SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Kjelsås er banker på lørdagsbongen

OSLO  20150506.
NM fotball 2015:  Kjelsås - Strømsgodset.   Kjelsås Ola Bjørnland og  Strømsgodsets Mohammed Abu i NM-kampen mellom Kjelsås og Strømsgodset  på Grefsen stadion onsdag.


Foto: Berit Roald / NTB scanpix

OSLO 20150506. NM fotball 2015: Kjelsås - Strømsgodset. Kjelsås Ola Bjørnland og Strømsgodsets Mohammed Abu i NM-kampen mellom Kjelsås og Strømsgodset på Grefsen stadion onsdag. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Vi har fylt ut lørdagskupongen for deg!

DEL

LØRDAGSKUPONGENJostein Grindhaug har blitt hyllet både for tredjeplassen FKH tok for to år siden, men ikke minst for en åpen, ærlig og ofte morsom stil. Men det har ikke vært så morsomt i klubben de to siste sesongene, og slik pilen har pekt i det siste vil det ikke forundre meg om styret sitter og tenker på om de har rett trener.

Jeg setter i hvert fall mest til Lillestrøm når de kommer på besøk til «Gamlå» lørdag, og kjører UB i kamp 1 på lørdagskupongen.

Resten er 2.- og litt 3. divisjon, og Senja og ikke minst Kongsvinger bør være sikre bankere.

Sjekk tabeller og resultater her

Lykke til!

1. Haugesund - Lillestrøm  (U)B

Haugesund er i kjempetrøbbel. 1-2-5 er den nedslående statistikken på de åtte siste. Christian har spilt så godt som hvert eneste minutt i år, men «superspissen» til FKH står med kun to mål. Lillestrøm er mye mer jevne, jeg tror ikke de taper her heller.

2. Mjølner - Tromsdalen  (U)B

Et nordnorsk oppgjør i  2. divisjon avdeling 1, der Mjølner fra Narvik ligger svett an under streken. Har bare ett poeng på de tre siste. Mye bedre stilt i Tromsdalen, som med 7-3-0 på ti kamper er nummer fire.

3. Harstad - Kjelsås  B

Harstad har kommet seg fire poeng over streken gjennom syv poeng på tre kamper, inntil de fikk på pukkelen med 0-3 for Ullern borte sist. Ikke betryggende, og nå kommer 2. plasserte Kjelsås, et lag som ikke har tapt på de syv siste (5-2-0).

4. Lyn - Senja  B

En kunne kanskje få et lite glimt av håp på Lyns vegne da de spilte 2-2 mot Ullern for to runder siden. Men så ble det 5-1-tap for Kjelsås sist, og med to poeng er de håpløst fortapt i bunnen. Senja er i form, står med tre strake, det er bare å sette B. 

5. Byåsen - Strindheim  U(B)

I avdeling 4 er Byåsen helt sist. 8-28 er en stygg målforskjell, og de har ikke vunnet på fem kamper. Men denne avdelingen er jevn (bortsett fra suverene Kongsvinger), og Byåsen har bare fire poeng opp til Strindheim på 10. plass. Og bortelaget har syv uten seier!

6. Elverum - Brumunddal  H

To lag såvidt over midten, begge på 16 poeng. Elverum er nok klubben med det største potensialet her, men i denne avdelingen kan en nesten utrope Kongsvinger til vinner allerede. Brumunddal er bra hjemme, men har ikke vunnet borte ennå!

7. Førde - HamKam  U

På samme måte som Brumunddal i kampen før, har ikke HamKam vunnet borte ennå. Men de står med 0-4-1, altså taper de også sjelden. Og sist gjorde de et helhjertet forsøk på Gjemselund (tapte 3-4). Førde spiller også gjerne U, jeg tar en sjans!

8. Rødde - Nardo  (H)B

Rødde har hevet seg, og scoret ti mål på de fire siste. Og de to siste har gitt gevinst, med 2-2 mot Molde 2 og 3-1 borte over Strindheim sist. Nardo åtte poeng foran på 3. plass, men har bare én seier på de fire siste.

9. Stjørdals-Blink - Kongsvinger  B

Kongsvinger er tolv poeng foran nummer to i 2. divisjon avd. 4. Har imponerende 10-0-1 på elleve kamper. Stjørdals-Blink er rett under midten, noe som betyr farlig nær nedrykksstreken i denne avdelingen. Du er ute etter en kjempeskrell hvis du garderer her!

10. Funnefoss/Vormsund - Asker  (HU)B

Det er sommer, vi er nede i 3. divisjon, men får til gjengjeld et skikkelig toppoppgjør her! Funnesund/Vormsund tapte to av de fire første, men siden har de ikke sett seg tilbake. Det er bare det at Asker topper avdeling 2 med 11-1-0!

11. Skarphedin - Åssiden  U

I avdeling 4 er Skarphedin like over streken, mens Åssiden er tre poeng lengre opp. Gikk på en heidundrende smell med 2-8 for Sandefjord 2 sist. Åssiden kommer også fra tap, jeg vil si at U er sannsynlig her.

12. Frøyland - Pors Grenland  (H)B

I avdeling 5 er dette kampen Frøyland må vinne for at ikke Pors skal stikke ifra dem i toppen. Bortelaget er øverst på tabellen, men med 7-1-0 på de åtte siste er Frøyland bare fire poeng bak.