SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Klarer Glimt å snu trenden i dag?

Bodø  20150430.
Eliteserien fotball 2015: Bodø/Glimt-Haugesund.  Bodø/Glimts Vieux Yakhya Sane depper på gressmatta etter eliteseriekampen mellom Bodø/Glimt og Haugesund på Aspmyra Stadion. Kampen endte 1-2.
Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix

Bodø 20150430. Eliteserien fotball 2015: Bodø/Glimt-Haugesund. Bodø/Glimts Vieux Yakhya Sane depper på gressmatta etter eliteseriekampen mellom Bodø/Glimt og Haugesund på Aspmyra Stadion. Kampen endte 1-2. Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Vi har fylt ut søndagskupongen for deg!

DEL

Full runde i Norge på søndag, og Rosenborg hjemme mot Tromsø er selvsagt en H. Jeg tror altså også på Viking hjemme, selv om Vålerenga har vært gode i år. Siddisene er i knallform!

Sjekk tabeller og resultater her

Lykke til!

Spillsenteret: Vinn reisegavekort for 10 000 kroner

1. Rosenborg - Tromsø  H

Her er det bare å kjøre klink H. Tromsø har vært bedre i banespill enn de har fått betalt for poengmessig, men de har elendige keepere og et skranglete forsvar. Nettopp dette kommer nok Søderlund & Co til å fråtse i!

2. Bodø/Glimt - Mjøndalen  H(UB)

«Bodø/Glimt, superlag!» Nei, den gamle slageren passer ikke i år. For laget har vært fullstendig lekk bakover. Nå har de fått tettet skroget en smule, og da ser eg ikke bort fra at de kan vinne mot Mjøndalen. Der er vel snart hverdagen kommet. Men vanskelig kamp!

3. Sarpsborg 08 - Stabæk  H(B)

Sarpsborg har åpnet glitrende, 4-4-2 på ti kamper er bunnsolid. Men 6-2-2 fra bortelaget er jo enda mer fantastisk. Stabæk var uheldige som ikke fikk med seg noe mot Rosenborg sist, men jeg stoler egentlig ikke på noen av disse lagene.

4. Viking - Vålerenga  H

To lag som har åpnet sesongen meget bra. Det vil si; Viking åpnet ikke bra, men etter én seier på de fire første, har de seks neste gitt 5-1-0! Dermed har den ellers ganske skakkjørte klubben klatret til 4. plass. Og selv om VIF er på tredje, jeg tror på Berisha og en H.

5. Bryne - Sandnes Ulf  U

Så var vi OBOS, der jeg etter å ha sett Bryne mot Åsane tidligere i vår var overbevist om at jærbuene kom til å bli i opprykkskampen. Men de har dessverre nesten ikke benk, de er veldig tynt besatt. Ulf har en bredere stall, men får det ikke helt til. Stor U-fare.

6. Bærum - Åsane  H

Det er bare å beklage til tapre oransjetrøyer, men tapsrekken har blitt så lang at den er blitt selvforsterkende. Og Bærum skal en ikke kimse av. Har vunnet syv av de ti siste, og slo Kristiansund borte i forrige runde.

7. Hødd - Kristiansund  H

Et slags nabooppgjør på Nordvestlandet, med hjemmelaget som klar favoritt. Hødd har vært gode, har spilt på seg selvtillit, og har noen spillere av elitestandard. Fredrik Aursnes og Eirik Ulland Andersen kan vinne kamper for Hødd alene.  

8. Hønefoss - Ranheim  (H)B

Ranheim sparket trener Trond Nordsteien på onsdag, etter en sesongstart langt unna vanlig standard. Bare én seier så langt er uholdbart. Hønefoss har to seirer, men poengmessig står de likt på syv. To lag med frynsete nerver, første målet vinner?

9. Jerv - Levanger  (H)B

Imponerende av Jerv så langt. Men selv om de er fra en koselige, lille Grimstad, har de den styrtrike rederfamilien Ugland i ryggen, og en ringrev som Steinar Pedersen som trener. Men Levanger imponerte mot Brann, vi kjører en ny splitt!

10. Strømmen - Nest-Sotra  H(B)

Pregløse Strømmen er bedre enn jeg hadde trodd (mitt syn er kanskje farget av det usle de viste mot Brann...). Etter en svak start, har de 2-2-1 på de fem siste. De kjørte tidvis over Åsane sist, men en dag skal det snu for Nest også!

11. Fram Larvik - Ørn Horten  H

Så var vi i 2. divisjon, avdeling 2, der disse to ligger midt på tabellen. Men Fram trives godt hjemme, foruten et 0-1-tap i sesongåpningen mot Moss, har de to seirer og 9-0 i målforskjell i Larvik i år.

12. Raufoss - Lørenskog  H(U)

To lag som begge er ubeseiret, men med én vesentlig forskjell: Hjemmelaget har vunnet alle sine kamper, Lørenskog har spilt halvparten uavgjort. Det gjør serielederen til favoritter på hjemmebane, men seiersrekken varer ikke evig. Og Lørenskog kan være gode.