SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Kan City gå på en hjemmeblemme?

Manchester City og Sergio Aguero har en tøff oppgave foran seg søndag ettermiddag. Spurs er et av formlagene i Premier League.

Manchester City og Sergio Aguero har en tøff oppgave foran seg søndag ettermiddag. Spurs er et av formlagene i Premier League. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Vi har fylt ut søndagskupongen for deg!

DEL

SønsfdagskupongenDet er en herlig søndagskupong denne gangen med kamper fra alle de store ligaene i Europa. Det er kamper fra Premier League, tysk Bundesliga, italiensk Serie A, fransk Ligue 1 og spansk La Liga, i tillegg er det kamper fra Segunda Division i Spania og belgisk toppserie.

Bonuspotten er oppe i 2,4 millioner kroner, mens pausepotten er på 45 000 kroner.

Innleveringsfrist for kupongen er søndag klokken 1655.

Spillsenteret: Her er landets nye Vikinglotto-kommune

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Under kupongen finner du søndagens vurderinger:

1. Manchester City - Tottenham H(U)

Manchester Citys tittelambisjoner fikk seg en rett venstre med Leicesters 3-1-seier sist. Nå kan oppkomlingene på toppen få ytterligere luke, for jeg vi si at uavgjort her slett ikke er usannsynlig. Tottenham er gjerrige, og i stand til å holde City-stjernene fra livet.

2. Barcelona - Celta Vigo H

Barcelona gjorde ikke mer enn de måtte mot Levante, men 2-0 holdt lenge til den femte strake seieren. Vinner de denne, og hengekampen sin mot Gijon på onsdag, er La Liga dessverre så godt som avgjort allerede. Jeg tror det er akkurat det som kommer til å skje.

3. Getafe - Atletico Madrid B

Getafe har to strake tap uten scoring bak seg. Sist fikk de bank med 0-3 mot Malaga. Atletico Madrid mistet sannsynligvis tittelsjansene med tap for Barcelona og uavgjort mot Sevilla, men vant igjen sist. Og skal selvsagt vinne denne. 

4. Eibar - Levante (U)B

Eibar er en stor positiv overraskelse i La Liga denne sesongen, men nå har det stoppet opp for baskerne. Tre strake tap gjør at de har falt til 8. plass. Levante gjorde en god jobb mot Barcelona (0-2), men ligger fortsatt helt sist. Kan Eibar reise seg her?

5. Leganes - Osasuna (H)U

I Segunda Division er det ett poeng mellom Leganes på 2. plass og Osasuna på femte. Begge trenger å reise seg, hjemmelaget tapte sist, Osasuna har bare ett poeng på de to siste. Ta med U! 

6. Numancia - Mallorca H(U)

Numancia er blant uavgjortspesialistene i denne divisjonen, halvparten av 24 seriekamper har endt U. Mallorca har kommet seg over streken, men tapte sist, mot svake Bilbao Athletic. Normalt en hjemmeseier, men Mallorca vant altså to på rad før tapet sist.

7. Augsburg - Bayern München B

Det er rett og slett lite vits i å spille mot Bayern München i Tyskland. All sannsynlighet tilsier at de vinner så godt som hver kamp (17-2-1 i serien), og Augsburg er ikke et lag som skal være i stand til å stoppe dette lokomotivet.

8. Saint-Etienne - Monaco H(UB)

Saint-Etienne har ferten av Champions League-spill neste sesong, noe den «enkle» norske spissen Alexander Søderlund skal ha litt av æren for. Overrakskende for meg, men selvsagt gledelig. Men Monaco er på 2. plass, er gode borte, så denne er nesten umulig.

9. Nice - Marseille H

Nice er mer enn glamour, de har fått et bra fotballag også. 3. plass og en god mulighet for et økonomisk eventyr i Champions League er det noen år siden de har opplevd. Marseille var med og lagde fest mot PSG, men tapte selvsagt. Denne er nesten like vanskelig.  

10. Fiorentina - Inter H

Spennende oppgjør mellom lagene som sammen med Roma kjemper om 3. plassen bak Napoli og Juventus i Serie A. Begge har vært ujevne i det siste, men Fiorentina bøtter inn mål og er streke hjemme. Og i Italia er alltid H det sikreste.

11. Westerlo - Standard Liege B

Fem kamper igjen i den belgiske toppserien, før det skal spilles sluttspill. Uvant nok er ikke Standard Liege inne blant de seks som får plass i det gjeveste sluttspillet, men de er bare tre poeng bak. Mot bunnlaget kan de ta et steg mot der de hører hjemme.

12. St. Truidense - Mechelen H(U)

St. Truidense fikk seg endelig en seier sist, etter en fæl rekke med to poeng på seks kamper. Mechelen er ikke det de en gang var, ligger bare fire poeng over nedryksstreken. De har slitt borte (1-2-9), men tapt mange jevne kamper, og scorer nesten alltid et par mål!