SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Kjempetreff på tipset i går. I dag satser vi pengene i Danmark

Tidligere Brann-spiller og tidligere Godset-trener David Nielsen skal forsøke å føre Lyngby opp i Superligaen. I øyeblikket leder de 1. divisjon.

Tidligere Brann-spiller og tidligere Godset-trener David Nielsen skal forsøke å føre Lyngby opp i Superligaen. I øyeblikket leder de 1. divisjon. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Her er onsdagens dobbelttips!

DEL

OddstipsDet ble fullklaff på oddsforslagene våre onsdag, der begge våre to lag innfridde. Fyllingen slo Bodø til 2,08 i odds. Vår innsats var 250 kroner, og Cercle Brugge vant 3-2 mot Lierse i Belgia. Det ga pene 2,75 i odds. Vår innsats var 100 kroner.  Torsdag stoler vi blant annet på danskene.

Torsdagens oddsprogram byr blant annet på dansk, svensk, finsk og brasiliansk fotball. I tillegg er det full runde i KHL i ishockey.

Spillsenter: Vi gir vekk reisegavekort for 10 000 kroner

FC Roskilde - Lyngby B

Dansk, 1. divisjon. FC Roskilde er inne i sin andre sesong på nest øverste nivå i dansk fotball. Sist sesong endte de på niendeplass av tolv lag. De var kun seks poeng over nedrykksstreken.

De har tatt åtte poeng på de syv første kampene. Det er tre poeng mer enn etter like mange kamper sist sesong. Seks av poengene er tatt på hjemmebane. De står med 2-0-1 på de tre første hjemmekampene sine.

I forrige serierunde spilte Roskilde 1-1 i Næstved etter at Lars Brøgger Hansen scoret utligningsmålet på tampen av kampen.

Laget fra festivalbyen utenfor vest for København har slitt med å score mål denne sesongen. De har kun scoret seks mål på syv ligakamper så langt. De har også klart å holde noenlunde tett bakover. De har sluppet inn åtte mål.

På papiret har Roskilde-trener Anders Theil et bra mannskap. Han har blant annet rutinerte profiler som Mikkel Thygesen, Jan Kristiansen, Anders Møller Christensen og Jesper Bech i laget, men de har ikke helt innfridd.

Lyngby har ikke lagt skjul på at målsettingen er opprykk. De har ansatt tidligere Brann- og Strømsgodset-spiller David Nielsen som trener. Nielsen har som trener rykket opp med Nest-Sotra fra 2. divisjon til 1. divisjon, men han ga seg som hovedtrener i Strømsgodset i mai i år etter en svak start på sesongen med drammenserne.

I Godset jobbet han først som assistent for Deila, og deretter overtok sjefsstolen da Deila reiste til Skottland og Celtic.

Lyngby har fått en god start på sesongen. De topper 1. divisjon, ett poeng foran Fredericia. David Nielsens menn har vært bunnsolide på hjemmebane, hvor de har vunnet samtlige fire kampene, men på bortebane har det fusket litt for ham. De står med en seier og to tap. Nå meøter de en motstander som bør være overkommelig.

Roskilde er et lag Lyngby skal slå om de har tenkt å rykke opp denne sesongen. Jeg går for borteseier til 1,90 i odds.

I forhold til Vejle-kampen går Bror Blume ut av troppen for å gi plass til Danilo Arrieta, som er tilbake fra skade, mens Lasse Fosgaard og kaptein Mathias Tauber er ikke kvitt skadene.

Skal man tro statistikken har Lyngby dog en god sjanse for poeng. Sist sesongs innbyrdes oppgjør endte med to seire på hjemmebane, mens det på bortebane ble 0-0.

Jeg tror mest på bortelaget. Lyngby tar tre poeng i denne kampen. Borteseier gir 1,90 i odds. Jeg kunne godt tenkt meg å spilt denne som singel, men det går ikke. Derfor bruker jeg den i en dobbel sammen med en annen dansk kamp. Spillestopp klokken 1810.

FC Fredericia - Silkeborg B

Dansk, 1. divisjon. Fredericia viser strålende form. De er ubeseiret etter seks kamper og har fått en drømmestart på sesongen. De står med 4-2-0 og 11-2 i målforskjell.

På hjemmebane har de vunnet samtlige tre kamper, og de har scoret åtte av de elleve målene sine på eget gress.

Ove Pedersens menn har hatt elleve dagers kamppause. 11 dages kamppause. Nå tar de imot Silkeborg IF som rykket ned fra Superligaen etter forrige sesong.

Silkeborg har en usedvanlig god statistikk mot nettopp Fredericia. De har vunnet samtlige fire bortekamper på Monjasa Park.

Disse lagene har møtt hverandre ni ganger i 1. divisjon siden 2003, og Silkeborg har et solid overtak. De har vunnet åtte av dem, mens Fredricia har vunnet én.

Både den danske U21-landslagsspilleren Jeppe Højbjerg og nyerhvervelsen Rógvi Baldvinsson fra Færøyene var tilbake i FC Fredericia etter å ha vært på landslagsoppdrag i går, men Ove Pedersen har kun funnet plass til en av dem i troppen til kampen mot Silkeborg.

Færøyske Rógvi Baldvinsson fikk spilletid både mot Nordirland og Finland, men han står over kampen mot Silkeborg. Også Steven Somers, Marco Hansen og Christian Nissen må se oppgjøret fra tribunen.

Silkeborg har vært gode på hjemmebane denne sesongen, hvor de står med tre seire og én uavgjort. De har kun tatt ett poeng på tre bortekamper, men de har møtt god motstand. De tapte mot Lyngby og Horsens, mens de tok ett poeng Vendsyssel. Silkeborg har et tungt overtak på Fredericia, og Silkeborg må begynne å vinne borte om de skal klare ambisjonene sine om en rask retur til Superligaen.

Jeg innser at det er en viss U-fare her, men jeg satser likevel på bortelaget. Jeg tror Silkeborg kommer nå. Borteseier gir 2,55 i odds.

Her er vårt dobbelttips torsdag 10. september:

FC Roskilde - Lyngby 3,20 - 3,05 - 1,90 B

FC Fredericia - Silkeborg 2,30 - 2,95 - 2,55 B

Total odds: 4,84