SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Kan Molde klare et nytt mirakel?

Molde-spillerne Ola Williams Kamara (t.v.), Mattias Moström, Tommy Høiland, Mohamed Elyounoussi, Daniel Berg Hestad og Etzaz Hussain (t.h.) feirer 5-0-seieren mot Pyunik Yerevan på Aker Stadion.

Molde-spillerne Ola Williams Kamara (t.v.), Mattias Moström, Tommy Høiland, Mohamed Elyounoussi, Daniel Berg Hestad og Etzaz Hussain (t.h.) feirer 5-0-seieren mot Pyunik Yerevan på Aker Stadion. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Vi har fylt ut midtukekupongen for deg!

DEL

MidtukekupongenSamtlige kamper på midtukekupongen denne uken er hentet fra Europaligaen, og alle tolv kampene spilles torsdag kveld.

Bonuspotten har steget til 2,5 millioner kroner, mens pausepotten har økt til 60 000 kroner denne torsdagen.

Innleveringsfrist for kupongen er torsdag klokken 1855.

Spillsenteret: – Kødder du, eller?

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Nederst i saken finner du spillforslag som kan leveres direkte på nett eller mobil

1. Sevilla – Molde H

Sevilla har seks kamper på rad uten tap, og de er et vrient lag å spille mot på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán. Andalucia-laget står med 11-0-2 på hjemmebane. Molde har spilt fire treningskamper etter at de møtte Ajax i desember, og de har tapt samtlige.

2. FC Midtjylland – Manchester United B

Midtjylland står uten seier på de fire siste Europaliga-kampene, men United som ikke vant eneste bortekamp i Mesterligaen denne sesongen, skal passe seg. Danskene har allerede slått ut et Premier League-lag, Southampton. Wayne Rooney har pådratt seg en kneskade, og han kan bli ute i opptil to måneder. Det bør likevel være klasseforskjell!

3. Fiorentina – Tottenham H (U)

Tottenham viser glitrende form i Premier League. I helgen slo de City på bortebane. Nå ligger de på annenplass, to poeng bak Leicester. Spurs har imidlertid kun vunnet én av de siste fem bortekampene i Europa. Fiorentina er gode hjemme. De står med 10-1-2. Det blir antakeligvis en jevn kamp i Firenze.

4. Villarreal – Napoli  B (U)

Villarreal har en god hjemmestatistikk mot italienske lag. De har seks seire, én uavgjort og ett tap. Napoli er det eneste Serie A-laget som har vunnet på El Madrigal. Spanjolene er ubeseiret i de fem siste kampene i Europa, men de får det tøft mot her. Vrien match!

5. Borussia Dortmund – FC Porto  H

Dortmund har vunnet de tre siste hjemmekampene mot portugisiske lag, men de har aldri tidligere møtt Porto. Gjestene røk ut av Mesterligaen etter å ha tapt de to siste kampen uten å score. Porto har kun vunnet tre av 14 kamper i Tyskland tidligere. Borussia virker å være i siget, og de blir vanskelig å slå på hjemmebane.

6. Saint-Etienne – Basel  U (B)

St. Etienne med nordmennene Ole Sælnes og Alexander Søderlund i stallen viser flott form. De er uten tap i de fire siste kampene, og spilte 1–1 mot Monaco i helgen. Basel har vunnet begge kampene etter vinterpausen uten å slippe inn mål. De har Europa-rutinen!

7. Augsburg – Liverpool  B

Augsburg er ute av form. De står uten seier etter vinterpausen. På fire kamper har de tatt to poeng. De tapte også to av tre hjemmekamper i Europaligaen. Nå møter de et Liverpool-lag som er proppfulle av selvtillit etter 6-0-seieren mot Villa. Går for borteseier!

8. Valencia – Rapid Wien  H

Har det endelig løsnet for Gary Neville og Valencia? De klarte i alle fall å snu 0–1 til 2–1 i helgens hjemmekamp mot Espanyol. Hjemme på Mestalla skal de være i stand til å slå Rapid. Spanjolene har vunnet de fire siste hjemmekampene mot østerrikske lag.

9. Marseille – Athletic Bilbao  H (B)

Athletic er ubeseiret i de fire siste kampene i Europa, men de har en forferdelig statistikk mot franske lag. De står med 1-1-4. Marseille har en like elendig statistikk mot spanske lag. De har to seire, to uavgjorte og syv tap. Denne kampen kan vippe begge veier!

10. Galatasaray – Lazio  H (UB)

Det er aldri enkelt å møte Galatasaray i Istanbul. Det har også italienske lag fått erfare. Tyrkerne har 7-3-1 mot italiensk motstand, men de har kun vunnet en av de siste syv hjemmekampene i Europa. Lazio gikk ubeseiret gjennom gruppespillet i Europaligaen.

11. Shakhtar Donetsk–Schalke 04 H (U)

Shakhtars fire siste hjemmekamper mot tyske motstandere har endt uavgjort. Begge lagene er solide defensivt. De slapp kun inn tre mål hver i gruppespillet. Da disse lagene møttes i 2004-2005-sesongen vant Shakhtar 1–0 borte og spilte 1–1 hjemme. Reprise?

12. Sporting Lisboa–Bayer Leverkusen H

Sporting har vunnet tre av de siste fire hjemmekampene i Europa, men de sliter mot tyske lag. De har kun vunnet to av de siste 22 kampene mot tyske lag. Leverkusen er i elendig Europa-form. De er uten seier i de siste fem kampene i Europa. Sporting tar første stikk!