SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Kan vi stole på Juventus?

Football Soccer- Juventus v Manchester City - UEFA Champions League Group Stage - Group D - Juventus stadium, Turin, Italy - 25/11/15 Juventus team group before the match. Reuters/Giorgio Perottino

Football Soccer- Juventus v Manchester City - UEFA Champions League Group Stage - Group D - Juventus stadium, Turin, Italy - 25/11/15 Juventus team group before the match. Reuters/Giorgio Perottino Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Vi har fylt ut søndagskupongen for deg!

DEL

SøndagskupongenNorwich er egentlig er friskt lag, kanskje litt for friskt for eget beste. De klarer i hvert fall ikke å snøre igjen bak, tvert imot gir de vekk masse dumme baklengsmål. Bare i én kamp så langt har de holdt nullen! Det bør kunne utnyttes av et Arsenal i form. Altså en rein B i kamp 2 på søndagskupongen. Jeg stoler også på Liverpool hjemme mot Swansea.

Ellers garderer jeg i Spania, finner to sikre i Tyskland, og tar en sjanse i Danmark!

All verdens tabeller her

Lykke til!

1. Liverpool - Swansea  H

Liverpool hadde match i europacupen torsdag, men det var hjemme, og to dagers ordentlig hvile bør gå greit for et lag på opptur i ligaen. Swansea klarte bare 2-2 mot Bournemouth sist helg, og jeg tror dette skal være grei skuring for de røde.

2. Norwich - Arsenal  B

Jeg har egentlig litt sansen for Norwich, de er et lag som alltid går på banen for å score. Og som stort sett gjør det. Men Arsenal spilte på seg mye selvtillit og ga seg selv håp om nok et Mesterliga-avansemet på tirsdag, og blir nok for sterke for Norwich' skjøre forsvar.

3. Sevilla - Valencia  H(U)

Valencia gjorde ting vanskelig for seg i Mesterligaen med 0-2 -tap for Zenit i St. Petersburg. Klarte heller ikke mer enn 1-1 mot svake Las Palmas i serien sist helg. Så jeg setter HU for Sevilla, selv om også de tapte i mesterligaen onsdag. Hjemmebane bør bety noe.

4. Rayo Vallecano - Athletic Bilbao  H(UB)

Vallecano har forberedt seg i ro og mak, mens Bilbao spilte borte mot Augsburg i Europaligaen torsdag kveld. Og baskerne imponerte ikke med 0-2-tap borte mot Granada sist helg. Veldig åpen kamp.

5. Córdoba - Real Oviedo  H(U)

Så var vi nede i Segunda i Spania, og to lag som ligger i toppen. Córdoba ledet, men har rotet seg vekk med bare to poeng på de tre siste. Dermed er Oviedo kun to poeng bak. Men hjemmelaget var lenge sterke, jeg tror egentlig de reiser seg igjen.

6. Bayer Leverkusen - Schalke 04  H

Begge disse er på øvre halvdel med 20 poeng i 1. Bundesliga, og begge sliter litt med formen. Vel vant Leverkusen sist, men det var mot et annet formsvakt lag, Eintracht Frankfurt. Men siden Schalke tross alt står med kun ett poeng på de fire siste, setter jeg H.

7. Augsburg - VfL Wolfsburg  B

Augsburg har neppe noe å komme med her. Vel brukte Wolfsburg krefter på mesterliga i midtuken, men det er et hav mellom disse på tabellen i Tyskland. Bortelaget har ikke latt seg affisere av eiernes havari (Volkswagen), de er på 3. plass. Augsburg på nedrykk.

8. Midtjylland - FC København  U

Toppkamp i Danmark her, sist sesongs mester mot laget alle egentlig forventer øverst. Og FCK har topplassen nå, etter noen svakere kamper av Midtjylland. Men Ståle Solbakkens mannskap har selv to uavgjorte i det siste. Begge lag er fornøyd med U her også.

9. Bordeaux - Caen  (H)B

I Frankrike begynte Bordeaux forferdelig. Har tatt seg noe opp, men dette blir ikke noen stor sesong for dem. Caen, derimot, flyr høyt med 4. plass. Bordeaux vil nok gjerne sette dem på plass, og siden Caen satser borte (3-0-3), setter jeg en splitt.

10. Marseille - Monaco  H(U)

Marseille er i klar bedring, med tre seire på de fire siste. Det samme har Monaco, så dette er en åpen affære. Jeg tror likevel HU skal holde, både fordi Marseille-publikumet igjen har begynt å få troen på laget sitt, og fordi et lag som har slitt får mye energi av å vinne.

11. Empoli - Lazio  H

Her tar jeg en sjanse, og setter en rein H for laget som i utgangspunktet er det svakeste. Men Lazio er inne i en fæl periode, med ett poeng på de fem siste. Når de da i tillegg har 1-0-5 på seks bortekamper, er det kanskje en sjanse verdt å ta?

12. Palermo - Juventus  (U)B

Juventus har endelig fått fyr på kjelen, står med tre strake i serien. Når jeg likevel velger å gardere, er det fordi Palermo ikke er den letteste plassen å komme til. De har også fire poeng på de to siste, og en skal aldri undervurdere italieneres evne til å spille uavgjort!