SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Klarer han å lure Brann i kveld?

Roar Johansen er trener for Bærum denne sesongen.

Roar Johansen er trener for Bærum denne sesongen. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Her er mandagens singeltips!

DEL

ODDSTIPSMandagens oddsprogram starter med Wimbledon i tennis. Deretter er det kamper fra Finland, Sverige, Island og Norge. Natt til tirsdag er det semifinale i Copa America mellom Chile og Peru. Høydepunktet for tipperne er nok likevel de to 1. divisjonsoppgjørene: Fredrikstad - Jerv og Bærum - Brann.

Bærum - Brann U

Norsk, 1. divisjon. Tabellnaboer. Begge lagene har 20 poeng foran denne runden, Bærum ligger på syvendeplass med to mål i bedre målforskjell enn Brann på åttendeplass. Det er kun målforskjellen som skiller disse to lagene og Jerv som er inne på playoff-plass.

Bærum har vist fin form hjemme på Sandvika Stadion, ja, eller Kadettangen som banen het frem til 2010. Bæringene har vunnet fire kamper, spilt uavgjort én og tapt to i serien så langt. Målforskjellen viser 15-12.

Forrige hjemmekamp endte med 2-3-tap mot nedrykkstruede Fredrikstad. Bærum har faktisk tapt to av de tre siste hjemmekampene.

Brann har vært ustabile på bortebane denne sesongen. Brann har vunnet to kamper på bortebane, spilt tre uavgjorte og tapt to. Denne kampen er ganske åpen, og da synes jeg 1.85 i odds på Brann er altfor tynt. De fortjener ikke å være så store favoritter på bortebane den den svake statistikken de har å vise til så langt denne sesongen.

Brann viste riktignok positive tendenser i cupkampen mot Sarpsborg 08 i forrige uke, men det var hjemme på Stadion.

Kenneth Udjus er tilbake etter sykdom, men det er usikkert hvem Brann-trener Lars Arne Nilsen vil bruke i mål. Han må velge mellom Alex Horwath og Kenneth Udjus. Horwath leverte solid i 120 minutter mot Sarpsborg, men amerikaneren var sjanseløs i straffekonken.

Også Marcus Pedersen er tilgjengelig, etter å mistet cupkampen mot Sarpsborg 08 grunnet et overtråkk. Kristoffer Barmen har hatt problemer med både nakke og kne, men er trolig også disponibel

Piotr Leciejewski (fingerbrudd), Kasper Skaanes (ankel) og Fredrik Heggland (kne) rekker ingen av kampene nå før sommerpausen. Jonas Grønner pådro seg sitt tredje gule kort mot Sogndal og må stå over kampen.

Brann fikk et løft da Rikard Norling ble erstattet med Lars Arne Nilsen, men i de siste kampene har Brann virkelig kommet ned på jorden. De fikk pryl av Sogndal hjemme på Stadion (0-4), og i forrige uke røk de også ut av cupen. Bærum er gode på hjemmebane, og jeg tror dette kan bli en jevn match.

Jeg synes 3.30 i odds på uavgjort er mest fristende her. Vår innsats blir 100 kroner. Spillestopp klokken 1855.

Her er vårt singeltips mandag 29. juni:

Bærum - Brann 3,35 - 3,30 - 1,85 U

Total odds: 3.30