SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Kan Odd stoppe formsterke Glimt?

Bekkestua  20150830.
Eliteserien fotball 2015: Stabæk - Odd (1-2) på Nadderud stadion søndag ettermiddag.
Oliver Occean (10) (t.v) jubler etter og ha scoret det andre målet til Odd på straffe.
Foto: Torstein Bøe / NTB scanpix

Bekkestua 20150830. Eliteserien fotball 2015: Stabæk - Odd (1-2) på Nadderud stadion søndag ettermiddag. Oliver Occean (10) (t.v) jubler etter og ha scoret det andre målet til Odd på straffe. Foto: Torstein Bøe / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Vi har fylt ut søndagskupongen for deg!

DEL

SøndagskupongenSå ruller seriefotballen igjen her hjemme, syv norske kamper på søndagskupongen. Det skal bli spennende å se om Vålerenga reiser seg mot Viking, men den er vanskelig å spå. Jeg har derimot klokkertro på at Rosenborg gjør slutt på all spenning i gullkampen, og slår Stabæk hjemme!

Jeg er også temmelig sikker på at Glimt har løpt linjen ut, og får seg et tap i Skien mot minst like formsterke Odd.

I Spania tar jeg sjansen på Malaga, jeg tror de tar sesongens første seier etter å ha kjempet heroisk mot Sevilla og Barcelona i de to første kampene.

Kupongen avsluttes med to kamper i Italia, og i Serie A er HU aldri feil!

1. Vålerenga - Viking  U(HB)

Vålerenga har mistet det litt i det siste, har ikke scoret på tre kamper. Vel har to av de vært mot RBK og Molde, men de røk også 0-2 i Ålesund sist. Men så er Aafk veldig hjemmesterke. Viking er biter seg fast på 3. plass, men jeg er usikker på om de holder høsten ut.

2. Lillestrøm - Aalesund  H

Lillestrøm er ikke noe stort fotballag, i hvert fall ikke etter at de solgte Moryke Fofana. Men de er gode nok til å henge seg på i midtsjiktet, de rykker ikke ned. Det gjør heller ikke Aalesund, men de er først og fremst gode hjemme. 2-1-8 på elleve bortekamper.

3. Odd - Bodø/Glimt  H

Odd er på vei opp i medaljestriden. Har knallsterke 5-1-0 på de seks siste kampene, og da er det på tide å si at nok er nok for Glimt. Bodøværingene har svevd på en sky og hatt alle marginer med seg sommeren gjennom, men jeg tror det stopper her.

4. Rosenborg - Stabæk  H

Vinner Rosenborg denne, er siste fnugg av spenning borte i gullkampen. Som om den har vært der på en stund! Alle kan se at Rosenborg er det klart beste laget i Norge nå. Stabæk har levd høyt på en god trener, god moral og en Dioamande i form, men her taper de!

5. Sarpsborg 08 - Start  H(B)

Ja, så skal vi få se hva dette Stat-laget er bygget av. Taper de denne, gjør de bunnkampen til et race mellom fire lag: Dem selv, Mjøndalen, TIL og temmelig fortapte Sandefjord. Men jeg vet ikke – kanskje kan Bård Borgersen banke litt innsatsvilje inn i sørlendingene?

6. Bryne - Hønefoss  H(B)

Bryne har 1-2-5 på de åtte siste. Har ikke vunnet på fem kamper, det var kanskje ikke så lurt å selge Viljar Vevatne til Brann og tynne ut en allerede tynn tropp? Derfor tar jeg høyde for en ny smell her, selv om Hønefoss er skrale saker det også!

7. Sandnes Ulf - Åsane  H

Etter tre strake tap, er dette en kamp Sandnes Ulf må vinne for ikke å miste kontakt med kampen om direkte opprykk. Og dessverre for Åsane tror jeg Ulf reiser seg her. For det er likesom ingenting som har gått Åsanes vei etter den fantastiske sesongåpningen.

8. Brøndby - FC Midtjylland  H(U)

I Danmark har Midtjylland fortsatt som de stevnet sist sesong – som ligaens beste lag. Allerede etter syv serierunder er de fem poeng foran nummer to. Brøndby er på 4. plass. Hadde en grusom start, men har nå tre strake. Kan derfor være greit med en gardering.

9. Malaga - SD Eibar  H

I La Liga er det bare spilt to serierunder. Malaga har spilt 0-0 hjemme mot Sevilla og tapt 0-1 borte for Barcelona, mens Eibar har vunnet to mot langt svakere lag. Det betyr ikke at de blir værende i tabelltoppen, og jeg gambler på at Malaga får sin første seier her.

10. Marseille - Bastia  H

I Marseille tok Marcelo Bielsa sin hatt og gikk etter tap i serieåpningen. Vel har han tilnavnet «Den gale», men dette toppet det meste han har gjort! Marseille har tapt tre av fire i starten, men etter en landskamppause må en vel fikse bortesvake Bastia?!

11. Lazio - Udinese  (H)U

Lazio startet sesongen i Italia greit, med 2-1 hjemme mot Bologna. Men i neste kamp gikk de på en stjernesmell med 0-4 borte for lille Chievo. Udinese sjokkerte med 1-0 borte over «Juve» i starten, før de tapte med samme sifre hjemme for Palermo. Ble du noe klokere?!

12. Inter - Milan  H(U)

I årets første «La Derby della Madonnia», som Milano-derbyet kalles, må Inter finne seg i å være favoritter. De har vunnet sine to seriekamper så langt, mens Milan står med en seier og ett tap. Men dette er Italia, dette er bykamp – det er klart det kan ende U!