SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Kan Chelsea gå på en smell?

Urokråken Diego Costa utligner til 1-1 mot Manchester United. Dermed er Chelsea fortsatt ubeseiret i ligaen under Guus Hiddinks ledelse.

Urokråken Diego Costa utligner til 1-1 mot Manchester United. Dermed er Chelsea fortsatt ubeseiret i ligaen under Guus Hiddinks ledelse. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Nei, vi tror ikke det. Her er vårt forslag til lørdagskupong!

DEL

LørdagskupongenLørdagskupongen i tipping inneholder en rekke spennende oppgjør både fra Premier League og Mesterskapserien. Chelsea er fortsatt ubeseiret i ligaen etter at Guus Hiddink overtok som manager, og vi tror heller ikke at de taper på hjemmebane mot nedrykkstruede Newcastle. Vi velger likevel å gardere denne. De seks bankerne på lørdagskupongen er West Ham, Crystal Palace, Everton, Burnley, Birmingham og Ipswich.

Bonuspotten er oppe i 2,2 millioner kroner, mens pausepotten har steget til 80 000 kroner.

Innleveringsfrist for kupongen er lørdag klokken 1555.

Spillsenteret: Her er landets nye Vikinglotto-kommune

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Nederst i saken finner du spillforslag som kan leveres direkte på nett eller mobil

1. Chelsea - Newcastle H(U)

Chelsea benyttet sjansen da ManU skulle «safe» inn 1-0 sist søndag, en stadig bedre Diego Costa reddet 1-1. Men de er fortsatt ikke i nærheten av de utilnærmelige taktene som ga seriegull i fjor, og jeg tar med en U for et Newcastle i fremgang.

2. Norwich - West Ham B

Norwich kunne parkert Villa, men ble i stedet dratt ned i gjørmen selv med 0-2-tap på Villa Park sist. De har fem strake ligatap, og jeg tror det blir et sjette her. Ja, West Ham brukte krefter mot Liverpool tirsdag, men de er for tiden et godt hakk bedre enn Norwich.

3. Swansea - Southampton U(HB)

Swansea er i bedring, managerskiftet ser endelig ut til å betale seg. Det betyr ikke at de vinner altfor ofte, men de er igjen i stand til å slå hvem som helst. Southampton er i form, og har gjort et røverkjøp med Charlie Austin. Svir av den hele her.

4. Crystal Palace - Watford H

Palace fikk endelig med seg noe sist, da de spilte 1-1 mot Swansea. Det var første poeng etter fem strake serietap, men de har fortsatt ikke vunnet på åtte kamper. Watford så slitne ut mot Spurs sist (0-1-tap), er luften i ferd med å gå ut av ballongen? Tar en råsjans!

5. Everton - West Bromwich H

Everton er i slag, to strake 3-0-seire på rad nå. Det samme kan ikke sies om West Bromwich. De var ynkelige da de tapte 0-1 mot Newcastle, og har scoret ett mål på sine fire siste. Kan fort bli overkjørt her.

6. Bournemouth - Stoke H(B)

Bournemouth hang egentlig med i kampen tross 0-2-tap for Arsenal sist. Men i 88 sekunder var The Gunners altfor gode, og det er jo for så vidt nok. Men mot et Stoke som nå famler litt, tror jeg dette er ganske åpent. Stoke vil nok uansett gå for tre poeng.

7. Blackburn - Hull (U)B

Så var vi i Championship, og Blackburn gjorde slik gamle storlag i motgang ofte gjør, og overbeviste en sjelden gang da de slo Boro sist. Sterkt, men dette er ikke en gjeng å stole på, til det er de for svake. Kan de klare en U mot nok et topplag?

8. Reading - Burnley B

Reading hadde en fin periode i høst, men siden har det vært ganske så mørkt for de stripete. Tre seire på de 19 siste seriekampene er selvsagt langt fra godkjent. Burnley slo, som vi tippet, Hull sist, og er i storform. En klar B, selv om Reading er litt skumle.

9. Brighton - Bolton H(U)

Brighton er på gang igjen. Etter en elendig periode rundt jul og nyttår, har de nå tre strake seire. De er bare tre poeng bak direkte opprykksplass. Men kriserammede Bolton har skjerpet seg i det siste, syv poeng på de tre siste gir håp. Og desperasjon gir krefter!

10. Rotherham - Birmingham B

Rotherham er ikke mye å skryte av om dagen. Ett poeng på fire kamper har ført dem under streken. Birmingham håper å kapre en playoff-plass, men har gått på en smell i det siste, med uavgjort mot svake Bristol City og hjemmetap for Wednesday. Må reise seg her.

11. Wolverhampton - Preston (H)U

Wolves har masse skader, og uten seier på de fire siste har nok playoff-sjansene røket. Ti poeng opp nå. Preston er ett poeng bak, heller ikke i stabil form, og begge disse spiller ofte uavgjort.

12. Bristol City - Ipswich B

På de ti siste kampene har Bristol City aldri scoret mer enn ett mål. Slikt blir det ikke så mange seire av, men de er fortsatt over streken. Ipswich har falt ut av playoff med to tap på de tre siste, men er likevel det klart beste laget her.