutt på russerens sløsing på den egentlig ganske lille franske klubben. For de har ikke store tilskuerskaren i fyrstedømmet, og slik sett mangler de en av de vanligvis største inntektskildene som klubb.

Men tross denne smellen, har klubben gjort det oppsiktsvekkende bra de siste årene. I fjor ble de nummer tre, og jeg tror det holder fint til å slå QPR.

Nå er selvsagt treningskamper risikable greier å spille på, men de fleste engelske lag er nå midt inne i en intens «gampeperiode». Så jeg tror det er et steintungt QPR som her vil få bank av lettere, og bedre, franskmenn.

Innleveringsfrist kl. 1655.

Oddstips tirsdag:

Molde - Pyunik Yerevan (0-1) 1,70  3,60  3,25  H

Queens Park Rangers - Monaco 3,55  3,25  1,70  B

Odds: 2,89

Anbefalt innsats: 100 kr.