SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Klarer City å reise seg igjen?

Manchester Citys Raheem Sterlingfortviler etter tapet mot Liverpool forrige helg. De tapte også mot Juventus i Mesterligaen onsdag. Spørsmålet er om de klarer å reise seg lørdag.

Manchester Citys Raheem Sterlingfortviler etter tapet mot Liverpool forrige helg. De tapte også mot Juventus i Mesterligaen onsdag. Spørsmålet er om de klarer å reise seg lørdag. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Sjekk hvordan vi skal få tolv rette på lørdagskupongen!

DEL

LørdagskupongenJeg satser på en rein B for Manchester United i kamp 1 på lørdagskupongen, selv om de skal besøke Leicester og Jamie Vardy. Jeg tror også Everton spilte på seg nok selvtillit til å ta seg av Bournemouth.

Sjekk tabellene i England her

Lykke til!

1. Leicester - Manchester United  B

Når skal Jamie Vardy slutte å score? Tja, nå kanskje? Manchester United er rimelig tette bakover, ni baklengs på 13 kamper sterkt. Ikke like gode fremover, faktisk ofte kjedelige å se på, men jeg tror likevel de vinner her. Leicester er ikke serieleder for å bli der!

2. Manchester City - Southampton  H(B)

Manchester City gikk på en stjernesmell, og ble skikkelig avslørt bakover i 1-4-tapet mot Liverpool. Nå er muligens Kompany tilbake, men ikke garantert. Kan kanskje være lurt å gardere, Southampton var bra frem til tapet for Stoke sist, og har ikke tapt borte!

3. Bournemouth - Everton  B

Bournemouth hadde Swansea i kne med 2-0, men det endte 2-2 sist helg. Everton herjet med Villa, Deulofeu var enorm og satte opp en formsterk Barkley. Koné og Lukaku så også bra ut. Tar de frem noe lignende nå, står ikke The Cherries imot!

4. Aston Villa - Watford  H(B)

Ajajaj, skal det til slutt bli nedrykk for en stakkars Villa-fan? Etter flere år med ryggen mot veggen, ser det unektelig slik ut. Men programmet frem til januar er ikke fryktinngytende, så skal de melde seg på, må det skje nå! Watford står med to strake tap.

5. Crystal Palace - Newcastle  H(B)

Palace hadde periodevis spillet, men rotet i begge ender og tapte til slutt 0-1 for Sunderland på mandag. Det skal nok revansjeres her, men jeg stoler fortsatt ikke veldig mye på The Eagles. De er mest glimtvis, og er de «av» så er det håp – selv for Newcastle!

6. Sunderland - Stoke B

Sunderland fikk med seg alle tre poengene fra Selhurst Park mandag, men spillet de viste er fortsatt ikke mye å skryte av. Stoke har vunnet fem av de syv siste, de er fortsatt et lag som gjerne går i krigen, og da tror jeg Sunderland taper denne.

7. Cardiff - Burnley  B

Så var vi i Championship, og der har Cardiff variert en del i det siste. Men tross bare én fem kamper nå, henger de med – tre poeng bak playoff. Burnley kunne fort tatt tre poeng, men måtte nøye seg med ett mot Brighton sist. Er i form, tar sjansen på en B.

8. Queens Park Rangers - Leeds  (HU)B

To lag under midten, og for begge disse er det for krise å regne. Men dette er jo to klubber der alt – absolutt alt – kan skje på styrerommet, så det er ikke rart de sliter. Leeds i best form av de to, men her er det bare å helgardere hvis du kan. 

9. Blackburn - Sheffield Wednesday  (H)B

Blackburn er i bra form, med 2-2-0 på de fire siste. Har åtte uavgjorte på 17 kamper. Wednesday slo tilbake sist etter noen dårlige kamper, og ser i det hele tatt mer solide ut enn på mange år. Men må aldri, aldri stoles på!

10. Brighton - Birmingham  H

Denne kampen skal jeg se fra tribunen, gleder meg stort! Ikke fordi Brighton pleier å øse inn mål, men det er tross alt en toppkamp i Championship! Brighton fortsatt ubeseiret, jeg satser på at det fortsetter slik. Birmingham bare én seier på de fem siste.

11. Huddersfield - Middlesbrough  B

Middlesbrough jager direkte opprykk, har et lag som absolutt kan klare det. Fire seirer på de fem siste, det bør holde mot Huddersfield. For de har kun ett poeng på sine fem siste, og synker mot bunnen.

12. Fulham - Preston  (U)B

Preston har bare scoret to mål på sine fem siste, men i fire av disse kampene har de heller ikke sluppet inn mål. Fulham er opp og ned, de seneste ukene mest ned, så da ser dette ut som en UB for meg.