SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Kan United gå på en blemme i Belgia?

Manchester United og Wayne Rooney har et godt utgangspunkt for returkampen i Belgia i kveld.

Manchester United og Wayne Rooney har et godt utgangspunkt for returkampen i Belgia i kveld. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Vi har fylt ut midtukekupongen for deg!

DEL

MIDTUKEKUPONGENMidtukekupongen er denne uken fordelt på to dager. Onsdag kveld spilles det Mesterliga-playoff og de fem første kampene er hentet derfra. Torsdag er det Europaligaplayoff og de syv siste kampene er hentet derfra. Molde, Rosenborg og Odd skal alle i aksjon torsdag.

Bonuspotten er oppe i 400.000 kroner. Bonuspotten tilfaller en eventuell alenevinner på kupongen.

Spillsenter: Kvinne ble årets tiende Lotto-millionær fra Hordaland

Spillsenter: Vi gir vekk reisegavekort for 10 000 kroner

1. Club Brugge – Manchester United B

Mesterliga-playoff. Club Brugge tapte 1–2 borte mot Panathinaikos, men slo tilbake med 3-0-seier på hjemmebane mot grekerne. United leder 3–1 fra den første kampen, og selv om de spile 0–0 mot Newcastle i helgen skal de være gode nok til å vinne i Belgia.

2. Bayer 04 Leverkusen – Lazio HU

Mesterliga-playoff. Leverkusen tapte 0–1 i Roma, så de må vinne denne kampen om de har tenkt å spille i Mesterligaen denne sesongen. Det kan bli tøft. Lazi har kun tapt én av de siste bortekampene i Europa. De er ubeseiret i de fire siste, hvorav tre har endt U.

3. CSKA Moskva – Sporting Lisboa H

Mesterliga-playoff. CSKA tapte 1–2 i Portugal. De har en elendig statistikk i Europa. De er uten seier på de seks siste hjemmekampene i europacupene. Heldigvis for russerne møter de et veldig svakt bortelag. Sporting er uten seier på de 14 siste bortekampene i Europa.

4. Apoel Nicosia – FC Astana                           HU

Mesterliga-playoff. Astana vant 1–0 i den første kampen i Kasakhstan, men de er svake på bortebane i Europa. Astana har ikke scoret i de tre siste bortekampene i europacupene. Apoel er ikke stort bedre. De er uten seier i de fem siste hjemmekampene i Europa.

5. Partizan Beograd – BATE Borisov                H

Mesterliga-playoff. Partizan tapte 0–1 på bortebane, men de har vunnet fem av de siste seks hjemmekampene i europacupene. BATE sliter på bortebane i Europa. De er uten seier på de tolv siste bortekampene i Europa. De skal få det vanskelig her. Tror mest på H. 

6. FK Jablonec – Ajax                                               B

Europaliga-playoff. Ajax vant 1–0 i Amsterdam, og de klarer seg med uavgjort i Tsjekkia. Jablonec er ute av form. De har kun én seier på de fire siste kampene. Ajax har startet feilfritt i den hjemlige serien. De står med 3-0-0 og 8–0 i målforskjell. Solid borteseier!

7. Thun – Sparta Praha                                            B

Europaliga-playoff. Thun fikk på trynet i Praha. De tapte 1-3, men i helgen fikk de seg en liten opptur. Da vant de 1–0 mot Vaduz i den hjemlige ligaen. Sparta er ubeseiret i den hjemlige serien så langt. De var nær ved å skaffe seg Mesterliga-playoff. Soleklar B.

8. Rosenborg – Steaua Bucuresti                   HB

Europaliga-playoff. RBK er i realiteten i gruppespillet. De vant 3–0 i bortekampen, og det skal et mirakel til for at rumenerne går videre. Steaua-eier Becali skal ha truet med å sparke og selge spillere og kutte lønnen til resten etter ydmykende 0-3-tapet. Steaua vant i helgen. Spørsmålet er om de klarer å slå tilbake mot Rosenborg i Trondheim.

9. AZ Alkmaar – AFC Astra Giurgiu               UB

Europaliga-playoff. Astra snudde 0–2 til 3–2 på hjemmebane. De slo ut det franske storlaget Lyon i fjor, og de har i år slått ut West Ham tidligere denne sesongen. AZ er antakeligvis neste offer for rumenerne. AZ har mistet flere nøkkelspillere fra sist sesong. De står uten mål i de to siste hjemmekampene.

10. Borussia Dortmund – Odd                            H

Europaliga-playoff. Odd imponerte i hjemmemøtet mot Dortmund, men tapte likevel 3–4. Nå skal de inn i løvens hule, Signal Iduna Park. Dortmund har startet sterkt i Bundesliga. De står med 4-0-seire mot både Ingolstadt og Gladbach. Det blir tøft. For tøft.

11. Standard Liege–Molde                            HUB

Europaliga-playoff. Standard er ute av form. De står med to strake tap. Først tapte de 0–2 i Molde, og i helgen tapte de 1–2 på hjemmebane. Molde ladet opp til denne kampen med å slå Vålerenga 1–0 på bortebane. De har holdt nullen i de tre siste kampene.

12. FC Midtjylland–Southampton               UB

Europaliga-playoff. FC Midtjylland overrasket på bortebane med å klare 1–1 på St. Mary's. Det er en sterk prestasjon. Southampton har slitt innledningsvis i Premier League. De står fortsatt uten seier. Ronald Koeman har sagt at han vil videre i Europaligaen, og jeg tror ham på det. Da blir det borteseier.