SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Kan Swansea stoppe United?

Vår oddstipper har tro på Swansea.

Vår oddstipper har tro på Swansea. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Her er søndagens oddstips!

DEL

ODDSTIPSSøndagens oddsprogram byr på norsk eliteserie og 1. divisjon, i tillegg er det full runde i italiensk Serie A, og det er også kamper fra spansk La Liga, tysk Bundesliga - og selvsagt engelsk Premier League.

Søndagskupongen: RBK virker ustoppelige

Spillsenter: Grep røret da det ringte i telefonkiosken på Klosteret - vant én million kroner

Spillsenter: Vi gir vekk reisegavekort for 10 000 kroner

Swansea - Manchester United U

Engelsk, Premier League. Swansea-manager Gary Monk har større grunn enn mange andre Premier League-managere til å være optimistik før møtet med Manchester United.

Swansea har vunnet tre av de siste fire møtene med Manchester United. Det er ikke mange lag som har en bedre statistikk mot de røde djevlene de siste årene. Swansea slo United 2-1 både borte og hjemme sist sesong.

Sist sesongens åttendeplass har stilt større forventninger til Swansea denne sesongen, men de har fått en fin start på sesongen.

De spilte en veldig god kamp mot gullfavoritt Chelsea i serieåpningen og klarte 2-2 på Stamford Brigde. Bafetimbi Gomis, Andre Ayew og Jefferson Montero viste allerede i åpningskampen hvor viktige de blir for waliserne denne sesongen.

Deretter slo de Newcastle 2-0 hjemme på Liberty Stadium, men i forrige serierunde klarte de bare 1-1 borte mot et Sunderland i krise. Swansea gikk tidlig opp i ledelsen borte mot Sunderland, men hjemmelaget utlignet i starten av annen omgang.

Også Manchester United er ubeseiret i Premier League denne sesongen, men i lkhet med Swansea skuffet de litt i forrige serierunden. Etter to 1-0-seire på rad mot henholdsvis Tottenham og Aston Villa, klarte United bare 0-0 mot Newcastle hjemme på Old Trafford.

De slo imidlertid tilbake i Mesterliga-playoffen med Club Brugge på bortebane i midtuken. De feide belgierne av banen, og vant hele 4-0! Wayne Rooney spilte en stor kamp og scoret tre mål. United trenger en Wayne Rooney i form.

Januzaj er ute med skade. Rojo er på vei tilbake, men spiller ikke denne kampen.

Monk har en skadefri tropp, og han kan stille med de samme elleve som har startet de siste tre kampene.

Jeg synes ikke at Manchester United har imponert i de første Premier League-kampene. De har kun scoret to mål på de tre første ligakampene, men de har vært bunnsolide bakover. Swansea har bygget opp et bra lag, og jeg tror United skal passe seg.

3,10 i odds for hjemmeseier er greit, men jeg heller mot uavgjort. Det virker som United er i fremgang. Poengdeling gir 3,20 i odds. Vår innsats blir 100 kroner. Spillestopp klokken 1655.

Her er vårt råtips søndag 30. august:

Swansea City - Manchester United 3,10 - 3,20 - 2,10 U

Total odds: 3,20