SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

- Jeg er superfornøyd

Elisabeth Hille fra Bergen ligger på femteplass i World Series of Poker Main event i Las Vegas før dag syv. I morgen skal 27 spillere bli til ni.

Elisabeth Hille fra Bergen ligger på femteplass i World Series of Poker Main event i Las Vegas før dag syv. I morgen skal 27 spillere bli til ni. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Elisabeth Hille endte på 11. plass i poker-VM og vant med det 3,6 millioner kroner.

DEL

Tirsdag morgen røk Elisabeth Hille ut av poker-VM. Hun endte på 11. plass, noe som sikret henne en premiegevinst på 590 442 dollar, eller drøyt 3,6 millioner kroner.

Det betyr dessverre at hun ikke kom innenfor topp ni, som ville sikret henne plass ved finalebordet i oktober.

– Det har vært en veldig lang dag, og det har vært kjempespennende hele tiden. Jeg er superfornøyd med å komme på 11. plass. Jeg skulle gjerne vært på finalebordet, men jeg klarer ikke være skuffet. Nå er jeg bare veldig glad, sier Hille til VG Nett.

Kjæreste Harald Olsen er også svært fornøyd med innsatsen til Elisabeth.

– Vi er kjempefornøyde, man kan aldri bli misfornøyde med dette, sier kjæresten Harald Olsen i en kort kommentar til VG Nett, mens Hille ble intervjuet av en rekke medier i Las Vegas.

Selv tar Hille all oppmerksomheten med et smil.

– Det har vært veldig spesielt. Jeg har nesten blitt revet i fillebiter av folk som vil ha intervjuer, men det er bare morsomt. Jeg har kost meg, kommenterer Hille.

– SYND JEG IKKE TRAFF

Andras Koroknai synte Hilles all in og viste fram par i sju. Hille hadde ess-dame, men fikk ingen hjelp fra bordet og ungareren slo ut bergensjenta. De to var i klinsj like før, da valgte Hille å kaste kortene da Koroknai gikk hardt ut på river.

– Jeg hadde i overkant av ti «big blinds» igjen, og da skal man gå all in med ess-dame. Det er bare synd jeg ikke treffer noe, man må vinne slike hender for å vinne turneringer, forklarer hun til VG Nett.

BLE IKKE BESTE KVINNE

En time før hun tok farvel hadde Hille mulighet til å bli turneringens beste kvinne da hun synte Gaelle Baumanns all in.

– At jeg ikke ble beste kvinne er ubetydelig for meg. Jeg synes bare det var synd hun franske ikke kom på finalebordet. Dermed blir det dessverre ingen kvinner på årets finalebord, det er litt trist, sier Hille til VG Nett.

Den franske kvinnen viste fram par i fire, mens Hille hadde dame-ni. Floppen kom 7-6-5 og en treer på turn gjorde at Baumann traff straighten sin.

Hille måtte treffe en åtter på river for å få en høyere straight, men det siste kortet ble den dame. Baumann doblet opp og ble turneringens beste kvinne da Hille røyk ut.

– NÅ SKAL DET FEIRES

Onsdag reiser Hille hjem til Norge drøyt 3,6 millioner kroner rikere.

– Jeg vet egentlig ikke hva jeg skal bruke pengene til. Vi må se hva som skjer, og la ting roe seg litt, sier hun til VG Nett.

Og Hille lover at hun det ikke er siste gang hun blir sett ved et pokerbord.

– Jeg dukker nok opp på en del pokerbord fremover.

– Men nå skal 11. plassen og den siste dagen i Las Vegas feires, avslutter Hille, som i fjor røk ut på dag tre av WSOP Main Event.