SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Klarer By Rise å lure serielederen i kveld?

Tidligere RBK-keeper Ola By Rise har tatt over treneransvaret i Ranheim. 
Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix

Tidligere RBK-keeper Ola By Rise har tatt over treneransvaret i Ranheim. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Her er mandagens singeltips!

DEL

ODDSTIPSFor andre dag på rad gikk oddstipset vårt inn i går. Odd slo Mjøndalen på bortebane til 2.15 i odds. Vår innsats var 100 kroner.

Mandagens oddsprogram byr blant annet på kamper fra norsk 1. divisjon, Allsvenskan og dansk Superliga. I tillegg er det diverse kamper fra norsk 3. divisjon.

Ranheim - Sogndal B

Norsk, 1. divisjon. Ranheim har hatt en svak sesong i 1. divisjon, men etter at tidligere Rosenborg-trener Ola By Rise tok over som trener før sommerferien, ser ting meget bedre ut.

Ranheim ligger nå på niendeplass med 21 poeng, men er bare to poeng bak sjetteplassen på tabellen.

Serieleder Sogndal får det ikke enkelt i Trondheim mandag kveld. Formsterke Ranheim står med seks kamper på rad uten tap.

Eirik Bakkes menn har vært solide denne sesongen. De har kun ett tap på de 16 første kampene, og laget fra saftbygden er ubeseiret i de elleve siste kampene sine. De tre siste kampene har imidlertid endt 1-1 for Sogndal. Nå er forspranget til Sandnes Ulf bare fire poeng.

Før denne kampen er det tynt i midtforsvaret til Sogndal før mandagens kamp i Trøndelag. Ifølge Sognavis var bare Babacar Sarr helt frisk før helgen, og han er egentlig ikke stopper. Han spiller vanligvis på midtbanen.

Christophe Psyché er suspendert. Hannu Patronen er syk og har ikke trent med laget siden treningskampen mot Førde tirsdag i forrige uke.

Og Bjørn Inge Utvik hadde sin aller første trening med laget på fredag etter kneskaden han pådro seg for over to måneder siden.

Sogndal-trener Eirik Bakke kommer sannynligvis til å bruke Babacar sammen med Patronen i midtforsvaret. 

Det er ikke kun bakover på banen Sogndal har trøbbel før møtet med Ranheim.

Ulrik Flo trente ikke forrige uke på grunn av en vond tå, mens Robin Shroot spilte fotball for første gang siden ferien fredag.

Jeg mener likevel at Sogndal skal ha et godt nok mannskap til å slå Ranheim. Sogndals toppscorer i år er Kristian Opseth. Med sine syv scoringer, troner han foran fjorårets toppscorer i 1. divisjon. Robin Shroot, som kom fra Hødd før denne sesongen, er også en goalgetter. Han scoret kampens eneste mål da Sogndal slo Ranheim 1-0 på jkemmebane tidligere i sesongen.

Sogndal har møtt Ranheim tre ganger, men de har aldri tapt mot trønderne. De står med to seire og én uavgjort.

Ranheims har ingen skader i troppen. Siden sist har Vegard Fiske, Kim Riksvold og Asgeir Snekvik forlatt klubben.

Jeg tror Sogndal vinner denne bortekampen. De er det beste laget. 2,00 i odds på serielederen er greit.Spillestopp klokken 1855. Vår innsats blir 100 kroner.

Her er vårt singeltips mandag 3. august:

Ranheim - Sogndal 2,95 - 3,30 -  2,00 B

Total odds: 2.00