SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Kan Watford sjokkere mot City?

Watford og Odion Ighalo har en rekke gode resultater bak seg i julen. Vår tipper tror de kan ta poeng fra manchester City.

Watford og Odion Ighalo har en rekke gode resultater bak seg i julen. Vår tipper tror de kan ta poeng fra manchester City. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Sjekk hvordan vi skal få tolv rette på lørdagskupongen!

DEL

LørdagskupongenMesut Özil  står nå med utrolige 16 målgivende pasninger i Premier League. Ingen andre spillere i noen europeiske toppligaer har flere enn ni så langt i sesongen, så tyskeren kan trygt kalles en sjefs-servitør. Jeg tror ikke Newcastle står imot hverken ham eller resten av Arsenals angrepsrekke, så det blir en klink H i kamp 2 på lørdagsbongen.

I kamp 1, derimot, er jeg slett ikke sikker på at City tar seg av oppkomlingene fra Watford, for der er en annen nærmest ustoppelig kar på gang, nemlig Odion Ighalo. Han bør det garderes for!

Sjekk tabellene her

Lykke til!

Spillsenter: Lik Spillsenteret på Facebook, og vinn reisegavekort!

1. Watford - Manchester City  (HU)B

Watford imponerer de fleste, men var litt uheldige da de tapte på tampen mot Tottenham 2. juledag. City er selvsagt gode når de er gode, men i likhet med de andre storlagene er de ikke akkurat til å stole på denne vinteren. Så jeg svir av helgarderingen allerede her.

2. Arsenal - Newcastle  H

Arsenal tok seg ganske greit av Bournemouth sist. Anført av en brennhet Mesut Özil ser de mer og mer ut som en skikkelig gullkandidat, og det tror jeg Newcastle skal få merke. Her blir de sorte og hvite rett og slett for svake.

3. Leicester - Bournemouth  H(U)

Leicester har begynt å vise noen svakhetstegn, de ble kvernet i senk av Liverpool 2. juledag. De skal selvsagt få være favoritter mot Bournemouth, men The Cherries har vist at de kan slå hvem som helst, så jeg hiver på en gardering. 

4. Manchester United - Swansea  (H)U

ManU og Chelsea spilte en ganske så kjedelig 0-0-kamp på mandag, der begge for så vidt bekreftet sine problemer denne sesongen. Nå kommer et annet lag i trøbbel på besøk til Old Trafford, men Swanseas 0-0 borte mot Palace var for dem en slags opptur etter all motgangen i det siste. Jeg mener en gjør lurt i å ta med U-en her.

5. Norwich - Southampton  U(B)

Norwich tok seg av hjelpeløse Villa sist, men får nok mer motstand her. For selv om Southampton tapte mot West Ham mandag, er det nok fortsatt noe godfølelse igjen fra den sjokkerende 4-0-seieren over Arsenal 2. juledag. Kan fort bli jevnt dette!

6. West Bromwich - Stoke  B

West Brom tok alle poengene mot Newcastle, og klorer som vanlig til seg de poengene de trenger for å overleve. Uten at fotballen deres begeistrer særlig mange. Stoke, derimot, er en fest når de fyrer på sine offensive sylindre. Xherdan Shaqiri, Bojan og ikke minst Marko Arnautović er en håndfull for hvem som helst, og jeg tar en sjans på at de fortsetter storspillet her!

7. Sunderland - Aston Villa  H

Det smerter å si det, men nå er løpet kjørt for Villa. Den flere år lange nedturen sender dem til slutt ned, etter at Benteke reddet de noen sesonger på rad. Nå er der ingen belgisk superspiss i claret and blue, bare en haug middelmådige franskmenn. Og ikke minst et forsvar så vaklevorent at det ikke hører hjemme noe sted. I hvert fall ikke i Premier League.

8. Middlesbrough - Derby  H(U)

Toppkamp her, mellom kanskje de to beste stallene og lagene i Championship. Begge har vært i nydelig form i det siste, og det ville slett ikke forundre meg om begge holder plasseringen i toppen, og tar steget opp.

9. Burnley - Ipswich  H(U)

Burnley har vært gjennom noen tøffe måneder, men har klint til med to 4-0-seire på hjemmebane i julen, mot Charlton og Bristol City. Mellom der tapte de 3-0 borte for Hull, så dette er et lag som er vanskelig å forutse for tiden. Men jeg mener de har mye mer inne enn de generelt sett har vist inn mot jul, og tror mest på en H her.

10. Birmingham - Brentford  H

Disse to lagene ligger side ved side på 36 poeng, like bak playoff. Men for å være ærlig tror jeg bare det er hjemmelaget som har mannskap til å ende der oppe når det skal telles opp til våren. Og med hjemmebane, gir jeg dem tilliten.

11. Cardiff - Blackburn  H

To lag som ikke akkurat er til å stole på. Slår til så det suser innimellom, men kan også tape for hvem som helst. Altså klassisk Championship, altså. Igjen tror jeg hjemmebane skal ha sitt å si.

12. Leeds - Milton Keynes  H

Leeds har hevet seg, noen drømmere der i gården tenker nok retning playoff allerede. Dit er det fortsatt et stykke opp, jeg tror ikke de klarer det, men å slå oppkomlingene fra Milton Keynes bør de kunne klare.