SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Kan RBK gå på en smell på Sørlandet?

Trondheim  20150927.
Eliteserien fotball 2015: Rosenborg-Viking. Rosenborgs Alexander Toft Søderlund og Pål André Helland jubler etter 2-0 av Søderlund i eliteseriekampen mellom RBK og Viking FK på Lerkendal stadion.
Foto: Ned Alley / NTB scanpix

Trondheim 20150927. Eliteserien fotball 2015: Rosenborg-Viking. Rosenborgs Alexander Toft Søderlund og Pål André Helland jubler etter 2-0 av Søderlund i eliteseriekampen mellom RBK og Viking FK på Lerkendal stadion. Foto: Ned Alley / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Sjekk hvordan vi skal få tolv rette på søndagskupongen!

DEL

SøndagskupongenHåkon Opdal beklaget feiringen etterpå, men målet til oddingen mot Vålerenga var legendarisk! Start-keeperen og lagkameratene kjemper som besatte, og ser ut til å ha fått inn moralen som kan redde dem. Så jeg hiver på en gardering mot selveste Rosenborg i kamp 1 på søndagsbongen.

Jeg tror Molde tar seg greit av bortesvake Tromsø, det samme med Aalesund hjemme mot Sandefjord. Og i Firenze feier serielederen videre!

Oddstips: Brann vinner ikke i Kristiansund

1. Start - Rosenborg  (U)B

Start kjemper for livet, men har i det minst gått fra åtte strake tap til to uavgjorte under Bård Borgersen. 1-1 mot Vålerenga sist var av den bisarre sorten, da Håkon Opdal scoret målet! Men hvis Rosenborg er litt slitne etter e-cup, kan Start klare nok en U.

2. Molde - Tromsø  H

Molde har spilt seg rett ut av medaljestrid og e-cupdiskusjon med to 0-1-tap, begge borte, for Godset og Stabæk. Nå er de hjemme igjen på Røkkeløkka, og mot svake og bortesvake Tromsø reiser de seg.

3. Viking - Lillestrøm  H(UB)

Viking har hatt en knallsesong, men har en tøff uke bak seg, med uavgjort mot Godset og tap i Trondheim. Nå må de henge seg på igjen for ikke å tape medaljen på oppløpet, men jeg er slett ikke sikker. Lillestrøm har ikke tapt på fem kamper, og kjørte over Mjøndalen.

4. Aalesund - Sandefjord  H

Aalesund tok et poeng i Tromsø sist, det første på tre kamper. Nå får de alle tiders mulighet til en seier, for jeg tror Sandefjord er i ferd med å resignere. De er på vei ned, og Aalesund er hjemmesterke (6-3-3).

5. Bryne - Jerv  (H)U

Bryne gjorde seg ikke bort mot Brann. Kunne fort stjålet med seg ett poeng, men tapte til slutt fortjent. Viste likevel nok til at jeg lurer på om de kan vinne mot Jerv. For Grimstad-laget er hakket dårligere enn Brann nå. Og Bryne spilte på seg selvtillit, tross tap.

6. Hønefoss - Follo  B

Hønefoss er, sammen med Nest, i realiteten ferdige. Klubben kjemper for økonomisk overlevelse, og stallen er blitt veldig skadelidende. Follo trenger minst én seier til for å være helt sikre. Her er muligheten!

7. Ranheim - Levanger  H

Skal bytrøndere sende nordtrøndere mot stupet? Ja, hvorfor ikke?! Levanger skaffet seg et halmstrå med en utligning langt inn i overtiden mot Åsane, men formen deres de siste månedene er alt annet enn betryggende. Ranheim må vinne for å nå playoff. 

8. Levante - Villarreal  (U)B

Et lag som ikke har vunnet, mot et lag som ikke har tapt! Villareal har sjokkert Spania, topper La Liga mens både Barcelona og Real Madrid viser små svakhetstegn. Levante med 0-3-3, men hjemme har de to U og et ettmålstap. Tar høyde for en liten smell.

9. Atletico Madrid - Real Madrid  (U)B

Så var det klart for kampene Atletico elsker, og Real hater. Lillebror i Madrid har hatt et merkelig godt tak på Real de siste årene (selv om de tapte mesterligafinalen i 2014). Likevel; Atletico tapte for Villareal sist, og har sett litt ruskete ut.

10. Fiorentina - Atalanta  H

Fiorentina er høyt oppe etter å ha overtatt ligaledelsen fra Inter sist helg. Ikke bare overtok de ledelsen, de knuste Inter 4-1. Borte! Så med mindre festen har vart en hel uke i Firenze, er dette en grei H.

11. Milan - Napoli  U(B)

Begge disse storhetene har plassert seg midt på i Serie A, med ni poeng hver. Milan har slitt i noen år nå, og Napoli seg ikke like sterke ut som for noen sesonger siden. Vanskelig, men Napoli er i bedring, og slo Juventus sist. Har ikke tapt siden åpningskampen.

12. Paris Saint-Germain - Marseille  H

PSG topper ganske suverent i Frankrike. Zlatan & Co har 6-2-0, mens ting er mer kaotisk i Marseille. Der tok galningen Marcelo Bielsa sin hatt og gikk etter tap i seriepremieren. En kamp var altså nok! Om det er en småsprø by, har de ikke kommet seg helt etter sjokket.