SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Kan West Brom ryke ut av FA-cupen?

Vår tipper er usikker på om
West Brom og manager Tony Pulis går videre i FA-cupen lørdag.

Vår tipper er usikker på om West Brom og manager Tony Pulis går videre i FA-cupen lørdag. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Sjekk hvordan vi skal få tolv rette på lørdagskupongen!

DEL

LørdagskupongenLeeds er en tragisk affære. Klubbeiere kan gjøre mye dumt, italienske playboyer er definitivt ikke det sikreste å satse på. I hvert fall har ikke Massimo Cellino gjort noe bra for den falmede storheten. Og jeg har liten tro på at de tar seg videre i FA-cupen på bortebane mot Watford.

Jeg gir Everton tillit borte mot Bournemouth, og i Championship skal Burnley være en klokkeklar banker.

Spillsenter: Jeg har spilt i mange år, men det har aldri blitt noen stor gevinst

Spillsenteret: – Kødder du, eller?

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

1. Bournemouth - Everton  B

De tre første kampene er FA-cup. Bournemouth tok syv poeng på tre kamper mot svake og formsvake lag, før de nå har to strake hjemmetap mot Arsenal og Stoke. Everton skuffet stort mot West Bromwich sist helg, men har større kapasitet enn hjemmelaget.

2. Watford - Leeds  H

Watford imponerer, er på øvre halvdel i Premier League, ikke minst takket være Odion Ighalos målappetitt. I Leeds er det «business as usual», altså kaos. Supporterne vil ha Massimo Cellino ut av eierstolen. De var bra mot M'boro mandag, men skal få slite her.

3. Reading - West Bromwich  H(B)

Her har vi en vrien sak. Reading er veldig varierende, men på sitt beste gode. Jeg klarer ikke si det samme om West Brom, for selv når de vinner serverer de møkkafotball. Det er Tony Pulis varemerke, men det er klart de kan vinne her.

4. Bolton - Queens Park Rangers  H(UB)

Så var vi i Championship, der Bolton er i markant fremgang, tok syv poeng på tre kamper før de ga Brighton sterk kamp sist, i Brighton. Tapte 2-3, men har fått troen. QPR er uberegnelige, var svake og tapte hjemme for Fulham sist. Denne er nesten umulig.

5. Brentford - Derby  (U)B

Brentford var gode inntil vi rundet nyttår, men på de syv siste har det bare blitt fire poeng (1-1-5). Det er skralt, men så er jo dette en klubb som ikke hører hjemme i toppen. Det gjør selvsagt Derby, men de er i elendig form.

6. Burnley - Rotherham  H

Burnley vil selvsagt tilbake til Premier League fortest mulig, og større sjanse til tre poeng enn dette får en nesten ikke i Championship. Rotherham har to poeng på de fem siste, og det spørs om de er gode nok for denne divisjonen. 

7. Fulham - Charlton  H(B)

Fulham tok viktige poeng med seier over QPR sist helg, men gikk på trynet igjen mot Blackburn tirsdag. De ligger ikke godt an, men det er ikke akutt nedrykksfare. Charlton derimot, er i «deep shit», seks poeng under streken. Men de glimter til innimellom.

8. Huddersfield - Wolverhampton  H

Huddersfield fikk seg en seier sist, etter tre strake tap. 2-0 borte over Nottingham Forest var sterkt. Wolves er nede i en skikkelig bølgedal, med skader og elendig form. To poeng på de fem siste, opprykkstoget har for lengst gått – uten ulv ombord.

9. Milton Keynes - Bristol City  H(U)

Milton Keynes tok en sterk borteseier over Derby sist. Det sendte dem fem poeng over streken. På 31 poeng finner vi også Bristol City, så dette er en helt avgjørende kamp i bunnstriden. Begge er i form, men Milton Keynes er bra hjemme for et bunnlag (6-2-7).

10. Preston - Sheffield Wednesday  H(B)

Med den formen Preston har vist etter nyttår, kan de ha et lite håp om playoff. Det er ni poeng opp, men deres 5-2-1 på de åtte siste er sterkt. Wednesday er allerede på playoff, etter en sterk rekke i det siste. Som vanlig er «The Owls» helt umulige å spå.

11. Walsall - Wigan  B

Så var vi i League 1, der Walsall falt fra direkte opprykk til 3. plass med uavgjort sist. Formen er ikke helt bra, etter fem strake seire har de nå 2-3-2 på de syv siste. Wigan er i mye bedre sig. De er ett poeng bak, men har 6-5-0 på de elleve siste. Tar en sjans.

12. Sheffield United - Port Vale  H

To lag fem poeng bak playoff. Det er oppløftende for bortelaget, men bare deprimerende for Sheffield United, som hater posisjonen som lillebroren til Wednesday. Bare ett lag i divisjonen har tapt flere bortekamper enn Port Vale (4-2-10).