SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Klarer Hareide å vinne den norske trenerduellen?

Malmø, Sverige 20150503.
Åge Hareide, tränare MFF, under söndagens allsvenska fotbollsmatch mellan Malmö FF och Helsingborgs IF på Swedbank Stadion i Malmö. 
Foto: Andreas Hillergren / TT / NTB scanpix

Malmø, Sverige 20150503. Åge Hareide, tränare MFF, under söndagens allsvenska fotbollsmatch mellan Malmö FF och Helsingborgs IF på Swedbank Stadion i Malmö. Foto: Andreas Hillergren / TT / NTB scanpix Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Vi har fylt ut midtukekupongen for deg!

DEL

MIDTUKEKUPONGENLørdagskupongen inneholder en fin blanding av kamper fra engelske Mesterskapserien og League Two, Mesterliga-playoffen, samt skotsk cup. Alle kampene spilles onsdag kveld.

Det er grunn til å håpe på store utbetalinger denne onsdagen. Dersom du er alene vinner, så er bonuspotten vokst til 2,1 millioner kroner.

Innleveringsfristen er onsdag klokken 2040.

1. Celtic – Malmö FF HU

Mesterliga-playoff. Norsk duell. Ronny Deilas Celtic møter Åge Hareides Malmö FF. Celtic er vanskelige å slå på Celtic Park. De står med seks strake seire på hjemmebane og 19–2 i målforskjell. Imponerende snuoperasjon av Malmö mot Salzburg. Svenskene tapte bortekampen 0-2, men slo tilbake på hjemmebane og vant 3-0. Adu er suspendert. Vrien kamp!

2. Valencia – Monaco HUB

Mesterliga-playoff. Valencia vil tilbake i Mesterligaen etter to år uten Mesterliga-spill. Viktige Otamendi er på vei til United. Spanjolene er ennå ikke i gang med sesongen. De har tapt tre treningkamper på rad: Roma (1-3), Köln (2-3) og Porto (4-5 etter straffespark). Monaco virker gode denne sesongen, men de har en dårlig bortestatistikk mot spanske lag. Den viser én seier, én uavgjort og hele seks tap. De slo sveitsiske Young Boys med overbevisende 7-1 sammenlagt i kvaliken. Helgardring.

3. Rapid Wien – Sjakhtar Donetsk UB

Mesterliga-playoff. Rapid slo ut storklubben Ajax etter å ha vunnet 3–2 på bortebane. De har fått en god start i den østerrikske ligaen, hvor de er ubeseiret etter fem kamper. De lå under 0–2 mot Sturm i helgen, men reddet uavgjort. Shakhtar har solid mesterligaerfaring, men Rapid er ubeseiret i fire hjemmemøter mot ukainske lag. De har tre seire og én uavgjort. Ukrainerne har spilt i Mesterliga-gruppespillet de fem siste sesongene. Tror mest på borteseier, men jeg garderer.

4. Basel – Maccabi Tel Aviv H

Mesterliga-playoff. Basel er sterke hjemme på St. Jakobs Park. Sveitserne har mott Maccabi fire ganger, og de har aldri tapt mot dem. Statistikken viser to seire og to uavgjorte. Maccabi spiller sin første Mesterliga-playoff. Israelerne har aldri vunnet mot sveitsisk lag. I helgen gikk Maccabi på et overraskende tap i den hjemlige serien mot Ironi Kiryat. Det skal være klasseforskjell på disse lagene. Solid H!

5. Skënderbeu – Dinamo Zagreb UB

Mesterliga-playoff. Skënderbeu er det første albanske laget som vil delta i gruppespillet i europacupene. De har vært gode hjemme. De er ubeseiret i sine syv siste hjemmekamper. De har seks seire og en uavgjort. Dinamo har mer erfaring fra europacupspill.

6. Wolverhampton – Queens Park Rangers H

Mesterskapsserien. Wolves har fått en fin start. De har vunnet mot Blackburn og spilt uavgjort mot Hull. QPR tok sitt første poeng i helgen. QPRs viktige spiss Charlie Austin forstyrres av overgangsspekulasjoner. Ti av de siste 22 kampene mellom lagene har endt uavgjort. Wolves har størst kapasitet. Jeg har mest tro på hjemmeseier.

7. Hull City – Fulham HU

Mesterskapsserien. Hull har fått en god start etter nedrykket fra Premier League. Sist lagene møttes i Hull vant hjemmelaget hele 6–0. Fulham fikk det som forventet tøft etter nedrykket, og bare en sluttspurt forhindret nytt nedrykk. De hever seg denne sesongen, men jeg tror ikke at de klarer mer enn uavgjort på bortebane mot Hull. 

8. Bristol City – Leeds United B

Mesterskapsserien. Bristol har fått en tøff start etter opprykket. De står med to strake tap i serien og de røk også ut av ligacupen. Mye rot i Leeds de siste sesongene, men med Uwe Rösler som manager kan det bli orden. To uavgjorte i starten for laget fra Elland Road. Leeds tar sin første seier her.

9. Sheffield Wednesday – Reading FC HU

Mesterskapsserien. Wednesday spilte mest uavgjort av alle lagene i Mesterskapsserien sist sesong. De hadde elleve poengdelinger. De vant sin første hjemmekamp 2–0 mot Bristol City. Reading var svake sist sesong, og de har startet svakt denne sesongen.

10. Wigan Athletic – Scunthorpe United H

Engelsk, League One. Wigan står med ett tap og én uavgjort på de to første kampene. Det er mer bekymringsfullt at de ikke har maktet å score i de to første kampene. Scunthorpe tok sin første seier i helgen, men det var på hjemmebane. Nå vinner Wigan!

11. Doncaster Rovers – Southend United H

Engelsk, League One. Doncaster har startet sesongen med to poengdelinger. De har et godt tak på nyopprykkede Southend. Seks av de siste åtte møtene mellom lagene har endt med Doncaster-seier. Southend skal få kjørt seg her. Bør bli en hjemmeseier.

12. Ayr United – Rangers B

Skotsk, cup. Ayr spiller på nivå tre i skotsk fotball. De har spilt tre hjemmekamper denne sesongen, og vunnet alle. Rangers klarte ikke å rykke opp sist sesong, men har fått en god start på sesongen i år. Delo ut Hibs i forrige runde. Det skal være klasseforskjell.