SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Klarer City-stjerne å reise seg i kveld?

Manchester City og Raheem Sterling har gått på noen smeller i februar, men i dag tror vår oddstipper at City slår tilbake.

Manchester City og Raheem Sterling har gått på noen smeller i februar, men i dag tror vår oddstipper at City slår tilbake. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Her er onsdagens oddstips!

DEL

OddstipsDet ble kjempetreff for oddstipsene til BA/Spillsenteret i går. Tre av fire spillforslag gikk inn med gevinst. Vi anbefalte spill for til sammen 550 kroner i går, og det ga oss 1174,5 kroner. Det ble fullklaff for dobbelttipset på Davos og Barcelona. Det ga 3,02 i odds (innsatsen var 100 kroner) og råtipset på uavgjort mellom Juventus og Bayern Munchen traff vi også blink med til 3,10 i odds (innsats 100 kroner). I tillegg gikk singeltipset vårt på Hull inn med gevinst til 2,25 i odds (innsats 250 kroner).

Onsdagens oddsprogram er ikke like innholdsrikt som tirsdagens, men det er likevel mange spennende objekter. Det er blant annet to interessante åttenddelsfinaler fra Mesterligaen . Dynamo Kiev tar imot Manchester City, mens Atletico Madrid reiser til Nederland for å møte PSV. I tillegg er det diverse ishockey, håndball og bandy på menyen denne onsdagen.

Spillsenteret: Mangemillionær ble Lotto-millionær

Spillsenteret: – Kødder du, eller?

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Dynamo Kiev - Manchester City B

Mesterligaen, åttendedelsfinale. Manchester City har hatt tre forferdelige uker. De himmelbå har falt ned til fjerdeplass på Premier League-tabellen. Etter to hjemmetap på rad i ligaen mot topplagene Tottenham og Leicester, er de seks poeng bak serieleder Leicester. I helgen røk de også ut av FA-cupen etter å ha fått juling av Chelsea i London, men i denne kampen stilte  Manuel Pellegrini med et tilnærmet juniorlag.

Nå satser City alt på Mesterligaen. Det er den som skal redde sesongen for Manchester-klubben.

De møter overkommelig motstand i åttendedelsfinalen. Dynamo Kiev havnet på annenplass i gruppe med Chelsea, Porto og Maccabi Tel Aviv i høst. De tapte mot gruppevinner Chelsea borte, men vant tre kamper - blant annet 2-0 borte over Porto.

Dynamo ble ukrainsk ligamester for første gang på fem år sist sesong, og de ligger på annenplass denne sesongen Men har ikke spilt en obligatorisk kamp siden 4. desember. Det er en hemsko for dem. De mangler matchtrening.

Men Sergiy Rebrovs menn er vanskelige å slå på hjemmebane, men jeg lar meg likevel ikke friste av å putte penger på dem.  En mann som City må holde kontroll på er Arsenal-aktuelle Yarmolenko. Han kan lage trøbbel for City-forsvaret om de ikke passer godt på ham. 

Morozyuk er ute med skade, mens Antunes er suspendert. Rybka er usikker, og han vil bli testet før kampen om han kan spille. Yarmolenko skal også slite med en kneskade, men han spiller antakeligvis kampen.

Dynamo stiller sannsynligvis med denne startelleveren: Shovkovsky – Danilo, Dragovic, Khachenidi, Vida – Sydorchuk, Veloso – Yarmolenko, Gamash, Gonzalez – Junior.

Manchester City svingt i prestasjonene i Premier League denne sesongen, og jeg tviler på at de vinner ligaen denne sesongen. Nå satser de alt på Mesterligaen. Der har de vist at de duger denne sesongen. City har blant annet vunnet mot M'gladbach og Sevilla på bortebane. Det sier sitt.

Problemet til Manuel Pellegrini er at laget virker veldig avhengig av Aguero. Argentineren er mannen som må slå til om City skal vinne i Kiev, tror jeg.

Bakary Sagna og Wilfried Bony er usikre, mens De Bruyne, Delph, Mangala, Jesus Navas og Samir Nasri er alle ute med skade.

Trolig City-lag: Hart – Kolarov, Kompany, Otamendi, Sagna – Fernandinho, Fernando – Sterling, Silva, Toure – Aguero.

City er under et enormt press, men de har hvilt sentrale spillere før denne kampen. Det er et stort pluss. City er midt i sesongen, og de spiller viktige kamper hver uke. Det gjør ikke Dynamo, og det kan bli et problem for dem. De er ikke i matchform. Det meste taler for borteseier, synes jeg.

Jeg synes 2,10 i odds for City-seier er verdt å forsøke. Vi smeller til med 250 kroner i innsats, og spillestopp er klokken 2040.

Klikk her for å spille på City!

Her er vårt singeltips onsdag 24. februar:

Dynamo Kiev - Manchester City 3,15 - 3,10 - 2,10 B

Total odds: 2,10