SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Kan Island få med seg poeng fra Tyrkia?

Islands Kolbeinn Sigthorsson jubler sammen med Johann Gudmundsson etter å ha scoret mot Tsjekkia. Island har en god statistikk mot Tyrkia.

Islands Kolbeinn Sigthorsson jubler sammen med Johann Gudmundsson etter å ha scoret mot Tsjekkia. Island har en god statistikk mot Tyrkia. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Vi har fylt ut midtukekupongen for deg!

DEL

MidtukekupongenDet er store penger å spille om på midtukekupongen. Bonuspotten har steget til pene 2,2 millioner kroner, og vi har som vanlig satt opp et spillforslag som kan leveres nedest i saken.

Innleveringsfrist klokken 2040.

1. Italia – Norge H(UB)

EM-kvalik. Italia er klar for EM etter 3-1-seieren mot Aserbajdsjan, men de spiller på hjemmebane i Roma. Det blir ikke enkelt for Norge. Per-Mathias Høgmos menn er ubeseiret i de fem siste kampene, og de har holdt nullen i alle fem kampene. Helgardering!

2. Malta – Kroatia B

EM-kvalik. Malta har kun tatt to poeng på ni kamper i kvaliken. De var svake mot Norge på Ullevaal, og jeg tror et kroatisk lag som må vinne vil kjøre over dem fra begynnelse til slutt. Kroatene har en rekke stjernespillere. De vil til EM, og da vinner de i Valletta!

3. Bulgaria – Aserbajdsjan H(U)

EM-kvalik. Bulgaria har skuffet. De står med kun to seire på ni kamper. En av dem kom på bortebane mot Aserbajdsjan (2-1). De har tapt de tre siste kampene uten å score mål. Aserbajdsjan har ennå ikke vunnet på bortebane, men de har spilt uavgjort to ganger.

4. Nederland – Tsjekkia H(U)

EM-kvalik. Nederland må vinne om de skal ha mulighet til å ta tredjeplassen i gruppen, men det er ikke sikkert det er nok. Tyrkia kan klare seg med uavgjort mot Island fordi de har Nederland på innbyrdes oppgjør. Tsjekkia har vist gode takter på bortebane. Vrien!

5. Tyrkia – Island U(H)

EM-kvalik. Tyrkia trenger kun ett poeng på hjemmebane mot allerede EM-klare Island. Men: Island er ingen yndlingsmotstander for tyrkerne. De har bare vunnet ett av de siste åtte møtene med Island. Tyrkia skal få slite med å komme seg til Frankrike neste år.

6. Latvia – Kasakhstan H(U)

EM-kvalik. Bunnoppgjør. Verken Latvia eller Kasakhstan har vunnet på de ni første kampene i kvaliken. Da lagene møttes i Kasakhstan endte kampen 0–0. De har identisk målforskjell: 6-18! Det blir nok en jevn kamp, men Latvia virker å være i best form.

7. Belgia – Israel H

EM-kvalik. Belgia er klare for EM i Frankrike, men de er sikret gruppeseieren med full pott mot Israel. Etter en god start har Israel fullstendig klappet sammen etter tapet mot Wales i mars. De har kun én seier på de seks siste kampene. Soleklar hjemmeseier!

8. Kypros – Bosnia-Hercegovina B

EM-kvalik. Kypros har et ørlite hå om å ta tredjeplassen, men da må de vinne mot Bosnia og Israel må tape mot Belgia. Kypriotene har kun én seier på hjemmebane. Den kom mot Andorra. Bosnia viser fin form, og de slo Wales 2–0 i forrige runde. Bosnia skal være best!

9. Altrincham – Kidderminister U(H)

National League. To lag som sliter med formen. Vertene har tapt de to siste kampene, men de har vunnet de to siste innbyrdes oppgjørene mot Kidderminster. Gjestene spiller mye uavgjort. De har delt poengene i syv av de siste 16 kampene. Stinker U lang vei!

10. Grimsby Town – Halifax Town H

National League. Grimsby viser fin form. De har ni kamper på rad uten tap, og ligger på syvendeplass med 26 poeng. De er kun ett poeng bak en playoffplass. Halifax befinner seg helt nede på nest siste plass. De har kun én seier på de siste ni kampene. Bør bli H her!

11. Southport – Chester FC  U

National League. Vertene ligger under nedrykksstreken med elleve poeng, åtte poeng bak Chester. De to siste møtene mellom disse lagene på Merseyrail Community Stadium har endt 0–0. Gjestene sliter med borteformen. De har fire bortetap på rad. Ny U?

12. Working–Torquay United  H

National League. Working sto med fire strake tap før de slo Halifax på bortebane sist. Nå møter de et nytt bunnlag. Torquay ligger på 21.-plass av 24 lag. De slo nedrykksrival Southport sist, men får en tøffere oppgave mot Working. Vertene skal være det beste laget!