SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Kan Inter gå på en smell i Toscana?

Inter Milan og Stevan Jovetic tapte mot Lazio før juleferien. Spørsmålet er om de klarer å komme tilbake på vinnersporet mot Empoli. Den lille Toscana-klubben imponerte før julepausen.

Inter Milan og Stevan Jovetic tapte mot Lazio før juleferien. Spørsmålet er om de klarer å komme tilbake på vinnersporet mot Empoli. Den lille Toscana-klubben imponerte før julepausen. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Vi har fylt ut midtukekupongen for deg!

DEL

MidtukekupongenDet er litt hummer og kanari på midtukekupongen denne uken. Det er engelsk ligacup og League One, italiensk Serie A, spansk Copa del Rey og gresk cup.

BA/Spillsenterets tippeekspert har som vanlig fylt ut en 96-rekker, og vi har seks bankere på bongen vår. Det er Napoli, Barcelona. Atletico Madrid, Eibar, PAOK, Olympiakos,

Bonuspotten er nå på 1,6 millioner kroner for å være alene vinner på tolv rette til full tid. På pausetippingen er bonuspotten 260 000 kroner.

Innleveringsfristen er onsdag klokken 1755.

1. Everton - Manchester City U(B)

Everton står uten seier i de tre siste hjemmekampene. De har tapt mot Leicester og Stoke, og i helgen spilte de 1-1 mot Spurs.  City har vunnet fire av de fem siste innbyrdes oppgjørene mot Everton. De lyseblå viser flott form, og er ubeseiret i de tre siste kampene.

2. Wigan Athletic - Gillingham FC B(HU)

Gillingham viser strålende form. De har vunnet de fire siste kampene, og ligger på annenplass i League One. De er kun ett poeng bak serieleder Burton. Etter en svak periode, har Wigan nå tre kamper på rad uten tap. De ligger ni poeng bak gjestene. Vrien match!

3. Empoli - Inter B(H)

Inter topper Serie A, selv om de tapte mot Lazio før julepausen. Milano-laget har vunnet syv av de åtte siste kampen mot Empoli, men vertene fra Toscana viser glimrende form. De har kun ett tap på de syv siste kampene, og de har fire seire på rad. Prøver en splitt!

4. Napoli - Torino H

Napoli ligger på annenplass i Serie A, ett poeng bak Inter. De har ennå ikke tapt på hjemmebane denne sesosngen. Hjemmestatistikken viser 6-2-0. Torino har vært svake på bortebane. De står med 2-1-4 og 7-11 i målforskjell. Higuain lager trøbbel for Torino!

5. Real Betis - Sevilla U(B)

Byderby i Sevilla i Copa del Rey. Da lagene møttes på samme bane i ligaen i desember endte kampen 0-0. Det er stor sannsynlighet for at også denne kampen blir tett og jevn. Betis står uten seier på seks kamper. Sevilla har historisk hatt et godt tak på byrivalen.

6. Barcelona - Espanyol H

Byderby i Barcelona. Barca er ubeseiret på Camp Nou i ligaen. De står med 8-1-0 og 28-7 i målforskjell. Barcelona har vunnet de seks siste derbyene på hjemmebane. Sist Espanyol vant på Nou Camp var i 2009. Disse lagene spilte 0-0 i  helgen på Espanyols hjemmebane.

7. Rayo Vallecano - Atletico Madrid B

Nok et byderby. Denne gangen i Madrid. Vallecano er inne i en forferdelig periode. De har kun tatt ett poeng på de sisate seks kampene. De tapte 0-2 mot Atletico så sent som 30. desember. Atletico har vunnet seks av de siste syv kampene. De er soleklar favoritt!

8. CF Cadiz - Celta Vigo B(U)

Celta Vigo møter Cadiz fra Segunda Division B. Disse lagene har vært best på hjemmebane når de har møttes. Cadiz har ikke tapt hjemme mot Celta på de fire siste møtene. De har tre seire og én uavgjort. Celta et godt lag denne sesongen. Statistikken står for fall.

9. SD Eibar - Las Palmas H

Eibar har vunnet tre av de fire siste kampene, og de har imponerende 10-2 i målforskjell. Las Palmas er elendig på bortebane. Laget fra ferieøyen i Atlanterhavet er det eneste laget i La Liga som ennå ikke har vunnet på bortebane denne sesongen. Hjemmeseier?

10. AEL Kalloni - PAOK Thessaloniki B

Gresk cup. Kalloni har tapt fire av de fem siste kampene, og er bunnlaget i den greske Superligaen. De står uten seier i elleve siste seriekampene. PAOK er i flytsonen. De er uten tap i de syv siste kampene,. Samtidig har de vunnet de tre siste bortekampen mot Kalloni.

11. PAS Giannina - Panathinaikos B(U)

Gresk cup. PAS er i dytten. De har fire kamper på rad uten tap, men Panathinaikos er ingen yndlingsmotstander. Aten-klubben har 17 kamper på rad uten tap mot PAS Giannina. På bortebane har Panathinaikos fire seire og fire uavgjorte.  Bør bli en borteseier!

12. Chania - Olympiakos Piraeus B

Gresk cup. Olympiakos er suveren serieleder i Hellas, mens Chania ligger på elleveplass på nest øverste nivå. Laget fra Kreta er i dårlig form. De har seks kamper på rad uten seier. Olympiaqkos har vunnet de fire siste kampene. Dette skal være en solid borteseier!