SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Juventus virker helt ustoppelige

Juventus-spillerne jubler etter seieren mot Napoli forrige helg. Vår oddstipper tror de får en ny seier å feire i kveld.

Juventus-spillerne jubler etter seieren mot Napoli forrige helg. Vår oddstipper tror de får en ny seier å feire i kveld. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er fredagens dobbelttips!

DEL

OddstipsFredagens oddsprogram starter med vinteridrett. Det er både hopp og alpint. Senere spilles det fotball i en rekke europeiske ligaer. Det spilles blant annet kamper i tysk Bundesliga, spansk La Liga og fransk Ligue 1. Det er også full rulle på nest øverste nivå i Tyskland, Frankrike og Nederland.

Spillsenter: Jeg har spilt i mange år, men det har aldri blitt noen stor gevinst

Spillsenteret: – Kødder du, eller?

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere inn fredagens Eurojackpot!

St. Pauli - FSV Frankfurt H

Tysk, 2. Bundesliga. St. Pauli slo Leipzig 1-0 hjemme i Hamburg forrige helg. Det var lagets andre seier på rad etter vinterpausen. Nå ligger de på en flott fjerdeplass, to poeng bak Freiburg som ligger på direkte opprykksplass.

Hamburg-klubben har overrasket positiv. Det var ingen som ventet at de skulle kjempe om opprykk denne sesongen, og de har trivdes godt i underdog-rollen. De er et av de beste hjemmelagene på nest øverste nivå i Tyskland. De står med 6-1-3 og 14-11 i målforskjell på Millerntor Stadion.

SDet er først og fremst et solid forsvarsspill som har lagt grunnlaget for lagets gode resultater. De har kun sluppet inn 20 mmål på 21 kamper. Det er kun tre lag som har sluppet inn færre mål enn dem. De har faktisk holdt nullen i elle av 21 kamper.

Fredag kveld møter de Frankfurt som ligger i nedrykkssonen. Laget fra den tyske finansbyen har tatt 23 poeng så langt denne sesongen, og de ligger seks poeng over Paderborn som ligger under nedrykksstreken. De er ligaens dårligste hjemmelag, men de har vært brukbare på bortebane. Bortestatistikken viser 3-5-2. Det er verdt å merke seg at de har kun tapt én av de siste seks bortekampene. '

St. Pauli er proppfulle av selvtillit etter å ha vunnet mot opprykksfavorittene Leipzig, og selv om de har strevet i de kampene der de har vært store favoritter, så tror jeg de fortsetter den gode formen her. Jeg satser på seier til hjemmelaget til 1,60 i odds. Denne brukes i en dobbel.

Bologna - Juventus B

Italiensk, Serie A. Bologna fikk en elendig start på sesongen, og de lå lenge i nedrykkssonen. Men resultatene snudde da Roberto Donadoni tok over som trener i universitetsbyen.

The Rossoblu ligger nå midt på tabellen. De ligger på tiendeplass med 33 poeng. De trenger ikke å være bekymret for å rykke ned lenger, for etter helgens seier mot Udinese ligger de elleve poeng over nedrykksstreken.

Bologna viser fin form. De har kun ett tap på de syv siste kampene. Mattia Destro og Emanuele Giaccherini gir laget til Donadoni offensiv slagkraft.

Donadoni mangler antakeligvis tre spillere som er ute med skader til denne kampen. Luca Rossettini er definitivt ute, mens Antonio Mirante og Emil Krafth er tvilsomme til denne matchen.

Sannsynlig Bologna-lag: Da Costa; Ferrari, Oikonomou, Gastaldello, Masina; Donsah, Diawara, Taider; Mounier, Destro, Giaccherini

Juventus har 15 seire på rad etter at de slo Napoli 1-0 i toppkampen i Serie A sist helg. Laget fra Fiat-byen er det heteste laget i Europa i øyeblikket.

De har slått Torino, Empoli, Milan, Palermo, Lazio, Fiorentina, Carpi, Verona, Sampdoria, Udinese, Roma, Chievo, Genoa, Frosinone og Napoli.

Juventus har også forbedret klubbrekorden i antall seire på rad. Den forrige rekorden var på 13 seire i 2014-2015-sesongen, og nå er de svært nære på å ta rekorden i Serie A. Inter har 17 seire på rad i 206-207-sesongen.

Stemningen i Juve-laget er veldig bra, men trener Max Alegri har noen skadebekymringer. Den sentrale forsvarsspilleren Giorgio Chiellini er ute i minst to uker. I tillegg er Alex Sandro, Martin Caceres og Mario Mandzukic også skadet.  Juan Cuadrado, Leonardo Bonucci og Kwadwo Asamoah er usikre. 

Juventus stiller trolig med denne strtoppstillingen: Buffon; Lichsteiner, Rugani, Barzagli, Evra; Cuadrado, Sturaro, Marchisio, Pogba; Zaza, Dybala

Juventus har vunnet de fem siste kampene mot Bologna, og jeg tror de fortsetter seiersrekken. Juve er i fantastisk form, og de har evenen til å vinne jevne kamper med det ene målet som skal til. Jeg tviler på at dette blir noen målfest, men jeg tror Juve vinner. Borteseier til 1,52 i odds. Denne brukes i en dobbel.

Vårt dobbelttips er St. Pauli og Juventus. Det gir 2,43 i odds, og vi satser 250 kroner. Spillestopp er klokken 1825.

Klikk her for å spille på vårt dobbelttips!

Her er vårt dobbelttips fredag 19. februar:

St. Pauli - FSV Frankfurt 1,60 - 3,35 - 4,35 H

Bologna - Juventus 5,40 - 3,40 - 1,52 B

Total odds: 2,43