SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Kan Molde overraske igjen?

Moldes Ola Williams Kamara (t.v.) og og Bruno Alves i Europaliga-kampen mellom Molde og Fenerbahce på Aker Stadion.

Moldes Ola Williams Kamara (t.v.) og og Bruno Alves i Europaliga-kampen mellom Molde og Fenerbahce på Aker Stadion. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Sjekk hvordan vi skal få tolv rette på midtukekupongen!

DEL

MidtukekupongenSpennende midtukekupong denne gangen med flere interessante oppgjør fra Mesterligaen og Europaligaen. De åtte første kampene er hentet fra Mesterligaen og spilles onsdag kveld. De øvrige kampene er hentet fra Europaligaen og spilles torsdag.

Nå har vi flere ganger hatt banker på Liverpool. Det kommer vi ikke til å ha på denne kupongen. De er en av uavgjortspesialistene i Europaligaen, og etter lørdagens 0-2-tap er vi litt usikker på Jürgen Klopps menn. Roma, Bayern Munchen, Arsenal, Dynamo Kiev, Valencia og Dnipro er bankere på midtukekupongen vår denne uken.

Bonuspotten er nå steget til hele 2,2 millioner kroner for å være alene vinner på tolv rette til full tid.

Innleveringsfrist for midtukekupongen er onsdag klokken 2040.

Spillsenter: Lik Spillsenteret på Facebook, og vinn reisegavekort!

1. Roma – BATE Borisov H

Roma tapte hele 1–6 mot Barcelona i forrige runde, men de har fortsatt mulighet til å gå videre. Ett poeng holder mot BATE, om ikke Leverkusen vinner mot Barca. Italienerne har nemlig en suveren innbyrdes statistikk mot Leverkusen. BATE har tapt begge sine bortekamper. Selv om Roma er inne i en svak periode, så bør de vinne denne kampen.

2. Bayer 04 Leverkusen – Barcelona B (U)

Leverkusen må antakeligvis vinne for å ha mulighet til å gå videre i Mesterligaen. De ledet 1–0 mot Barca på Nou Camp til det gjensto ti minutter, men tapte 1–2. Tyskerne viser svak form. De har kun vunnet én av de siste syv kampene sine. Barca er allerede videre, og de kan spare sentrale spillere! Katalanerne har likevel en bredde i troppen som mange kan misunne dem. De taper ikke denne matchen, tror jeg.

3. Olympiakos Piraeus – Arsenal B

Oppgaven til Arsenal er like enkel som den er vanskelig. De må vinne i Hellas om de skal ha mulighet til å gå videre i Mesterligaen. Grekerne vant overraskende 2–3 i London. Det gjør at Arsenal ikke går videre med 1-0-seier eller 2-1-seier, men alle andre seire vil sende Arsène Wengers menn videre i turneringen. Flere nøkkelspillere er ute med skader. Dette blir en thriller!

4. NK Dinamo Zagreb – Bayern München  B

Bayern gikk på en kjempesmell mot M'gladbach i helgen. De tapte 1-3 på bortebane, og de vil nok helt sikkert forsøke å rette opp inntrykket i denne kampen. Dinamo Zagreb er gruppens bunnlag med tre poeng. De har ikke vunnet på elleve kamper mot tyske lag, og de har tapt ni av dem.

5. Chelsea – FC Porto  H (U)

Det ligger an til litt av et drama på Stamford Brigde. Portos tap mot Dynamo Kiev i forrige runden har gjort denne gruppen kjempespennende. Det er tre lag som slåss om avansement i Mesterligaen: Porto, Chelsea og Dynamo Kiev. Portugiserne som topper gruppen før den siste runden risikerer å havne i Europaligaen om de taper i London, og det er slett ikke usannsynlig. Statistikken viser at Chelsea har vunnet samtlige fem hjemmekamper mot portugisisk motstand.

6. Dynamo Kiev – Maccabi Tel Aviv H

Det er D-dag for Dynamo. De vil gå videre i Mesterligaen for første gang på 16 år med seier mot Maccabi. De slo israelerne 2–0 i Kiev. Ukrainerne er solide i Europa. De har kun tapt én av de siste elleve Europacup-kampene. De har vunnet syv av dem. Solid H!

7. Valencia – Lyon H

Dette er Gary Nevilles første kamp som hovedtrener i Valencia, og han kan få en drømmestart. Spanjolene må vinne denne kampen om de skal gå videre i Mesterligaen, og de møter Lyon på et gunstig tidspunkt. Franskmennene er i forferdelig form. De har kun vunnet én av de siste syv kampene sine. Valencia gikk videre i Copa del Rey i forrige uke, og i helgen klarte de 1-1 mot Barcelona. Dette bør være en grei hjemmeseier.

8. KAA Gent – Zenit St. Petersburg B (U)

Toppoppgjør. Gent innehar overraskende annenplassen i denne gruppen, ett poeng foran Valencia. Belgierne går videre i Mesterligaen med seier mot Zenit. Men de har en vanskelig oppgave foran seg. Russerne har ikke imponert i den hjemlige serien, men i Mesterligaen har de vært helt suverene. Zenit har tatt 15 av 15 mulige poeng. De vil neppe la muligheten til å ta en historisk full pott gå fra seg.

9. Ajax – Molde H (U)

Molde er allerede videre i Europaligaen. De kan gå på banen i Amsterdam Arena med senkede skuldre. Ajax er presset. Nederlenderne vil bare gå videre om de vinner, og Fenerbahçe taper mot Celtic. Ajax har aldri tapt på hjemmebane mot norske lag. De har to seire og to uavgjorte. Molde er ubeseiret i de tre siste kampene mot nederlandske lag. Det kan bli jevnereenn nederlenderne liker.

10. Fenerbahce – Celtic  H (UB)

Fenerbahçe styrer helt sin egen skjebne. Tyrkerne går videre om de spiller uavgjort, eller om Ajax ikke klarer å slå Molde. Fenerbahçe er ubeseiret etter 1-3-tapet på hjemmebane mot Molde, og de har holdt nullen i de tre siste kampen. Europaligaen har vært en fiasko for Ronny Deilas Celtic. Skottene har kun æren å spille for, men skotter og ære skal man aldri spøke med.

11. Sion – Liverpool  B (U)

Toppoppgjør i gruppe B. Liverpool er ubeseiret i de fem første kampene. De tre første kampene endte uavgjort, og de har vunnet de to siste. Liverpool er videre med med ett poeng i Sveits, og det tror jeg de klarer. Engelskmennene har tross alt spilt uavgjort i åtte av 17 Europaliga-kamper. Vrien!

12. Dnipro – Rosenborg H

Rosenborg står uten seier så langt i gruppespillet. Ukrainerne fikk en god start, men etter å ha tapt de tre siste gruppespillkampene er de ute av Europaligaen. Dnipro slo trønderne 1–0 på Lerkendal. Det er lagets eneste seier, men seier nummer to kommer her.